Bartosz

Wie is Roel?

Ik ben geboren en getogen in Arnhem. Ik ben op mijn best in een levendige sociale omgeving, gebaseerd op respect en vertrouwen. Ik geniet van de interactie met andere mensen, van hetgeen waarvoor zij staan, van hun ervaringen, passies en dromen. Na mijn studie Informatica aan de Radboud Universiteit heb ik eerst een flink aantal jaren in allerlei rollen ‘met mijn voeten in de modder gestaan’, in het hart van de ICT. Om daarna als manager mijn zakelijke opvoeding te mogen genieten bij CMG, een internationale IT dienstverlener. Een geweldig bedrijf waar ik een geweldige tijd heb gehad, twaalf jaar lang. Toen CMG ophield te bestaan ben ik Bartosz begonnen, als specialist in software testen. Tegen de stroom in heeft Bartosz zich inmiddels ontwikkeld tot een toonaangevende dienstverlener op dit gebied, een mooi bedrijf met grote saamhorigheid, geweldige medewerkers en aansprekende opdrachtgevers. Ik ben er echt trots op dat ik Bartosz de afgelopen jaren in deze groei heb mogen begeleiden.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Ik heb het stokje van Directeur van Bartosz overgedragen aan Vincent Verhelst en ben nu bij Bartosz betrokken als Commissaris. In deze rol geef ik advies aan het management en houd ik toezicht op het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Dit zelfde werk doe ik ook buiten Bartosz, met mijn kennis en ervaring help ik ook andere organisaties om beter te presteren.

Waar vinden we Roel in zijn vrije tijd?

Onze drie (bijna) volwassen kinderen en drie energieke honden blijven altijd boeien. Daarnaast genieten mijn vrouw en ik van het doen van al die dingen waar tot nu toe geen tijd voor was. Kleine, simpele dingen, van onze eigen bucket list, waar wij lang naar uitgekeken hebben. Tenslotte sport ik graag, van alles een beetje. Fitness, squash, golf, hardlopen, fietsen, ik kan er allemaal van genieten. Net als van een mooi stukje muziek, een goede film, lekker eten en een goed glas wijn.

 

"Zet een groep leuke en fijne mensen bij elkaar en je hebt een feestje!"

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Energieke doorzetter, analytisch in de basis en intuïtief in de afronding, gedreven, nederig en respectvol.

Leukste aan werken bij Bartosz?

Het werken met energieke, kleurrijke mensen, sociaal en hulpvaardig met respect naar elkaar. Zet een groep leuke en fijne mensen bij elkaar en je hebt een feestje!

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat ik, nadat ik mijn VWO heb afgerond, naar Amerika wilde emigreren. Helaas kregen de Vietnamese bootvluchtelingen voorrang en waren er voor mij zodoende daar geen mogelijkheden. Maar heb ik, jaren later, wel Bartosz kunnen oprichten!

Favoriete quote?

“Luck is where opportunity meets preparation.”

 

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Bartosz_Header_004

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

Gamification

Jan25

Software testen is geen handwerk maar keihard denkwerk. We maken een mentaal model van hetgeen we aan het testen zijn en aan de hand daarvan gaan we op zoek naar hoe we dat model kunnen kraken. Belangrijke skills die je hierbij nodig hebt zoals Critical Thinking en Problem Solving kun je ontwikkelen.

Ben je in staat om je analytische vaardigheden in te zetten om een puzzel op te lossen of een algoritme te kraken? Kun je onder woorden brengen wat de oplossing was? En wat was je aanpak was om de uitdaging aan te gaan?

Zo kennen we verschillende vormen van Gamification binnen het testvak. De eerste Bijtanken bij Bartosz van 2019 laat zien welke spelvormen we daarbij inzetten en waarom we daar zoveel waarde aan hechten. Maar we gaan vooral ook doen!

Mijn Paarsz