Wij zijn Bartosz

Wij zijn Bartosz

Tester. Verderkijker. Groeiplatform.

Wij zijn Bartosz, grensverleggend specialist in testen en testmanagement. Elke dag brengen we mensen, bedrijven en softwaresystemen vérder. Vanuit een onbegrensde drive, kennis van het vak en een voorliefde voor het toevoegen van waarde. Voor ons is ICT-dienstverlening een ambacht. Mensenwerk in het digitale tijdperk.

ICT brengt mensen en bedrijven verder dan ooit. En weet hen bovendien te verbinden. Onder invloed van digitalisering zijn alledaagse zaken als bankieren, reizen met het openbaar vervoer en het regelen van ons pensioen de laatste tien jaar ingrijpend veranderd. De onmisbare systemen en processen die deze veranderingen mogelijk hebben gemaakt kunnen altijd efficiënter. Want elke verandering geeft ruimte aan verbetering.

Wij-zijn-Bartosz_001

We werken vanuit ons kantoren in Veenendaal en (vanaf 2019) Den Haag voor de top 250 van Nederlandse bedrijven in onder andere finance, overheid en industrie. Voor hen zetten onze toegewijde testconsultants nèt dat stapje extra. Het zijn stuk voor stuk analytisch onderlegde ICT-professionals die communicatief sterk zijn en agility in hun DNA hebben. Theoretische zwaargewichten die nulletjes en eentjes direct kunnen doorvertalen naar de praktijk. Testers die high impact applicaties en systemen analyseren, risico’s blootleggen en barrières wegnemen met maar één doel: een bijdrage leveren aan de dienstverlening van onze klanten.

Onze mensen vormen de drijvende kracht achter Bartosz. We lopen daarom voorop in trainen en opleiden, kennen een horizontale organisatiestructuur en hechten veel waarde aan een inspirerende interne cultuur vanuit de ‘work hard, play hard’ mentaliteit. We geloven dat dit de enige manier is om onze klanten te kunnen blijven verrassen. En de enige manier om samen het beste te kunnen verbeteren.

Het Bartosz team

Maak kennis met ons toegewijde team.

Wij-zijn-Bartosz_014
Vincent
Vincent
Lees het interview

Vincent

“Ik krijg energie van het gezamenlijk realiseren van uitdagende doelstellingen”
Brigitta
Brigitta
Lees het interview

Brigitta

“Ik zorg ervoor dat de consultants hun werk bij de klant zo goed mogelijk kunnen uitvoeren”
Martijn
Martijn
Lees het interview

Martijn

"Ik werk graag samen met professionals die hun vak verstaan en er echt voor willen gaan"
Charissa
Charissa
Lees het interview

Charissa

“Ik houd mij bezig met de planning en ik beantwoord vragen van collega’s en opleidingspartijen”
Roel
Roel
Lees het interview

Roel

"Ik ben er echt trots op dat ik Bartosz de afgelopen jaren heb mogen begeleiden"
Annejan
Annejan
Lees het interview

Annejan

"Als wagenparkbeheerder ben ik het aanspreekpunt voor alle zaken omtrent de leaseauto’s"
John
John
Lees het interview

John

“Ik vind het fantastisch dat we met z’n allen zo’n geweldig bedrijf hebben neergezet”
Erna
Erna
Lees het interview

Erna

“Door de groei van Bartosz heb ik mij gefocust op de financiële- en salarisadministratie”
Kamiel
Kamiel
Lees het interview

Kamiel

"Nooit heb ik bij een bedrijf gewerkt waar zo'n sterk teamgevoel is"
Raymond
Raymond
Lees het interview

Raymond

"Ik ben altijd op zoek naar hoe ik nieuwe klanten kan helpen met onze dienstverlening"
Jochem
Jochem
Lees het interview

Jochem

“Doordat we van elkaar veel leren word je als individu en groep sterker”
Sanne
Sanne
Lees het interview

Sanne

“Een brede en uitdagende functie in de marketing en communicatie waar ik veel van leer”
Maarten
Maarten
Lees het interview

Maarten

"Inhoudelijk draag ik bij in het vormgeven van ons agile profiel en het organiseren van kennisevents"

Onze Klanten

Samen maken we software elke dag beter.

Awards

Wij-zijn-Bartosz_003

We zijn enorm trots op de waardering die onze klanten over ons uitspreken.

Onze succesverhalen hebben de afgelopen jaren extra glans gekregen dankzij de verschillende mooie awards die we in ontvangst mochten nemen. Deze onderscheidingen zijn voor ons een ijkpunt, een bevestiging van het succes van onze grensverleggende aanpak en een motivatie om onze dienstverlening voortdurend aan te scherpen.

Best Managed Companies

Deloitte en ING beoordelen jaarlijks wat de best geleide bedrijven zijn binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Bartosz is meerdere keren verkozen tot Best Managed Company vanwege het goede personeel, grote mate van innovatie, sterke financiële resultaten en de platte organisatiestructuur.

High Growth Awards

Een verkiezing voor Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaren een flinke omzetgroei hadden. Een onafhankelijke en deskundige jury beoordeelt de deelnemende bedrijven. Bartosz is meerdere jaren op een rij genomineerd en eenmaal gekozen tot beste groeionderneming.

Financieel Gezond Award

Graydon reikt De Financieel Gezond Award uit aan bedrijven die het financieel beter doen dan soortgelijke bedrijven binnen dezelfde branche. Bartosz hoort bij de top drie procent financieel meest gezonde, economisch actieve bedrijven van Nederland.

Deloitte Fast 50

In de Deloitte Fast 50 worden de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België gekozen op basis van hun procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. De verschillende nominaties voor deze award laten zien dat Bartosz een uitstekende stabiele en gezonde groei heeft.

FD Gazellen Awards

Een initiatief van Het Financieele Dagblad voor de snelst groeiende ondernemingen. Een onderneming is FD Gazelle bij een minimale omzetgroei van 20% over de afgelopen drie jaar. Bartosz is zes jaar op een rij benoemd tot FD Gazelle en is eenmaal als snelste groeier beloond met de Gouden FD Gazelle.

NRC Beste Werkgevers Onderzoek

NRC Carrière organiseert samen met het onafhankelijk onderzoeksbureau SatisAction het Beste Werkgeversonderzoek. Dit onderzoek beoordeelt werkgevers op medewerkertevredenheid en arbeidsvoorwaarden. Bartosz is meerdere keren uitgeroepen tot beste werkgever.

Maatschappelijk
verantwoord ondernemen

Oog voor mens en maatschappij.

Wij-zijn-Bartosz_002

Bij Bartosz staan onze mensen centraal. Zij vormen de motor van onze dienstverlening, onze innovaties en onze groei. En maken verrassende verbindingen met elkaar, met onze klanten én met de samenleving.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt hierbij al sinds onze oprichting een belangrijke rol. Zo is Bartosz gehuisvest in een kantoorpand met energielabel A, beschikken we over een duurzaam mobiliteitsbeleid en besteden we aandacht aan social return. Daarnaast ondersteunen we ieder jaar een ander goed doel. In het verleden hebben we bijvoorbeeld geld ingezameld voor Dutch Water Limited, Kika, Make a Wish en Tour for Life.

Bartosz_Header_004

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

Gamification

Jan25

Software testen is geen handwerk maar keihard denkwerk. We maken een mentaal model van hetgeen we aan het testen zijn en aan de hand daarvan gaan we op zoek naar hoe we dat model kunnen kraken. Belangrijke skills die je hierbij nodig hebt zoals Critical Thinking en Problem Solving kun je ontwikkelen.

Ben je in staat om je analytische vaardigheden in te zetten om een puzzel op te lossen of een algoritme te kraken? Kun je onder woorden brengen wat de oplossing was? En wat was je aanpak was om de uitdaging aan te gaan?

Zo kennen we verschillende vormen van Gamification binnen het testvak. De eerste Bijtanken bij Bartosz van 2019 laat zien welke spelvormen we daarbij inzetten en waarom we daar zoveel waarde aan hechten. Maar we gaan vooral ook doen!