Wij zijn Bartosz

Wij zijn Bartosz

Tester. Verderkijker. Groeiplatform.

Wij zijn Bartosz, grensverleggend specialist in software testen en testmanagement. Elke dag brengen we mensen, bedrijven en softwaresystemen vérder. Vanuit een onbegrensde drive, kennis van het vak en een voorliefde voor het toevoegen van waarde. Voor ons is ICT-dienstverlening een ambacht. Mensenwerk in het digitale tijdperk.

ICT brengt mensen en bedrijven verder dan ooit. En weet hen bovendien te verbinden. Onder invloed van digitalisering zijn alledaagse zaken als bankieren, reizen met het openbaar vervoer en het regelen van ons pensioen de laatste tien jaar ingrijpend veranderd. De onmisbare systemen en processen die deze veranderingen mogelijk hebben gemaakt kunnen altijd efficiënter. Want elke verandering geeft ruimte aan verbetering.

Over bartosz

We werken vanuit onze kantoren in Veenendaal en Den Haag voor de top 250 van Nederlandse bedrijven. Voor hen zetten onze toegewijde testconsultants nèt dat stapje extra. Analytische ICT-professionals die communicatief sterk zijn en agility in hun DNA hebben. Testers die high impact applicaties en systemen analyseren, risico’s blootleggen en barrières wegnemen met maar één doel: een bijdrage leveren aan de dienstverlening van onze klanten.

Onze mensen vormen de drijvende kracht achter Bartosz. We lopen voorop in trainen en opleiden en hechten veel waarde aan een inspirerende interne cultuur vanuit de ‘work hard, play hard’ mentaliteit. We geloven dat dit de enige manier is om onze klanten te kunnen verrassen. En de enige manier om samen het beste te kunnen verbeteren.

Het Bartosz team

Maak kennis met ons toegewijde team.

Wij-zijn-Bartosz_014
Vincent
Vincent
Lees het interview

Vincent

“Ik krijg energie van het gezamenlijk realiseren van uitdagende doelstellingen”
Charissa
Charissa
Lees het interview

Charissa

“Ik houd mij bezig met de planning en ik beantwoord vragen van collega’s en opleidingspartijen”
Sanne
Sanne
Lees het interview

Sanne

“Een brede en uitdagende functie in de marketing en communicatie waar ik veel van leer”
Rein
Rein
Lees het interview

Rein

"Ik heb een eigen team met consultants waarmee ik samen de route uitstippel voor hun toekomst"
Annejan
Annejan
Lees het interview

Annejan

"Als wagenparkbeheerder ben ik het aanspreekpunt voor alle zaken omtrent de leaseauto’s"
John
John
Lees het interview

John

“Ik vind het fantastisch dat we met z’n allen zo’n geweldig bedrijf hebben neergezet”
Brigitta
Brigitta
Lees het interview

Brigitta

“Ik zorg ervoor dat de consultants hun werk bij de klant zo goed mogelijk kunnen uitvoeren”
Marc Rabel
Marc Rabel
Lees het interview

Marc Rabel

"Dagelijks probeer ik het beste uit mijzelf en anderen te halen"
Linda
Linda
Lees het interview

Linda

"Ik werk het liefst in teamverband: elkaars talenten benutten en samen veel werk verzetten"
Kamiel
Kamiel
Lees het interview

Kamiel

"Nooit heb ik bij een bedrijf gewerkt waar zo'n sterk teamgevoel is"
Dounia
Dounia
Lees het interview

Dounia

"Als Corporatie Recruiter ben ik verantwoordelijk voor het aanspreken van nieuwe Bartoszians"
Raymond
Raymond
Lees het interview

Raymond

"Ik ben altijd op zoek naar hoe ik nieuwe klanten kan helpen met onze dienstverlening"
Jochem
Jochem
Lees het interview

Jochem

“Doordat we van elkaar veel leren word je als individu en groep sterker”
Susan
Susan
Lees het interview

Susan

"Ik voelde me vanaf het begin volledig onderdeel van het team"
Maarten
Maarten
Lees het interview

Maarten

"Inhoudelijk draag ik bij in het vormgeven van ons agile profiel en het organiseren van kennisevents"

Onze Klanten

Samen maken we software elke dag beter.

Awards

Over Bartosz 2

We zijn enorm trots op de waardering die onze klanten over ons uitspreken.

Onze succesverhalen hebben de afgelopen jaren extra glans gekregen dankzij de verschillende mooie awards die we in ontvangst mochten nemen. Deze onderscheidingen zijn voor ons een ijkpunt, een bevestiging van het succes van onze grensverleggende aanpak en een motivatie om onze dienstverlening voortdurend aan te scherpen.

Best Managed Companies

Deloitte en ING beoordelen jaarlijks wat de best geleide bedrijven zijn binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Bartosz is meerdere keren verkozen tot Best Managed Company vanwege het goede personeel, grote mate van innovatie, sterke financiële resultaten en de platte organisatiestructuur.

High Growth Awards

Een verkiezing voor Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaren een flinke omzetgroei hadden. Een onafhankelijke en deskundige jury beoordeelt de deelnemende bedrijven. Bartosz is meerdere jaren op een rij genomineerd en eenmaal gekozen tot beste groeionderneming.

Financieel Gezond Award

Graydon reikt De Financieel Gezond Award uit aan bedrijven die het financieel beter doen dan soortgelijke bedrijven binnen dezelfde branche. Bartosz hoort bij de top drie procent financieel meest gezonde, economisch actieve bedrijven van Nederland.

Deloitte Fast 50

In de Deloitte Fast 50 worden de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België gekozen op basis van hun procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. De verschillende nominaties voor deze award laten zien dat Bartosz een uitstekende stabiele en gezonde groei heeft.

FD Gazellen Awards

Een initiatief van Het Financieele Dagblad voor de snelst groeiende ondernemingen. Een onderneming is FD Gazelle bij een minimale omzetgroei van 20% over de afgelopen drie jaar. Bartosz is zes jaar op een rij benoemd tot FD Gazelle en is eenmaal als snelste groeier beloond met de Gouden FD Gazelle.

NRC Beste Werkgevers Onderzoek

NRC Carrière organiseert samen met het onafhankelijk onderzoeksbureau SatisAction het Beste Werkgeversonderzoek. Dit onderzoek beoordeelt werkgevers op medewerkertevredenheid en arbeidsvoorwaarden. Bartosz is meerdere keren uitgeroepen tot beste werkgever.

Maatschappelijk
verantwoord ondernemen

Oog voor mens en maatschappij.

Wij-zijn-Bartosz_002

Bij Bartosz staan onze mensen centraal. Zij vormen de motor van onze dienstverlening, onze innovaties en onze groei. En maken verrassende verbindingen met elkaar, met onze klanten én met de samenleving.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Zo is Bartosz gehuisvest in kantoorpanden met energielabel A, besteden we aandacht aan social return en beschikken we over een duurzaam mobiliteitsbeleid. Heb jij al gehoord van onze CO2 challenge? Ook ondersteunen we ieder jaar een ander goed doel. Bijvoorbeeld hebben we geld ingezameld voor Dutch Water Limited, Kika, Make a Wish en Tour for Life.

werkenbij overall

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

Improve Your Best Team

Jan20

Hoe zorg je ervoor dat je als agile team succesvol bent? Dat je als team de kwaliteit levert die nodig is?

Hoe kun jij er voor zorgen dat je van jouw team een Quality Infected Team maakt? Wij helpen jou daar graag bij! Tijdens de 20e editie van ons kennisevent Bijtanken bij Bartosz lanceren we ons nieuwste boek ‘Improve You Best Teams’. Tijdens de sessie en in deze reisgids geven we concrete tips en heel veel inspiratie voor het verbeteren van teams. Na afloop van de sessie sturen we een fysiek exemplaar op naar alle deelnemers.