Bartosz, Testautomatisering

Binnen Scrum is de review het moment waarop het Scrum team haar gemaakte product toont aan de stakeholders. Zo’n review biedt de mogelijkheid tot het laten zien van het opgeleverde product en de toegevoegde waarde daarvan. Maar wanneer houd je als team een goede review? Onze collega’s schreven een whitepaper en geven antwoord op die vraag.

Een goede review in 6 stappen

In deze whitepaper onderzoeken we waarom en voor wie je een review geeft, maar ook hoe, wanneer en waar. Aan de hand van onze zes stappen kun je als product owner, scrum master of ontwikkelteam zelf aan de slag met een goede review:

  1. Bepaal de doelgroep;
  2. Formuleer de inhoud;
  3. Bepaal de frequentie;
  4. Denk na over de locatie;
  5. Bepaal de vorm waarin je de review geeft;
  6. Zorg dat de noodzaak begrepen wordt.

Het belang van deze voorbereiding en uitvoering? Jouw input zal een stuk waardevoller zijn. Op die manier kun je een goede review geven met als resultaat goede informatie-uitwisseling, van en naar stakeholders.

Download de whitepaper

Ben jij onderdeel van een scrum team? En ben je benieuwd hoe je nu écht goed inzet op het houden van een review? Dan is deze whitepaper iets voor jou! Bij Bartosz geloven we in het delen van kennis. Daarom kun je ‘Aan de slag met een goede sprint review’ kosteloos bekijken. Download de whitepaper hier.

 

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz