Bartosz

Wie is Rein?

De absolute nummer 7 van Bartosz! In december 2007 ben ik namelijk bij Bartosz gestart met personeelsnummer 007. In 2017, 10 jaar later, ben ik begonnen aan een MDP programma met als resultaat dat ik onlangs onderdeel ben geworden van het Management team en de 7e manager bij Bartosz ben, met Team 7 onder mijn hoede. Iets waar ik waanzinnig trots op ben!

Geboren in Goirle, getogen in Oss. Opgegroeid als jongste uit een gezin van drie. Na mijn middelbare school ben ik Technische Informatica aan de Technische Universiteit van Eindhoven gaan studeren. Na 2 jaar wilde ik wat anders; ik vond de techniek nog steeds boeiend, maar miste de toepassing daarvan in organisaties en processen met gebruikers. Ik ben een jaar gaan werken om de tijd te nemen de juiste vervolgstudie te kiezen. In dat jaar heb ik gewerkt als software tester bij een uitvoeringsorgaan voor subsidieregelingen voor de landbouw. Daadwerkelijk aan de slag gaan als tester heeft mijn beeld op het testen veranderd, waardoor ik het serieus nam en me er na mijn studie verder in wilde bekwamen. Na mijn studie Bestuurlijke Informatiekunde aan de Universiteit van Tilburg ben ik dan ook als software tester aan de slag gegaan bij LogicaCMG.

Toen ik besloot vanuit LogicaCMG over te stappen bestond Bartosz nog niet eens. Wel had ik er al het volste vertrouwen in dat het een gaaf bedrijf zou worden. In de 11 jaren die volgden heb ik in verschillende rollen aan veel mooie projecten bij de Rabobank bijgedragen. Bij Bartosz heb ik de groep van collega’s zien groeien naar zo’n 130 medewerkers nu en samen hebben we veel bereikt en ervaren. Je kunt dus wel stellen dat mijn vertrouwen in dat het een mooi bedrijf zou worden is bevestigd.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Na 11 jaar bij de klant op projecten gewerkt te hebben, heb ik de stap naar het management gemaakt. Een rol waar ik met veel plezier naar uitgekeken heb om daar mijn eigen invulling aan te geven. De diversiteit van deze rol trekt mij aan en de manier waarop het MT van Bartosz functioneert past mij. We kennen geen afzonderlijke sales en delivery functies, waardoor je dat wat je de klant belooft ook moet leveren en daar zelf verantwoordelijk voor bent. Daarnaast heb je je eigen team met consultants waarmee je samen de route uitstippelt voor de toekomst en de persoonlijke ontwikkeling en voortgang begeleidt.

"De absolute nummer 7 van Bartosz! In december 2007 bij Bartosz gestart met personeelsnummer 007. In 2017 begonnen aan het MDP programma en daarna de 7e manager bij Bartosz geworden met team 7 onder zijn hoede"

Waar vinden we Rein in zijn vrije tijd?

Samen met mijn vriendin Malou, zoon Bas en dochter Aaf woon ik in ’s-Hertogenbosch, vlak bij de Maas. Ik hou ervan om samen te tafelen of bij de houtkachel een  glas speciaalbier of whisky te drinken tijdens een goed gesprek. Verder ga ik graag op mijn wielrenfiets of mountainbike de omgeving verkennen.

Leukste aan werken bij Bartosz?

Vanaf de eerste dag is Bartosz een bedrijf waar goede mensen werken; sociaal, communicatief vaardig en vakbekwaam. Mensen die echt aandacht voor elkaar hebben en samen een gaaf bedrijf willen opbouwen. Korte lijnen, snel schakelend maar altijd met aandacht. Leuke dingen samen doen, maar ook vervelende zaken samen doorleven. En daarnaast alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Analytisch, kritisch, Integer.

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Elke dag zet ik als amateur barista voor Malou cappuccino’s mét latte-art hartje.

Favoriete quote?

“A ship is always safe a shore but that is not what it’s built for.” (Albert Einstein)

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Bartosz_Header_004

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

Delivery Pipelines

Mei21

Steeds meer organisaties willen gebruik maken van delivery pipelines, waarbij software geautomatiseerd naar omgevingen gedeployd wordt. Hoe voorkom je dat de delivery pipeline een heel efficiënte manier wordt om fouten naar productie te brengen? Hoe zorg je ervoor dat je nog steeds de juiste risico’s afdekt? Hoe zorg je ervoor dat je je team en de omliggende organisatie meeneemt in de totstandkoming van de delivery pipeline? Hoe krijg je de gewenste feedback?

Tijdens deze Bijtanken bij Bartosz sessie belichten we de verschillende aspecten van een delivery pipeline. We lichten toe welke rol we als testers kunnen spelen in het proces van de totstandkoming van een kwalitatief goede delivery pipeline. Hiervoor is het niet alleen van belang om software efficiënt en effectief naar volgende omgevingen te deployen, maar ook om stakeholders en het acceptatieproces hierin mee te nemen.

Mijn Paarsz