Bartosz

Wie is Raymond?

Eind 2014 heb ik de overstap als manager naar Bartosz gemaakt. Na mijn opleiding Bedrijfskundige Informatica ben ik direct aan de slag gegaan in de ICT consultancy (CMG, Logica en CGI). In de eerste 9 jaar heb ik diverse opdrachten vervuld op het gebied van business intelligence, systeemontwikkeling en projectleiding, waarvan de laatste anderhalf jaar op het gebied van software testen. Als manager ben ik afwisselend verantwoordelijk geweest voor vakgebieden als software testen, systeemontwikkeling en projectmanagement. In posities als competence manager, accountmanager en business unit directeur.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Net als de andere managers binnen Bartosz begeleid ik een team van ongeveer 20 Bartoszians. Dat houdt in dat ik meedenk over hun carrière, training, huidige en volgende job et cetera. Hiervoor heb ik regelmatig contact met ze en ga ik bij ze langs. Daarnaast ben ik accountmanager bij een aantal van onze bestaande klanten en ben ik altijd op zoek naar hoe ik nieuwe klanten kan helpen met onze dienstverlening. Binnen Bartosz ben ik samen met Annejan verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met leaseauto’s.

Waar vinden we Raymond in zijn vrije tijd?

Samen met Jolanda en 3 kinderen woon ik in Berkel en Rodenrijs. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin en ik geniet van vakanties, (live) muziek en een goede film.

"Ik ben altijd op zoek naar hoe ik nieuwe klanten kan helpen met onze dienstverlening"

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Positief, pragmatisch, creatief

Leukste aan werken bij Bartosz?

Samenwerken met een jong enthousiast team Ik geloof dat enthousiaste en betrokken medewerkers met liefde voor het vak, de basis zijn voor een goede dienstverlening aan klanten. Daarom ben ik trots op mijn stap naar Bartosz: een bedrijf dat zowel vakmanschap als plezier in het werk van haar professionals koestert en bekend staat om het leveren van kwaliteit

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Mijn broer is mijn buurman

Favoriete quote?

“Alles wat je aandacht geeft, groeit” (Aristoteles, 384 v.C.)

 

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Bartosz_Header_004

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

Gamification

Jan25

Software testen is geen handwerk maar keihard denkwerk. We maken een mentaal model van hetgeen we aan het testen zijn en aan de hand daarvan gaan we op zoek naar hoe we dat model kunnen kraken. Belangrijke skills die je hierbij nodig hebt zoals Critical Thinking en Problem Solving kun je ontwikkelen.

Ben je in staat om je analytische vaardigheden in te zetten om een puzzel op te lossen of een algoritme te kraken? Kun je onder woorden brengen wat de oplossing was? En wat was je aanpak was om de uitdaging aan te gaan?

Zo kennen we verschillende vormen van Gamification binnen het testvak. De eerste Bijtanken bij Bartosz van 2019 laat zien welke spelvormen we daarbij inzetten en waarom we daar zoveel waarde aan hechten. Maar we gaan vooral ook doen!

Mijn Paarsz