Bartosz

Wie is John?

Vanaf 2009 ben ik manager bij Bartosz. Door mijn oprechte interesse, hulpvaardigheid en gedegen vakkennis ben ik een betrouwbare manager en zakenpartner. Sinds 1998 ben ik actief als accountmanager en heb goede relaties opgebouwd met grote klanten binnen de overheid en in de financiële wereld. Voordat ik bij Bartosz aan de slag ging, heb ik onder andere gewerkt als business unit directeur bij Logica.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Sinds mijn komst in 2009 ben ik verantwoordelijk voor de financiële huishouding van Bartosz. Dit doe ik, naast mijn ‘general management’ taken waaronder HR, sales en accountmanagement, met veel plezier. Onder de financiële huishouding worden alle werkzaamheden verstaan die betrekking hebben op de financiële processen van Bartosz zoals budgettering, rapportage, facturatie, debiteurenbewaking, treasury, belastingen, risico inschatting (en daarop anticiperen), salarissen enzovoort.

“Ik vind het fantastisch dat we met z’n allen zo’n geweldig bedrijf hebben neergezet”

Waar vinden we John in zijn vrije tijd?

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Verder ben ik veel te vinden op de golfbaan en houd ik van motorrijden.

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Nauwkeurig, gedisciplineerd en verantwoordelijkheidsgevoel

Leukste aan werken bij Bartosz?

De lol! Ik vind het fantastisch dat we met z’n allen zo’n geweldig bedrijf hebben neergezet. En ik ben trots dat ik daar een belangrijk onderdeel van mag uitmaken. Helemaal super!

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Mijn modelbouw hobby. In mijn vrije tijd vlieg ik graag met mijn, zelf in elkaar gezette, helikopters.

Favoriete quote?

“Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg”

 

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Bartosz_Header_004

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

Gamification

Jan25

Software testen is geen handwerk maar keihard denkwerk. We maken een mentaal model van hetgeen we aan het testen zijn en aan de hand daarvan gaan we op zoek naar hoe we dat model kunnen kraken. Belangrijke skills die je hierbij nodig hebt zoals Critical Thinking en Problem Solving kun je ontwikkelen.

Ben je in staat om je analytische vaardigheden in te zetten om een puzzel op te lossen of een algoritme te kraken? Kun je onder woorden brengen wat de oplossing was? En wat was je aanpak was om de uitdaging aan te gaan?

Zo kennen we verschillende vormen van Gamification binnen het testvak. De eerste Bijtanken bij Bartosz van 2019 laat zien welke spelvormen we daarbij inzetten en waarom we daar zoveel waarde aan hechten. Maar we gaan vooral ook doen!

Mijn Paarsz