Bartosz

Wie is Erna?

Vanaf het behalen van mijn diploma Management Assistente ben ik in deze functie aan het werk gegaan. Ik heb gewerkt bij een gispkartonplaten fabriek, adviesbureau voor de bouwtechniek en bij een groter ICT bedrijf. Toen ik in maart 2009 de overstap naar Bartosz kon maken, hoefde ik niet lang na te denken. Er waren op dat moment 28 mensen werkzaam en Bartosz was, in zekere zin, nog in een opbouwende fase. Samen met de secretaresse die al werkzaam was bij Bartosz pakten we alle voorkomende werkzaamheden op. Dit waren onder andere de standaard secretariële werkzaamheden, maar ook nieuwe zoals lease, facturatie, salarisadministratie en pandbeheer. Het was leuk en leerzaam om een startende organisatie te zien ontwikkelen en groeien.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Ondertussen heeft Bartosz meer dan 100 werknemers. Door de groei heb ik mij gefocust op de financiële- en salarisadministratie. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het inlezen van de gemaakte uren, het versturen van factureren, het opvolgen van inkomende en uitgaande betalingen en de het aanleveren van gegevens voor de salarisadministratie. Daarnaast help ik bij het organiseren van diverse events.

“Door de groei van Bartosz heb ik mij gefocust op de financiële- en salarisadministratie"

Waar vinden we Erna in haar vrije tijd?

In het zwembad voor een training of wedstrijd waterpolo. Op de weg om een stukje hard te lopen of te fietsen. Of thuis met mijn man en 2 dochters.

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Teamplayer, humoristisch, gedisciplineerd.

Leukste aan werken bij Bartosz?

Er hangt een informele sfeer binnen Bartosz en ik heb de ruimte en vrijheid om mijn werkzaamheden zelf in te richten.

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat ik een tweelingzus heb.

Favoriete quote?

“Kijk niet naar wat je niet hebt, maar wel naar wat je wel hebt”

 

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Bartosz_Header_004

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz