Bartosz

Wie is Raymond?

Eind 2014 heb ik de overstap als manager naar Bartosz gemaakt. Na mijn opleiding Bedrijfskundige Informatica ben ik direct aan de slag gegaan in de ICT consultancy (CMG, Logica en CGI). In de eerste 9 jaar heb ik diverse opdrachten vervuld op het gebied van business intelligence, systeemontwikkeling en projectleiding, waarvan de laatste anderhalf jaar op het gebied van software testen. Als manager ben ik afwisselend verantwoordelijk geweest voor vakgebieden als software testen, systeemontwikkeling en projectmanagement. In posities als competence manager, accountmanager en business unit directeur.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Net als de andere managers binnen Bartosz begeleid ik een team van ongeveer 20 Bartoszians. Dat houdt in dat ik meedenk over hun carrière, training, huidige en volgende job et cetera. Hiervoor heb ik regelmatig contact met ze en ga ik bij ze langs. Daarnaast ben ik accountmanager bij een aantal van onze bestaande klanten en ben ik altijd op zoek naar hoe ik nieuwe klanten kan helpen met onze dienstverlening. Binnen Bartosz ben ik samen met Annejan verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met leaseauto’s. Lease heeft natuurlijk een groot effect op MVO, met name door de CO2 uitstoot. Vanuit onze MVO verantwoordelijkheid proberen we met ons leasebeleid de CO2 uitstoot actief te beperken. Voor 2019 hebben we zelfs de ambitie om alle CO2 uitstoot met elkaar te compenseren!

Waar vinden we Raymond in zijn vrije tijd?

Samen met Jolanda en 3 kinderen woon ik in Berkel en Rodenrijs. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin en ik geniet van vakanties, (live) muziek en een goede film.

"Ik ben altijd op zoek naar hoe ik nieuwe klanten kan helpen met onze dienstverlening"

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Positief, pragmatisch, creatief

Leukste aan werken bij Bartosz?

Samenwerken met een jong enthousiast team Ik geloof dat enthousiaste en betrokken medewerkers met liefde voor het vak, de basis zijn voor een goede dienstverlening aan klanten. Daarom ben ik trots op mijn stap naar Bartosz: een bedrijf dat zowel vakmanschap als plezier in het werk van haar professionals koestert en bekend staat om het leveren van kwaliteit

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Mijn broer is mijn buurman

Favoriete quote?

“Alles wat je aandacht geeft, groeit” (Aristoteles, 384 v.C.)

 

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

werkenbij overall

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

De quality infected scrum master

Jan23

Om de competitieve voordelen van ‘agility’ te bereiken, wordt door bedrijven wereldwijd scrum omarmd. Maar scrum is geen simpel recept dat je volgt om als organisatie wendbaarder, sneller of voorspelbaarder te worden. Het is een framework om complexiteit het hoofd te bieden. Daartoe zijn rollen, afspraken en principes beschreven. Maar scrum biedt ook veel ruimte om de wijze waarop gewerkt wordt naar eigen inzicht in te vullen.

Het afgelopen jaar zijn we met 25 Bartoszians een exploration track gestart waarin we de rol van de scrum master onder de loep nemen. De scrum master heeft namelijk grote invloed op de kwaliteit die het team voortbrengt. We zien  dat scrum masters die vanuit een achtergrond in het testvak acteren in staat zijn om teams niet alleen beter, maar ook Quality Infected te maken. Wat we op onze ontdekkingsreis te weten zijn gekomen, delen we graag met je tijdens deze Bijtanksessie.

Mijn Paarsz