Werken bij, Bartosz, Testadvies

Yes! In september is het eindelijk zover: ons medewerkersweekend naar Lissabon. Met 110 collega’s een bezoek brengen aan de prachtige Portugese hoofdstad. Hoe gaaf is dat?

15-jarig jubileum

Tijdens ons weekend in Lissabon – om precies te zijn van van zaterdag 24 t/m maandag 26 september – vieren we de 15e verjaardag van Bartosz. Het oorspronkelijke idee was om ons 12,5-jarige jubileum (mei 2020) samen in Lissabon te vieren. Helaas is dit door Corona niet doorgegaan. Maar… ‘wat in het vat zit, verzuurt niet’. Nu 2,5 jaar later is het dan eindelijk zover. De tickets zijn geboekt, het hotel gereserveerd: we gaan!

Poll

Ben jij weleens in Lissabon geweest?

Programma

Lissabon heeft veel bezienswaardigheden, een mooi centrum, veel leuke wijkjes om doorheen te slenteren, lekkere restaurants en gezellige barretjes. In een volledig verzorgd weekend krijgen medewerkers een goede indruk van deze sfeervolle stad. De organisatie is momenteel in volle gang. We hopen je binnenkort meer te kunnen vertellen over het programma. Heb jij tips voor een leuke activiteit? Laat het ons dan weten!

 

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

werkenbij overall

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz