Werken bij, Bartosz, Testadvies

Yes! In september is het eindelijk zover: ons medewerkersweekend naar Lissabon. Met 110 collega’s een bezoek brengen aan de prachtige Portugese hoofdstad. Hoe gaaf is dat?

15-jarig jubileum

Tijdens ons weekend in Lissabon – om precies te zijn van van zaterdag 24 t/m maandag 26 september – vieren we de 15e verjaardag van Bartosz. Het oorspronkelijke idee was om ons 12,5-jarige jubileum (mei 2020) samen in Lissabon te vieren. Helaas is dit door Corona niet doorgegaan. Maar… ‘wat in het vat zit, verzuurt niet’. Nu 2,5 jaar later is het dan eindelijk zover. De tickets zijn geboekt, het hotel gereserveerd: we gaan!

Poll

Ben jij weleens in Lissabon geweest?

Programma

Lissabon heeft veel bezienswaardigheden, een mooi centrum, veel leuke wijkjes om doorheen te slenteren, lekkere restaurants en gezellige barretjes. In een volledig verzorgd weekend krijgen medewerkers een goede indruk van deze sfeervolle stad.

Op zondag en maandag kunnen medewerkers kiezen uit verschillende activiteiten. Wat dacht je van touren met een jeep door het gebergte van Sintra óf met de gele Gocars door Baixa en Bairro Alto? De voetbalfanaten kunnen kiezen voor een rondleiding door het grote roodgekleurde Benfica. En wie van een beetje actie houdt, kan met een speedboat op de rivier de Taag. Doe je het liever wat rustiger aan? Een wijn- bier of portproeverij behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben we aantal leuke musea geselecteerd – onder andere Museu EDP Belém, Museu Coleção Berardo en Museu de Carris – voor de cultuurliefhebbers onder ons.

De organisatie is momenteel in volle gang. Heb jij nog tips voor een leuke activiteit? Laat het ons dan weten!

 

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

werkenbij overall

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

Exploratory testing

Okt04

Deze editie staat volledig in het teken van exploratory testing. Over welke vaardigheden moet een goede exploratory tester beschikken? En op welke manier kun je exploratory testing het beste doen? Ben jij erbij op 4 oktober van 17.00 tot 20.00 uur op ons kantoor in Den Haag?

 

Mijn Paarsz