Werken
bij Bartosz

Werken
bij Bartosz

Heb jij ‘hard skills with a soft touch’?

Bij Bartosz zijn we continu op zoek naar professionals op het gebied van software testen.

Talentvolle consultants met ‘hard skills’ zoals een ICT achtergrond, HBO of WO niveau en een scherp analytisch denkvermogen. Maar ook ‘soft skills’ waaronder uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, passie voor het testvak en een ‘fun to work with’ karakter. Wil jij zelf weer jouw koers bepalen bij één van de beste werkgevers van Nederland? Denk jij dat je een toekomstige Bartoszian bent? Leer ons dan nog beter kennen én vul de vragenlijst in onderaan deze pagina.

Wij zijn Bartosz

Maak kennis met jouw toekomstige collega's. Bekijk hier de video's van onze rubriek #keuzestressz.

Wat wij jou bieden

Onze voorwaarden.

Naast een uitstekend prestatieafhankelijk salaris bij de mooiste en meest ambitieuze testspecialist van Nederland, bieden we je een aantal zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ongelimiteerde mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen

Winstdeling

Leaseauto, mobiliteitsvergoeding of reiskostenvergoeding

Vaste maandelijkse onkostenvergoeding

Premievrije ziekte- kostenverzekering, basis én aanvullend

Premievrije collectieve pensioenregeling

Vakantiegeld

27 vakantiedagen

Bartozians aan het woord

Beleef Bartosz door de ogen van jouw toekomstige collega’s!

"Er is bij Bartosz een open, warme sfeer waarin ik me thuis voel."

Nada

Nada Hanna

Bij Bartosz voel ik me altijd op mijn gemak. Ze houden écht rekening met me en dat geeft me gewoon een goed gevoel. Wat ik daarnaast heel erg leuk vind, zijn de trainingen die ze aanbieden en de keuzevrijheid die je hierin hebt. Het is niet zo van: je móet deze training volgen. Je bepaalt zelf wat je leuk en relevant vindt.

LEES DE BLOG VAN NADA

"Het voelt vertrouwd met collega's, het klikt gewoon."

Ashwin

Ashwin Mahabier_jpg

Samen plezier maken is wat Bartosz typeert. Iets wat je misschien niet meteen verwacht bij een ICT-bedrijf!? De flow van veel collega’s past goed bij mijn eigen flow. Tijdens weekenden weg ga je niet individueel op pad, maar echt samen. Op een heel ongedwongen manier. Het klikt gewoon! Ik voel me echt een Bartoszian en onderdeel van een hecht team van leuke mensen.

LEES DE BLOG VAN ASHWIN

"Met het hele bedrijf naar New York! Hoe gaaf is dat?!"

Charissa

Charissa Nab Bartosz ICT

Het leukste aan Bartosz? Dat je gestimuleerd wordt om uit je comfortzone te komen. Een goed voorbeeld daarvan is dat ik mij – naast de werkzaamheden op het secretariaat – actief bezighoud met video. Daarnaast vind ik het leuk dat we zoveel aandacht besteden aan social events. Met New York als absolute hoogtepunt! Ondanks dat ik de meeste collega’s alleen op werk zie, voelde het daar echt als een vriendengroep.

LEES DE BLOG VAN CHARISSA

 

"Een mooie, sociale, gedreven groep collega's."

Rein

181205-Annemarie Bakker Fotografie-Rein- uitsnede

De voornaamste reden voor mij om bij Bartosz te werken, zijn de medewerkers. Een mooie, sociale, gedreven groep collega’s. Mensen die echt aandacht voor elkaar hebben en samen een gaaf bedrijf willen opbouwen. Korte lijnen, snel schakelend maar altijd met aandacht. Leuke dingen samen doen, maar ook vervelende zaken samen doorleven.

LEES DE BLOG VAN REIN

"Direct een contract voor onbepaalde tijd, gaf me het gevoel dat ze mij ook graag willen".

Iris

Iris van den Hatert

De manier waarop Bartosz haar sollicitatieprocedure inricht, is een absolute pré. Vooral vergeleken met andere werkgevers, waar de procedure vaak veel tijd in beslag nam en ik soms na enkele weken nog steeds niet wist waar ik aan toe was. Dat is ook gewoon niet meer van deze tijd vind ik. Je wordt hier niet aan het lijntje gehouden en er worden ook geen ingewikkelde assessments afgenomen.

LEES DE BLOG VAN IRIS

“Het maakt hier niet uit of je directeur, testconsultant of manager bent.”

Bart

Bart Linnenbank_jpg

Toen ik me aan het oriënteren was op een nieuwe werkgever, sprong Bartosz er al snel bovenuit. Met name de vele mogelijkheden voor ontwikkeling spraken me aan. Van Bartosz Labsz, tot aan Boosz sessies en een breed scala aan interne opleidingen. Verder is iedereen toegankelijk en behulpzaam. Het maakt niet uit of je directeur, testconsultant of manager bent. Ik voel me thuis en op mijn gemak bij Bartosz.

LEES DE BLOG VAN BART

"Een divers bedrijf qua mensen, daar word ik blij van."

Nico

Nico van der Elst

Bartosz is voor mij een heel open en gezellig bedrijf, waar onwijs veel gebeurt. De mensen die er werken zijn allemaal anders en beschikken over uiteenlopende kwaliteiten. Bij Bartosz word je gehoord en kun je daadwerkelijk ideeën en initiatieven inbrengen. Er is ruimte om echt de dingen te doen die je leuk vindt.

LEES DE BLOG VAN NICO 

"Iedereen is betrokken en bereid om elkaar te helpen."

Marit

Marit Leijnse

Mijn leukste herinnering is het jubileumweekend in Lissabon. Ik had geluk, want door corona was het uitgesteld. Hierdoor kon ik direct mee toen ik net in dienst was gekomen. Er was voor ieder wat wils en je kon jezelf inschrijven voor de activiteiten die je het meest aanspraken. Superleuk! De medewerkers van vormen een hechte club. Iedereen is betrokken waardoor er een familiesfeer heerst.

LEES DE BLOG VAN MARIT

"Aan de slag gaan bij Bartosz voelde voor mij als een soort transfer naar FC Barcelona."

David

David Italiander_jpg

Dit klinkt misschien vreemd, maar aan de slag gaan bij Bartosz voelde voor mij als een soort transfer naar FC Barcelona. Bij m’n oude werkgever gingen alle ‘goede’ mensen naar Bartosz. Als alle goede mensen zich concentreren op één werkgever, dan kun je daar schijnbaar het meeste leren. Dan is dat het bedrijf dat het meeste te bieden heeft op testgebied. En dus ben ik ook gaan solliciteren bij Bartosz. Gelukkig kwam ik erdoor! Bartosz heeft alle verwachtingen waargemaakt, het voelt echt als een stap omhoog.

LEES DE BLOG VAN DAVID

Jouw eerste
Bartosz-test

Leer ons kennen...

Communicatieve & sociale vaardigheden

Voel jij je aangesproken als jouw Scrum Master de spin in het web bij zich roept? En breng jij jouw collega’s wel eens ongevraagd een kop koffie?

KloptKlopt niet

Klanten

Durf jij de uitdaging aan om mee te werken aan applicaties die het leven van miljoenen mensen raken zoals de nieuwe mobiel bankieren app van de Rabobank of de software die het geautomatiseerd verwerken van miljoenen belastingaangiftes mogelijk maakt?

Hoe groter, hoe beterNiet echt

Comfortabel buiten je comfortzone

Draai jij je hand niet om voor een presentatie op TestNet voor 600 vakgenoten?

Kom maar opIk ben plankenkoortsgevoelig…

Trainingen, opleidingen & leergangen

Vind jij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, waardeer je een uitdagend opleidingstraject en wil je de laatste trends in het vakgebied ontdekken samen met jouw collega’s door middel van leergangen?

Never stop learning!Ik ben uitgeleerd

Improve your best

Is “Excellence is the unlimited ability to improve the quality of what you have to offer” jouw lijfspreuk?

Excellent!Wat was de vraag?

Ons vermoeden

Gefeliciteerd! Je bent geslaagd voor jouw eerste Bartosz-test!

Wij gaan graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Neem contact op

Bekijk hier onze
Vacatures

Quality coach

Jij coacht toonaangevende organisaties op verschillende niveaus. Dit doe je door je kennis te delen (teaching), samenwerking te stimuleren (facilitating), de juiste vragen te stellen (coaching) en door mensen & teams uit te dagen en te begeleiden (mentoring)…

Test automation engineer

Als test automation engineer werk jij met tools als Robot Framework, Cypress, Katalon, Specflow en Cucumber. Voor het optuigen van een robuuste testarchitectuur draai jij je hand niet om.

Feedback engineer

Je draagt zorg voor de feedbackloops in het multidisciplinaire team. Jouw werkzaamheden dragen bij om kwalitatief goede software zo snel mogelijk bij de gebruikers te krijgen…

Agile testengineer

Als agile testengineer ben je een echte vakman. Je bent proactief, communicatief vaardig en in staat om als teamplayer te functioneren in multidisciplinaire agile teams…

TRAINEESHIP Junior agile testengineer

Wij zijn per direct op zoek naar junior agile testengineers om deel te nemen aan onze traineeship’..

Testmanager

Jij begeleidt de implementatie van high impact applicaties en systemen, legt risico’s bloot en neemt barrières weg met maar één doel: een bijdrage leveren aan de dienstverlening van onze klanten…

Corporate recruiter

Ben je een echte netwerker, durf jij ons management te challengen en ben je op zoek naar een 360° recruitment functie waarin jij je energie en creativiteit kwijt kan…

Laat van je horen

Wil je ons nog beter leren kennen én denk jij te beschikken over het Bartosz DNA? Dan is er wat ons betreft maar één oplossing: laat van je horen!

mockup-brochure

Heb jij interesse in ons traineeship?

We informeren je graag op traineeshipbijbartosz.nl

Ga naar website