Bartosz

Wie is Jochem?

Ik ben een ervaren manager en sinds 2014 werkzaam bij Bartosz. Na mijn studie ben ik direct aan de slag gegaan in de ICT op het gebied van softwaretesten. Binnen deze sector heb ik diverse rollen vervuld, zoals die van testadviseur, testmanager en projectleider. De laatste jaren voorafgaand aan Bartosz heb ik verschillende management posities vervuld waaronder verantwoordelijk voor de units Testing & Quality Management van diverse vestigingen bij een global ICT dienstverlener. Ook vertegenwoordigde ik de Strategic Business Unit Central & Eastern Europe binnen diezelfde organisatie.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Naast mijn rol als manager, waartoe de HR verantwoordelijkheid voor een team consultants en account- en relatiemanagement richting opdrachtgevers behoort, ben ik verantwoordelijk voor de competentie ontwikkeling binnen Bartosz. Als Competence manager draag ik zorg voor een volwaardig pallet aan trainingen en opleidingen om onze consultants die kennis te bieden die zij nodig hebben om op hoog niveau te presteren bij onze klanten. Daarbij is het noodzakelijk om de ontwikkelingen in de markt nauwgezet te volgen om zo continu ons opleidingsportfolio te herijken en uit te breiden of aan te passen. Bij Bartosz hechten we veel waarde aan het delen van onze kennis. Zo bezoeken we jaarlijks verschillende vakinhoudelijke congressen waar we kennis opdoen, maar ook onze kennis presenteren. In de afgelopen jaren ben ik als bestuurslid actief geweest binnen onze Nederlandse vakvereniging TestNet.

“Doordat we van elkaar veel leren word je als individu en groep sterker”

Waar vinden we Jochem in zijn vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik een enthousiast sporter waarbij wielrennen en fitness mijn favorieten zijn. Met mijn wielerploeg ga ik er dan ook regelmatig op uit om mooie cyclo’s in Frankrijk en de Benelux te fietsen. Daarnaast maak ik graag tijd vrij voor mijn gezin en hou ik van vakanties in het zuiden van Europa.

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Hoewel deze drie woorden per dag kunnen verschillen, noem ik nu: ambitieus, realistisch en attent.

Leukste aan werken bij Bartosz?

Dat wij met z’n allen weten waarom we dit werk doen en dat wij ook daadwerkelijk van ons vakgebied houden. Hierdoor ontstaat er een gemeenschappelijk doel, een professioneel vriendschappelijk ambitiegevoel dat zich vertaalt in mooie resultaten. Doordat wij van elkaar veel leren word je als individu en groep sterker en de gemeenschappelijke band hechter.

Favoriete quote?

“Wijsheid bestaat in het voorzien van gevolgen.” Haroun Tazieff (1914-1998), Pools-Belgisch-Frans geoloog/vulkanoloog

 

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz