Bartosz

Wie is John?

Ik ben geboren en getogen in Hengelo (o) en na mijn studie Informatica aan de Universiteit Twente ben ik als software engineer gestart bij CMG. Al snel werd ik enthousiast over sales en accountmanagement waardoor ik in 1999 Adjunct Directeur in Rotterdam ben geworden. Enkele jaren later heb ik besloten terug te keren naar mijn ‘roots’ in het oosten van het land en over te stappen naar de vestiging van CMG in Arnhem. In 2005 ben ik daar Business Unit Directeur geworden van een Finance Unit.

Sinds 2009 ben ik manager bij Bartosz waar ik het enorm naar mijn zin heb. In deze omgeving, waar passie en drive de boventoon voeren, voel ik mij thuis. Ik word graag intellectueel uitgedaagd om samen successen te behalen. Dat is wat mij enorm veel voldoening en energie geeft. Of het nu gaat om de inzet van een consultant op een uitdagende opdracht of om het binnenhalen van een mooi contract bij een key account.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Als manager binnen Bartosz begeleid ik een team van ongeveer 20 Bartoszians. Ik onderhoud nauw contact met ze, bijvoorbeeld door elke 8 weken een afspraak met ze te plannen op hun klantlocatie en uitgebreid bij te kletsen. Daarnaast ben ik accountmanager van een aantal van onze klanten en probeer ik nieuwe klanten te enthousiasmeren voor onze dienstverlening. Verder ben ik verantwoordelijk voor de financiële huishouding van Bartosz, wat ik met veel plezier doe. Hieronder vallen alle financiële processen van Bartosz zoals budgettering, rapportage, facturatie, debiteurenbewaking, treasury, belastingen, risico inschatting (en daarop anticiperen), salarisverwerking enzovoort.

“Ik vind het fantastisch dat we met z’n allen zo’n geweldig bedrijf hebben neergezet”

Waar vinden we John in zijn vrije tijd?

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vrouw Tamara en mijn kinderen Tya en Tijs. Verder ben ik veel te vinden op de golfbaan en houd ik van motorrijden.

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Nauwkeurig, gedisciplineerd en verantwoordelijkheidsgevoel

Leukste aan werken bij Bartosz?

De lol! Ik vind het fantastisch dat we met z’n allen zo’n geweldig bedrijf hebben neergezet. En ik ben trots dat ik daar een belangrijk onderdeel van mag uitmaken. Helemaal super!

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat ik sinds 2012 penningmeester ben van de vereniging TestNet, dé netwerkorganisatie van, voor en door testers.

Favoriete quote?

“Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg”

 

  Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

  werkenbij overall

  Werken bij Bartosz?

  Vincent Verhelst

  Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

  Mijn Paarsz