• 1 min. Leestijd

Vlog 2 | Persoonlijke ontwikkeling

In deze vlog vertel ik meer over de mogelijkheden om bij Bartosz aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Want die zijn er meer dan genoeg! Zo heb ik de tijd, ruimte en middelen gekregen om mijn creatieve ideeën in de praktijk uit te voeren. Mijn vlog kanaal is daar een mooi voorbeeld van.

Persoonlijke ontwikkeling heeft wat mij betreft écht effect op kwaliteit. Wanneer je als organisatie investeert in je medewerkers, dan verdient dit zich ruimschoots terug. Gelukkige medewerkers maken namelijk het verschil!

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Bartosz_Header_004

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

Testen van berichtenverkeer

Sep26

Steeds meer systemen en architecturen zijn service georiënteerd. Een mooie ontwikkeling voor het testvak! Want waar testen via de gebruikersinterface vaak inefficiënt en slecht onderhoudbaar zijn, is testen op serviceniveau doorgaans robuuster, sneller en doelgerichter.

Maar hoe testen we eigenlijk (web)services? En welke verschillende service technologieën en bijbehorende teststrategieën zijn er? Tijdens deze inhoudelijk Bijtank-sessie delen we onze technische kennis en ervaring op dit gebied. Word jij enthousiast van begrippen als SoapUI, Postman, Rest-Asured framework, J-Driven, micro services en mocking? Meld je dan aan via onderstaande button.

Mijn Paarsz