Werken bij, Bartosz

Ruimte bieden aan innovatie en creativiteit nemen we bij Bartosz vrij letterlijk: de ‘creatieve ruimte’ op het kantoor van Bartosz in Veenendaal is sinds deze week een feit!

Het begon met een idee bij een van de Bartosz Labsz sessies: ““Wat zou het toch gaaf zijn als… we een ruimte op kantoor hebben die creativiteit en innovatie stimuleert.” Een ruimte met een huiskamersfeer die uitnodigt tot creatief denken. Dit oorspronkelijke idee is uitgegroeid tot een sfeervol ingerichte multifunctionele ruimte waarin de invloed van iedereen die er aan heeft gewerkt terug te zien is. Ieder detail, van de plantjes aan de ene wand, tot de posters in de lijsten aan de andere wand, van de vloer tot de bank, is met zorg uitgezocht door Bartoszians. Dit maakt dat de ruimte heel eigen is en representeert waar we als Bartosz voor staan.

Multifunctioneel

De creatieve ruimte is zo ingericht dat deze echt multifunctioneel is. Je kan er even rustig op de bank zitten en je hoofd leegmaken na een lange kantoordag. Maar je kan er ook een gesprek met een sollicitant voeren, aan de mooie tafel op stahoogte werken met je laptop, een idee visualiseren op de enorme whiteboard wand, brainstormen met collega’s of een liedje spelen op de gitaar die er staat.

Mocht je op ons kantoor in Veenendaal zijn, neem dan een heerlijk kopje koffie, strijk neer op onze mooie velours bank en kijk rustig rond!

 

“De creatieve ruimte is een mooi voorbeeld van ‘Improve your best’: zelf verantwoordelijkheid nemen en de ruimte krijgen om jezelf en Bartosz verder te helpen.”

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

werkenbij overall

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

Future trends in testing

Sep24

De ontwikkelingen in het testvak volgen elkaar snel op. De professionele tester staat daarmee voor de uitdaging zichzelf steeds opnieuw uit te vinden, nieuwe vaardigheden aan te leren en open te staan voor nieuwe inzichten en samenwerkingsvormen.

Om dit succesvol te kunnen doen, is het cruciaal om je samen met vakgenoten te verdiepen in deze ontwikkelingen. Meld je daarom nu aan voor ons succesvolle online kennisevent Bijtanken bij Bartosz op 24 september! In 1,5 uur wordt je bijgepraat over de future trends in testing en is er ruimte om kennis te delen met vakgenoten. Ben jij erbij?

 

Mijn Paarsz