Bartosz

Wie is Marc?

Ik ben opgegroeid in Groesbeek – gelegen naast Nijmegen – als jongste van vier kinderen. Voor mijn studie Bedrijfskundige Informatica verhuisde ik naar Utrecht en daar woon ik nu nog steeds. Inmiddels samen met mijn vriendin Alexandra en onze zoon Luc.

Na mijn studie ben ik als test trainee gestart bij Sogeti. In de 16 jaar die ik daar gewerkt heb, heb ik diverse rollen vervuld. De eerste 7 jaar werkte ik als testcoördinator en testmanager, daarna werd ik gevraagd voor de rol van delivery manager. Onder andere was ik verantwoordelijk voor klanten als KLM, Ministerie van Economische zaken en Nationale-Nederlanden. Vervolgens heb ik de stap gemaakt naar de rol van businessline manager. Niet alleen was ik in die periode verantwoordelijk voor alle testmanagers en ervaren testconsultants, ook hield ik mij intensief bezig met het project testen & AI. Het gevolg hiervan was dat ik de laatste 3 jaar bij Sogeti werkte als manager van de AI en RPA-community.

1 februari 2023 ben ik als manager gestart bij Bartosz. Ik kijk er naar uit om de komende jaren met heel veel energie en enthousiasme mee te bouwen aan dit mooie bedrijf.

Waarom het testvak?

Ondanks dat mijn ouders en al mijn broers en zussen kozen voor een carrière in de zorg, besloot ik de IT in te gaan. Toen ik na mijn studie begon bij Sogeti kon ik mij eerlijk gezegd nog geen voorstelling maken van het testvak. Wat mij vooral aansprak destijds – en nu nog steeds – is kwaliteit. En dan vooral het verbeteren van kwaliteit. Software beter maken en daarmee tevreden klanten creëren. Als ik iets opleverde en ik zag dat de mensen om mij heen daar ontzettend blij mee waren, dan gaf dat voldoening. Daarnaast staat een tester in verbinding met verschillende disciplines. Je bent echt een spin in het web.

"Ik ben een echt mensen-mens en ga graag de verbinding aan met anderen."

Wat is jouw toegevoegde waarde voor Bartosz?

Naast het feit dat ik veel ervaring heb, ben ik een echt mensen-mens en ga ik graag de verbinding aan met anderen. Of het nu een collega betreft of een klant, ik investeer graag in een persoonlijke klik en ga voor lang termijnrelaties. Mijn persoonlijkheid in combinatie met mijn inhoudelijke kennisniveau, zorgen ervoor dat ik een hoge gunfactor heb. Althans, dat is wat ik vaak in mijn omgeving hoor. Daarnaast, álles wat ik doe, doe ik met passie en een aanstekelijke energie.

Waar vinden we Marc in zijn vrije tijd?

Het liefst achter het fornuis óf in een goed restaurant. Ik word oprecht blij van uitgebreid koken of uiteten gaan. Lekker eten en daar de tijd voor nemen, is wat ik van huis uit heb meegekregen. In mijn studententijd heb ik zelfs jarenlang als chef gewerkt in een eetcafé.

Ook sport ik graag. Zo ga ik jaarlijks met vrienden een weekend fietsen op de racefiets in de Alpen of Pyreneeën. Daarnaast doe ik aan windsurfen. Verder hoop ik de komende jaren veel tijd door te kunnen brengen in onze onlangs aangeschafte campervan. Samen met Alexandra en Luc het avontuur op zoeken en nieuwe herinneringen maken.

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Positief, enthousiast en betrouwbaar.

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat ik het soms heerlijk vind om in de voetsporen van Max Verstappen te treden. Zo nu en dan ben ik een fanatiek gamer en speel ik race spelletjes. Wanneer ik dan ’s avonds plaatsneem op mijn Playseat® racestoel (ja, je leest het goed) doe ik wel de gordijnen dicht 😉

Favoriete quote?

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.”

 

 

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz