• 1 min. Leestijd

Vlog 1 | Leer mij kennen

Hi! Tof dat je kijkt naar mijn allereerste vlog! Middels de serie vlogs die eraan zitten te komen, neem ik je mee in mijn werkzaamheden als corporate recruiter, vertel ik je alles over de wereld van software testen en geef ik je een kijkje in de keuken van Bartosz ICT!

Waarom vloggen eigenlijk? Dat vertel ik je in deze eerste video. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Bartosz_Header_004

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

Testen van berichtenverkeer

Sep26

Steeds meer systemen en architecturen zijn service georiënteerd. Een mooie ontwikkeling voor het testvak! Want waar testen via de gebruikersinterface vaak inefficiënt en slecht onderhoudbaar zijn, is testen op serviceniveau doorgaans robuuster, sneller en doelgerichter.

Maar hoe testen we eigenlijk (web)services? En welke verschillende service technologieën en bijbehorende teststrategieën zijn er? Tijdens deze inhoudelijk Bijtank-sessie delen we onze technische kennis en ervaring op dit gebied. Word jij enthousiast van begrippen als SoapUI, Postman, Rest-Asured framework, J-Driven, micro services en mocking? Meld je dan aan via onderstaande button.

Mijn Paarsz