Werken bij, Bartosz

Wie is Dounia?

Na 13 jaar in de retail te hebben gewerkt merkte ik dat ik meer in mijn mars had en zoekende was naar een nieuwe uitdaging. Toen ik de kans kreeg om een tijdelijke functie als HR Assistant te vervullen, ging er een wereld voor me open. Als leidinggevende heb ik mij altijd al graag beziggehouden met het coachen en motiveren van werknemers. Binnen het HR vakgebied merkte ik op dat ik me op dat vlak nog meer kon ontwikkelen. Om mijn persoonlijke ontwikkeling een boost te geven ben ik in 2015 rechten gaan studeren. Ik heb tijdens deze studie enorm veel geleerd over het vak, maar ook over mezelf als persoon. De volgende logische stap voor mij was het HR vakgebied nog beter leren kennen, en wel op recruitment vlak. Ik heb ervaring opgedaan als recruiter binnen de uitzendbranche en detachering, maar ik merkte dat ik iets miste.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor het beste van twee werelden. De functie van Corporate Recruiter is mij op het lijf geschreven. Werven voor één organisatie, meedenken met het gehele recruitmentproces, een stem hebben binnen de organisatie op meerdere vlakken en vooral ook echt achter de dienst of product staan van de organisatie. Dit en meer heb ik gevonden bij Bartosz! Innovatief, zeer mensgericht en met een duidelijke visie is dit de organisatie die helemaal bij mij past!

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Als Corporatie Recruiter ben ik verantwoordelijk voor het recruitmentproces. Bij Bartosz maken we daar iets bijzonders van. Wij vinden het van belang dat het mensgerichte aspect, onze familiecultuur alsmede onze visie al direct voel- en merkbaar is zodra een sollicitant bij ons binnen komt lopen!

"Innovatief, zeer mensgericht en met een duidelijke visie is Bartosz de organisatie die helemaal bij mij past!"

Waar vinden we Dounia in haar vrije tijd?

Met mijn gezin, familie en vrienden! Als moeder van 2 jonge kinderen ben ik met regelmaat te vinden in de keuken om koekjes te bakken, bij een speeltuin of elders waar we quality time met elkaar kunnen doorbrengen. Gezellig erop uit met familie en vrienden vind ik erg belangrijk. Een goed restaurant of andere hotspot bezoeken, shoppen of gewoon lekker een kopje thee drinken om bij te kletsen!

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Enthousiast, optimistisch, behulpzaam.

Leukste aan werken bij Bartosz?

Ik hecht zelf veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dit staat bij Bartosz ook hoog in het vaandel. Je krijgt alle ruimte om jouw talenten te benutten en te ontwikkelen. Ook heerst er een hele fijne familiecultuur, waar de deur altijd open staat bij iedereen en voor iedereen.

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat ik enthousiast ben over vloggen en hier graag iets mee wil gaan doen…

Favoriete quote?

“In a world where you can be anything, be kind.”

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

werkenbij overall

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

De quality infected scrum master

Jan23

Om de competitieve voordelen van ‘agility’ te bereiken, wordt door bedrijven wereldwijd scrum omarmd. Maar scrum is geen simpel recept dat je volgt om als organisatie wendbaarder, sneller of voorspelbaarder te worden. Het is een framework om complexiteit het hoofd te bieden. Daartoe zijn rollen, afspraken en principes beschreven. Maar scrum biedt ook veel ruimte om de wijze waarop gewerkt wordt naar eigen inzicht in te vullen.

Het afgelopen jaar zijn we met 25 Bartoszians een exploration track gestart waarin we de rol van de scrum master onder de loep nemen. De scrum master heeft namelijk grote invloed op de kwaliteit die het team voortbrengt. We zien  dat scrum masters die vanuit een achtergrond in het testvak acteren in staat zijn om teams niet alleen beter, maar ook Quality Infected te maken. Wat we op onze ontdekkingsreis te weten zijn gekomen, delen we graag met je tijdens deze Bijtanksessie.

Mijn Paarsz