Werken bij, Bartosz

2019 staat voor de deur! Het belooft een boeiend jaar te worden, waarin we voortbouwen op het fundament dat we de afgelopen periode hebben gelegd. Ook breiden we uit. Wellicht heb je het al via-via gehoord of gelezen op onze LinkedIn-pagina: in 2019 openen we onze tweede vestiging, in de regio Den Haag. Die moet rond de zomer zijn deuren openen. Een spannende transitie die we – zoals het een testbedrijf betaamt – Agile inzetten. Groot denken, kleine stappen zetten, continu leren en door!

De nieuwe ‘huiskamer van Bartosz’ zal dezelfde faciliteiten bieden als het kantoor in Veenendaal, dat uiteraard blijft bestaan. Denk aan een ruime opzet, groen energielabel, goede bereikbaarheid met de auto en ov en voldoende parkeergelegenheid. Het pand moet ook herkenbaar zijn: een plek die Bartosz ademt en waar je ‘thuiskomt’ voor bijvoorbeeld meetings, trainingen en gezellige events.

Potentie

Het afgelopen jaar lag onze focus sterk op klantontwikkeling in de regio Den Haag. Mede dankzij het winnen van een groot aantal aanbestedingen is onze footprint in de provincie flink gegroeid. De keuze voor deze locatie lag dan ook voor de hand. Bovendien komt ruim 40 procent van de Bartoszians inmiddels uit de provincies Noord- en Zuid-Holland. Voor hen is het prettig om een kantoor dichterbij huis te hebben.

“Met onze nieuwe vestiging kunnen we klanten én collega’s nog beter bedienen”

Met de nieuwe vestiging kunnen we zowel klanten als medewerkers beter bedienen. Daarnaast biedt het ons de mogelijkheid door te blijven groeien. De Randstadregio heeft veel potentie qua klant- en omzetgroei en een fysieke aanwezigheid stelt ons in staat nog beter te concurreren met bedrijven in deze streek. Er ligt in de regio ook volop ruimte op de arbeidsmarkt, waar we straks optimaal gebruik van kunnen maken.

Mijlpalen

Net als voorgaande jaren blijven we in 2019 meespelen in de Champions League van software-ontwikkeling. Dat betekent continu investeren in innovatie, trainingen en kennisleiderschap. Als Bartosz vinden we het belangrijk relevante kennis te ontsluiten én te delen met de buitenwereld. We identificeren trends en ontwikkelingen in de markt en vertalen die naar concrete producten en diensten. Straks niet meer vanuit één, maar twee locaties.

“In 2019 blijven we focussen op innovatie en kennisdeling”

Terugblikkend op de afgelopen twee jaar zijn er een aantal mooie mijlpalen die we hebben bereikt. Neem Bijtanken bij Bartosz, ons periodieke kennisevent waar we met klanten en relaties actuele onderwerpen uit het testvak bespreken en verdiepen. Het begint steeds meer een naam in de markt te krijgen. Minstens zo belangrijk is Bartosz Labsz, ontstaan vanuit onze ambitie om het meest innovatieve testbedrijf van Nederland te zijn. In deze innovatiehub komen we maandelijks samen om te experimenteren met nieuwe ideeën, zodat we sneller kunnen reageren op de veranderende markt.

Kennisontwikkeling

In 2018 hebben we gekozen om onze leergangen op te splitsen in zogenoemde Training Tracks en Exploration Tracks. Die eerste is gericht op het opvijzelen van technische kennis. Exploration Tracks zijn trajecten met een meer onderzoekend karakter, waarbij we in een maand of zes een actuele trend of een idee van een van onze testprofessionals verdiepen. Een voorbeeld is de Exploration Track over AI, die voortkwam uit een Labsz experiment en gericht is op de inzet van machine learning voor het snel en efficiënt testen van software.

Bij Bartosz belanden goede voorstellen niet op een stapel. Iets wat snel is toe te passen wordt een experiment, een goed idee dat meer tijd en energie kost om te onderzoeken gieten we in een Exploration Track. Vervolgens kan iedereen die geïnteresseerd is aanhaken, een bijdrage leveren en zijn of haar kennis bijspijkeren.

We vinden het belangrijk in beweging te blijven en kijken doorlopend naar wat er binnen en buiten de organisatie gebeurt. In 2019 zetten we daarom nog meer in op Quality Infected Teams, onze visie op hoe je een wendbare software-ontwikkelorganisatie creëert. Bij onze teams staan kwaliteit, Fast Feedback en Exploration centraal. We hebben een duidelijk visie op hoe de markt zich de komende jaren gaat ontwikkelen en QIT zijn daarbij onmisbaar.

“Via traineeships binden we jong talent aan Bartosz”

Focus op de toekomst

Om als organisatie te groeien en bloeien is het tot slot onmisbaar om te investeren in jong talent. In de herfst van 2017 zijn we daarom gestart met invulling te geven aan traineeships. De afgelopen tijd hebben we tal van getalenteerde testprofessionals mogen verwelkomen, en dat is onze dienstverlening en bedrijfscultuur alleen maar ten goede gekomen.

Ons goede voornemen voor volgend jaar is om hiermee door te gaan, maar ook vaker ons gezicht te laten zien. Bijvoorbeeld door te spreken op mooie congressen en onze kennis te delen in publicaties en tijdens inspirerende events. Je bent van harte uitgenodigd!

  Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

  werkenbij overall

  Werken bij Bartosz?

  Vincent Verhelst

  Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

  Bartosz Meetsz

  SUMMER edition

  Jun24

  Bartosz Meetsz is een interactief online event waar je een kijkje achter de schermen bij Bartosz krijgt.

  We delen onze visie op het testvak en onze consultants vertellen over hun ervaringen met diverse initiatieven zoals onze technische gilde en de scrummaster community.

  Mijn Paarsz