Werken
bij Bartosz

Werken
bij Bartosz

Heb jij ‘hard skills with a soft touch’?

Bij Bartosz zijn we continu op zoek naar professionals op het gebied van software testen.

Talentvolle consultants met ‘hard skills’ zoals een ICT achtergrond, HBO of WO niveau en een scherp analytisch denkvermogen. Maar ook ‘soft skills’ waaronder uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, passie voor het testvak en een ‘fun to work with’ karakter. Wil jij zelf weer jouw koers bepalen bij één van de beste werkgevers van Nederland? Denk jij dat je een toekomstige Bartoszian bent? Leer ons dan nog beter kennen én vul de vragenlijst in onderaan deze pagina.

Wij zijn Bartosz

Kennismaken met Bartosz kan in iets meer dan één minuut. Bekijk hier onze merkfilm.

De Bartosz merkfilm
Kennismaken met Bartosz kan in iets meer dan één minuut. Bekijk hier onze merkfilm.

Wat wij jou bieden

Onze voorwaarden.

Naast een uitstekend prestatieafhankelijk salaris bij de mooiste en meest ambitieuze testspecialist van Nederland, bieden we je een aantal zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ongelimiteerde mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen

Winstdeling

Leaseauto of reiskostenvergoeding

Vaste maandelijkse onkostenvergoeding

Premievrije ziekte- kostenverzekering, basis én aanvullend

Premievrije collectieve pensioenregeling

Vakantiegeld

27 vakantiedagen

Bartozians aan het woord

Beleef Bartosz door de ogen van jouw toekomstige collega’s!

"Als medewerker voel je je betrokken, input en ideeën worden daadwerkelijk opgepakt."

Koen

Koen van Mol

Bartosz blijft scherp. Het bedrijf presteert sinds de oprichting boven verwachting. Dit kan tot gevolg hebben dat de organisatie spreekwoordelijk achterover leunt en het ‘rustig aan doet’. Het tegenovergestelde is echter het geval: het management blijft actief bezig met de toekomst en dit gebeurt veelal in samenwerking met de medewerkers. Als medewerker voel je je hierbij betrokken, je input wordt gevraagd en ideeën worden ook daadwerkelijk opgepakt.

"Er is bij Bartosz een open, warme sfeer waarin ik me thuis voel."

Stefan

Stefan Garcia Calvo Bartosz ICT Testconsultant

Wat mij vooral aanspreekt bij Bartosz is de vrijheid die ik voel om te bepalen wat ik wil gaan doen. Ik ben immers zelf verantwoordelijk voor mijn carrière. Alles is mogelijk met betrekking tot opleidingen en trainingen. Daarnaast maken ook vooral de collega’s het werken bij Bartosz leuk! Er is een open, warme sfeer waarin ik me thuis voel en mijzelf kan zijn.

"Voor wat betreft persoonlijke groei: 'the sky is the limit'."

Okto

Okto Wahjuwibowo

Mensen staan bij Bartosz centraal. Bartosz is er voor de medewerkers en hun gezinnen. Voor wat betreft persoonlijke groei: ‘the sky is the limit’.

"Met het hele bedrijf naar New York! Hoe gaaf is dat?!"

Charissa

Charissa Nab Bartosz ICT

Het leukste aan Bartosz? Dat je gestimuleerd wordt om uit je comfortzone te komen. Een goed voorbeeld daarvan is dat ik mij nu actiever bezighoud met video. Daarnaast vind ik erg leuk dat we zoveel aandacht besteden aan social events. Met het hele bedrijf naar Rome! Hoe gaaf is dat?!

"Bij Bartosz ben je allesbehalve een nummertje"

Pavle

Pavle Markovic

Uiteindelijk zijn het de kleine dingen die het verschil maken. Zo kreeg ik een mentor toegewezen toen ik bij Bartosz begon, maar ook bij andere collega’s kan ik te allen tijde aankloppen met vragen. De bereidheid om anderen iets te leren is groot. Bovendien zijn de randvoorwaarden goed. Wil ik een relatie mee uit eten nemen, dan wordt daar niet moeilijk over gedaan. Bartosz wil niet alleen dat je jezelf als tester blijft ontwikkelen, maar vindt het ook belangrijk dat je een netwerk opbouwt. Daar plukt uiteindelijk de hele organisatie de vruchten van.

"Bij Bartosz werken betekent... Work Hard, Play Hard"

Anil

Anil Ramautar

Bartosz staat voor: ‘Work hard, play hard’! Naast de tijd die je moet investeren in de klant, in Bartosz en in je eigen ontwikkeling, investeert Bartosz tijd terug in de vorm van leuke events. Waar zelfs het hele gezin aan mag deelnemen.

"Iedereen bij Bartosz deelt dezelfde 'afwijking'. Dat stimuleert en motiveert enorm."

Erik

Erik Jansen

Bartosz is gespecialiseerd in software testen en heeft allemaal mensen in dienst die erg betrokken zijn met het testvak. Dus iedereen deelt dezelfde ‘afwijking’. Dat stimuleert en motiveert enorm.

"Je krijgt veel ruimte om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen, op het testvlak, maar ook op persoonlijk gebied."

Hadewieg

Hadewieg Beekman

Door trainees aan te nemen bouwt Bartosz het bedrijf van binnenuit verder op. Daarom vind ik het ook zo leuk dat ik bij de eerste lichting trainees hoor. Het is een nieuwe weg die Bartosz ingeslagen is, en wij kunnen deze helpen vormgeven. Tijdens het traineeship is er goed geluisterd naar onze behoeften en interesses. En nadat de eerste maand van training voorbij was, werd onze feedback gevraagd om het hele traject te kunnen verbeteren. Zo heb je als trainee vanaf het begin invloed op wat er binnen Bartosz gebeurt.

"Een mooie, sociale, gedreven groep collega's."

Rein

Rein Hochstenbach

De voornaamste reden voor mij om bij Bartosz te werken zijn de medewerkers. Een mooie, sociale, gedreven groep collega’s.

"Ik krijg veel ruimte om te groeien, als professional en als persoon."

Robert

Robert Lourens

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Bartosz. Wat voor mij het werken bij Bartosz leuk maakt zijn de goede collega’s en de mooie opdrachten. Verder krijg ik veel ruimte om te groeien, als professional en als persoon.

"De events en uitjes zijn elke keer weer iets om naar uit te kijken!"

Brigitta

Brigitta Overeem

De goede sfeer onderling maakt dat het elke dag gezellig is. Juist in een klein team is het persoonlijke aspect heel belangrijk. Mede daardoor is iedereen gemotiveerd en altijd bereid elkaar te helpen. Verder staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel en krijg je hiervoor de mogelijkheid door het volgen van verschillende cursussen en trainingen. Uiteraard zijn ook de events en uitjes elke keer weer iets om naar uit te kijken!

Jouw eerste
Bartosz-test

Leer ons kennen...

Communicatieve & sociale vaardigheden

Voel jij je aangesproken als jouw Scrum Master de spin in het web bij zich roept? En breng jij jouw collega’s wel eens ongevraagd een kop koffie?

KloptKlopt niet

Comfortabel buiten je comfortzone

Draai jij je hand niet om voor een presentatie op TestNet voor 600 vakgenoten?

Kom maar opIk ben plankenkoortsgevoelig…

Opleidingsniveau

Heb je een HBO of WO diploma met een stevige ICT component? En is het testen van softwaresystemen en -applicaties al minimaal twee jaar je passie?

KloptICNee

Fun!

Vind jij het leuk om met je collega’s rond te slenteren door Barcelona, een biertje te drinken in een hippe strandtent of samen 4×4 te rijden in de Beekse Bergen?

Waar kan ik me aanmelden?Ik ben bang van leeuwen…

Improve your best

Is “Excellence is the unlimited ability to improve the quality of what you have to offer” jouw lijfspreuk?

Excellent!Wat was de vraag?

Ons vermoeden

Gefeliciteerd! Je bent geslaagd voor jouw eerste Bartosz-test!

Wij gaan graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Neem contact op

Bekijk hier onze
Vacatures

TRAINEESHIP Junior agile test engineer

Wij zijn per direct op zoek naar junior agile test engineers om deel te nemen aan onze ‘Test engineer Traineeship’…

Feedback engineer

Je draagt zorg voor de feedbackloops in het multidisciplinaire team. Jouw werkzaamheden dragen bij om kwalitatief goede software zo snel mogelijk bij de gebruikers te krijgen…

Agile test engineer

Als agile test specialist ben je een echte vakman. Je bent proactief, communicatief vaardig en in staat om als teamplayer te functioneren in multidisciplinaire agile teams…

Laat van je horen

Wil je ons nog beter leren kennen én denk jij te beschikken over het Bartosz DNA? Dan is er wat ons betreft maar één oplossing: laat van je horen!