Bartosz

Wie is Susan?

In de zomer van 2018 ben ik bij Bartosz begonnen. In eerste instantie als tijdelijke kracht voor de vervanging van een collega tijdens haar zwangerschapsverlof. Maar toen mij daarna gevraagd werd of ik wilde blijven, was het antwoord volmondig ‘ja!’.  Ik ben sociaal en houd van gezelligheid. Het vele contact met collega’s en klanten is wat ik het leukst aan mijn werk vind.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Als management assistent bij Bartosz ondersteun ik twee managers (John en Kamiel) en hun teams van consultants. Ik ondersteun, denk mee en zorg ervoor dat de consultants hun werk bij de klant zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Van het inplannen van de reviews, tot het opstellen van de inzetcontracten voor de klant en het controleren van de urenstaten. Als eerste aanspreekpunt hoop ik voor ‘mijn’ consultants niet alleen een administratieve regeltante te zijn, maar ook de vertrouwenspersoon waarbij ze altijd terecht kunnen.

"Over alles wordt goed nagedacht. Er wordt hier niets aan het lot overgelaten."

Waar vinden we Susan in haar vrije tijd?

Lekker thuis bij vriendlief Kevin en mijn ‘katten-baby’s’ Donna en Sven 🙂 Daarnaast is familie erg belangrijk voor mij en daar besteed ik dan ook veel tijd en aandacht aan. Hoewel ik het in Ede prima naar mijn zin heb, staan er geregeld bezoekjes aan mijn favoriete stad op de planning: Nijmegen. Hier ben ik geboren en getogen en voel ik me nog altijd thuis.

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Sociaal, zorgzaam, aanpakker.

Leukste aan werken bij Bartosz?

De professionaliteit van hoe zaken geregeld zijn bij Bartosz. Over alles wordt goed nagedacht. Er wordt hier niets aan het lot overgelaten. Of het nu gaat om de eerste werkdag van een nieuwe medewerker, een familieweekend, de catering tijdens een maandmeeting of de vervanging van een collega tijdens een zwangerschapsverlof. Daarnaast zorgt Bartosz écht goed voor haar medewerkers. Niet alleen door goede secundaire arbeidsvoorwaarden, cadeautjes en de leuke events die georganiseerd worden. Maar vooral ook door de grote betrokkenheid. Een verjaardagskaart, kraamvisitebezoek of steuntje in de rug wanneer iemand het – privé of zakelijk – even wat moeilijker heeft, is hier een normale gang van zaken.

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat ik een hekel heb aan sporten. En dus daar de afgelopen 10 jaar ook he-le-maal niets aan gedaan heb.

Favoriete quote?

“Wees jezelf, alle anderen zijn al bezet”

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

werkenbij overall

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

Exploratory testing

Okt04

Deze editie staat volledig in het teken van exploratory testing. Over welke vaardigheden moet een goede exploratory tester beschikken? En op welke manier kun je exploratory testing het beste doen? Ben jij erbij op 4 oktober van 17.00 tot 20.00 uur op ons kantoor in Den Haag?

 

Mijn Paarsz