Werken
bij Bartosz

Werken
bij Bartosz

Heb jij ‘hard skills with a soft touch’?

Bij Bartosz zijn we continu op zoek naar professionals op het gebied van software testen.

Talentvolle consultants met ‘hard skills’ zoals een ICT achtergrond, HBO of WO niveau en een scherp analytisch denkvermogen. Maar ook ‘soft skills’ waaronder uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, passie voor het testvak en een ‘fun to work with’ karakter. Wil jij zelf weer jouw koers bepalen bij één van de beste werkgevers van Nederland? Denk jij dat je een toekomstige Bartoszian bent? Leer ons dan nog beter kennen én vul de vragenlijst in onderaan deze pagina.

Wij zijn Bartosz

Maak kennis met jouw toekomstige collega's. Bekijk hier de video's van onze rubriek #keuzestressz.

Wat wij jou bieden

Onze voorwaarden.

Naast een uitstekend prestatieafhankelijk salaris bij de mooiste en meest ambitieuze testspecialist van Nederland, bieden we je een aantal zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ongelimiteerde mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen

Winstdeling

Leaseauto of reiskostenvergoeding

Vaste maandelijkse onkostenvergoeding

Premievrije ziekte- kostenverzekering, basis én aanvullend

Premievrije collectieve pensioenregeling

Vakantiegeld

27 vakantiedagen

Bartozians aan het woord

Beleef Bartosz door de ogen van jouw toekomstige collega’s!

"Veel tijd, aandacht en geld om medewerkers te laten doen wat ze willen én beter te maken."

Kishen

Kishen Jagroe_jpg

De slogan van Bartosz sprak mij direct aan: ‘Improve Your Best’. Dit is echt de manier van denken en werken binnen Bartosz. Dagelijks zijn we samen bezig met het beste verbeteren. En dat geldt niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor de opdrachtgevers van Bartosz.

LEES DE BLOG VAN KISHEN

"Er is bij Bartosz een open, warme sfeer waarin ik me thuis voel."

Nada

Nada Hanna

Bij Bartosz voel ik me altijd op mijn gemak. Ze houden écht rekening met me en dat geeft me gewoon een goed gevoel. Wat ik daarnaast heel erg leuk vind, zijn de trainingen die ze aanbieden en de keuzevrijheid die je hierin hebt. Het is niet zo van: je móet deze training volgen. Je bepaalt zelf wat je leuk en relevant vindt.

LEES DE BLOG VAN NADA

"Het is de verbeter-mentaliteit waarvoor ik gekozen heb."

Radjiev

Radjiev Harkhoe

Ik solliciteerde ook bij andere organisaties. Maar waar Bartosz echt onderscheidend in is, is de mentaliteit van de mensen. Iedereen hier wil beter worden in zijn vak en doet er alles aan om dit voor elkaar te krijgen. Ik wil ‘opgroeien’ in een cultuur waar ik continu uitgedaagd word om het beste uit mezelf te halen. Bij Bartosz is dat mogelijk!

LEES DE BLOG VAN RADJIEV

"Met het hele bedrijf naar New York! Hoe gaaf is dat?!"

Charissa

Charissa Nab Bartosz ICT

Het leukste aan Bartosz? Dat je gestimuleerd wordt om uit je comfortzone te komen. Een goed voorbeeld daarvan is dat ik mij – naast de werkzaamheden op het secretariaat – actief bezighoud met video. Daarnaast vind ik het leuk dat we zoveel aandacht besteden aan social events. Met New York als absolute hoogtepunt! Ondanks dat ik de meeste collega’s alleen op werk zie, voelde het daar echt als een vriendengroep.

LEES DE BLOG VAN CHARISSA

 

"Het voelt vertrouwd met collega's, het klikt gewoon."

Ashwin

Ashwin Mahabier_jpg

Samen plezier maken is wat Bartosz typeert. Iets wat je misschien niet meteen verwacht bij een ICT-bedrijf!? De flow van veel collega’s past goed bij mijn eigen flow. Tijdens weekenden weg ga je niet individueel op pad, maar echt samen. Op een heel ongedwongen manier. Het klikt gewoon! Ik voel me echt een Bartoszian en onderdeel van een hecht team van leuke mensen.

LEES DE BLOG VAN ASHWIN

"Ik krijg veel ruimte om te groeien, als professional en als persoon."

Hadewieg

Hadewieg Beekman

Door trainees aan te nemen bouwt Bartosz het bedrijf van binnenuit verder op. Daarom vind ik het ook zo leuk dat ik bij de eerste lichting trainees hoor. Er wordt goed geluisterd naar onze behoeften en interesses. En nadat de eerste maand van training voorbij was, werd onze feedback gevraagd om het hele traject te kunnen verbeteren. Als trainee heb je vanaf het begin invloed op wat er binnen Bartosz gebeurt.

LEES DE BLOG VAN HADEWIEG

"Een mooie, sociale, gedreven groep collega's."

Rein

181205-Annemarie Bakker Fotografie-Rein- uitsnede

De voornaamste reden voor mij om bij Bartosz te werken, zijn de medewerkers. Een mooie, sociale, gedreven groep collega’s. Mensen die echt aandacht voor elkaar hebben en samen een gaaf bedrijf willen opbouwen. Korte lijnen, snel schakelend maar altijd met aandacht. Leuke dingen samen doen, maar ook vervelende zaken samen doorleven.

LEES DE BLOG VAN REIN

"De events en uitjes zijn elke keer weer iets om naar uit te kijken!"

Brigitta

Brigitta Overeem

De goede sfeer onderling maakt dat het elke dag gezellig is. Iedereen is gemotiveerd en altijd bereid elkaar te helpen. Verder staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel en krijg je hiervoor de mogelijkheid door het volgen van verschillende cursussen en trainingen. Uiteraard zijn ook de events en uitjes elke keer weer iets om naar uit te kijken!

LEES DE BLOG VAN BRIGITTA

"Een divers bedrijf qua mensen, daar word ik blij van."

Nico

Nico van der Elst

Bartosz is voor mij een heel open en gezellig bedrijf, waar onwijs veel gebeurt. De mensen die er werken zijn allemaal anders en beschikken over uiteenlopende kwaliteiten. Bij Bartosz word je gehoord en kun je daadwerkelijk ideeën en initiatieven inbrengen. Er is ruimte om echt de dingen te doen die je leuk vindt.

LEES DE BLOG VAN NICO 

"Aan de slag gaan bij Bartosz voelde voor mij als een soort transfer naar FC Barcelona."

David

David Italiander_jpg

Dit klinkt misschien vreemd, maar aan de slag gaan bij Bartosz voelde voor mij als een soort transfer naar FC Barcelona. Bij m’n oude werkgever gingen alle ‘goede’ mensen naar Bartosz. Als alle goede mensen zich concentreren op één werkgever, dan kun je daar schijnbaar het meeste leren. Dan is dat het bedrijf dat het meeste te bieden heeft op testgebied. En dus ben ik ook gaan solliciteren bij Bartosz. Gelukkig kwam ik erdoor! Bartosz heeft alle verwachtingen waargemaakt, het voelt echt als een stap omhoog.

LEES DE BLOG VAN DAVID

Jouw eerste
Bartosz-test

Leer ons kennen...

Klanten

Durf jij de uitdaging aan om mee te werken aan applicaties die het leven van miljoenen mensen raken zoals de nieuwe mobiel bankieren app van de Rabobank of de software die het geautomatiseerd verwerken van miljoenen belastingaangiftes mogelijk maakt?

Hoe groter, hoe beterNiet echt

Opleidingsniveau

Heb je een HBO of WO diploma met een stevige ICT component? En is het testen van softwaresystemen en -applicaties al minimaal twee jaar je passie?

KloptICNee

Kernwaarden

Ben jij open, initiatiefrijk, eerlijk en hecht je waarde aan gelijkwaardigheid, eigen verantwoordelijkheid, respect en vertrouwen?

JaDat zeg ik liever niet

Comfortabel buiten je comfortzone

Draai jij je hand niet om voor een presentatie op TestNet voor 600 vakgenoten?

Kom maar opIk ben plankenkoortsgevoelig…

Fun!

Vind jij het leuk om met je collega’s rond te slenteren door Barcelona, een biertje te drinken in een hippe strandtent of samen 4×4 te rijden in de Beekse Bergen?

Waar kan ik me aanmelden?Ik ben bang van leeuwen…

Ons vermoeden

Gefeliciteerd! Je bent geslaagd voor jouw eerste Bartosz-test!

Wij gaan graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Neem contact op

Bekijk hier onze
Vacatures

Management assistent | 32-40 uur

Hoe ziet je werkdag eruit? Je start de dag met een kopje koffie of thee om vervolgens aan de slag te gaan met HR en/of klant gerelateerde zaken, het organiseren van een intern of extern event, het ontzorgen van je manager, en de afhandeling van de financiële administratie. Heel divers, want geen dag is hetzelfde.

Quality coach

Jij coacht toonaangevende organisaties op verschillende niveaus. Dit doe je door je kennis te delen (teaching), samenwerking te stimuleren (facilitating), de juiste vragen te stellen (coaching) en door mensen & teams uit te dagen en te begeleiden (mentoring) naar het ontwikkelen van kwalitatief geweldige producten.

Test automation engineer

Als test automation engineer werk jij met tools als Robot Framework, Cypress, Katalon, Specflow en Cucumber. Voor het optuigen van een robuuste testarchitectuur draai jij je hand niet om.

Feedback engineer

Je draagt zorg voor de feedbackloops in het multidisciplinaire team. Jouw werkzaamheden dragen bij om kwalitatief goede software zo snel mogelijk bij de gebruikers te krijgen…

Agile test engineer

Als agile test specialist ben je een echte vakman. Je bent proactief, communicatief vaardig en in staat om als teamplayer te functioneren in multidisciplinaire agile teams…

TRAINEESHIP Junior agile test engineer

Wij zijn per direct op zoek naar junior agile test engineers om deel te nemen aan onze ‘Test engineer Traineeship’…

Testmanager

Jij begeleidt de implementatie van high impact applicaties en systemen, legt risico’s bloot en neemt barrières weg met maar één doel: een bijdrage leveren aan de dienstverlening van onze klanten…

Laat van je horen

Wil je ons nog beter leren kennen én denk jij te beschikken over het Bartosz DNA? Dan is er wat ons betreft maar één oplossing: laat van je horen!

Bijtanken bij Bartosz

Improve Your Best Team

Jan20

Hoe zorg je ervoor dat je als agile team succesvol bent? Dat je als team de kwaliteit levert die nodig is?

Hoe kun jij er voor zorgen dat je van jouw team een Quality Infected Team maakt? Wij helpen jou daar graag bij! Tijdens de 20e editie van ons kennisevent Bijtanken bij Bartosz lanceren we ons nieuwste boek ‘Improve You Best Teams’. Tijdens de sessie en in deze reisgids geven we concrete tips en heel veel inspiratie voor het verbeteren van teams. Na afloop van de sessie sturen we een fysiek exemplaar op naar alle deelnemers.