Bartosz

Wie is Martijn?

Ik ben geboren in Wageningen en opgegroeid in Zeddam, een klein plaatsje in het oosten van het land. Na mijn middelbare school in Doetinchem ben ik gaan studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na het afronden van mijn studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap ben ik in 1996 aan het werk gegaan bij Sogeti. Ik ben daar gestart als testconsultant en al snel in aanraking gekomen met de commercie. In mijn rol als accountmanager heb ik daar hele mooie jaren beleefd. In 2000 ben ik begonnen bij CMG en heb daar diverse managementrollen vervuld. Ook daar heb ik veel mooie dingen mogen meemaken en een fantastische tijd gehad. In 2008 ben ik bij Bartosz gestart om samen een bedrijf op te bouwen waar het weer echt om de belangrijke dingen gaat; werken in een professionele omgeving waar talent kan groeien en drive, ambitie en plezier de boventoon voeren. Ik woon samen met Dana, onze twee dochters Sam en Ise en onze hond Tara in een landelijk gelegen woonboerderij.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Naast mijn reguliere werk als manager ben ik binnen Bartosz diegene die zorgt dat we met z’n allen een goede pensioenregeling hebben en dat alle verzekeringen optimaal zijn geregeld. Ook alle contracten die we afsluiten met onze partners gaan in de regel eerst even via mijn bureau.

Waar vinden we Martijn in zijn vrije tijd?

Ik vind veel dingen leuk, dus het is hier en daar behelpen. Uiteraard ben ik veel en graag samen met mijn gezin. Lekker op vakantie, en we hebben een behoorlijke tuin waar ik regelmatig te vinden ben. Daarnaast ook graag op de tennisbaan of in de zaal voor een potje zaalvoetbal. En natuurlijk veel doen met vrienden en bekenden. Samen eten, genietend van een drankje en dan bijpraten. Ik luister veel naar muziek en volg de nieuwe ontwikkelingen met bovengemiddelde interesse. Ik bezoek graag een concert.

"Ik ben enorm gevoelig voor sfeer en werk graag samen met professionals die hun vak verstaan en er echt voor willen gaan. Niet omdat iemand dat van hen vraagt, maar omdat het echt een intrinsieke motivatie is"

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Overtuigend, pragmatisch en eigenwijs.

Leukste aan werken bij Bartosz?

Dat zijn de collega’s. Ik ben enorm gevoelig voor sfeer en werk graag samen met professionals die hun vak verstaan en er echt voor willen gaan. Niet omdat iemand dat van hen vraagt, maar omdat het echt een intrinsieke motivatie is. Mensen met een persoonlijkheid, een eigen wil en met een lach. Er wordt hard gewerkt binnen Bartosz, maar vooral ook met veel plezier. En als het dan lukt om samen mooie successen te behalen, dan werkt dat extra versterkend en komt alles optimaal tot elkaar.

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat ik twee maal heb gescoord in de Amsterdam Arena.

Favoriete quote?

Ik heb geen favoriete quote. Als ik er een moet noemen dan ligt die in de lijn van dat je moet genieten van het leven, er veel moet uithalen voor jezelf en je naasten. En dat je je leven bewust leeft en het dus niet zomaar aan je voorbij laat gaan. Leven in plaats van geleefd worden. Steven Covey verwoordt het treffend: “I am not a product of my circumstances. I am a product of my decisions.”

  Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

  werkenbij overall

  Werken bij Bartosz?

  Vincent Verhelst

  Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

  Mijn Paarsz