Bartosz

Wie is Marc?

Als geboren Zwollenaar, ben ik na de afronding van mijn opleiding Technische Informatica verhuisd richting Utrecht. Daar heb ik de studie Bedrijfskundige Informatica voltooid en ben ik gaan werken voor Sogeti. Bij Sogeti rolde ik het testvak in en hier ben ik de afgelopen jaren ook niet meer uitgekomen. Na zelf eerst werkzaam te zijn geweest als testengineer en testmanager werd ik na 4 jaar gevraagd een accountmanagement rol te vervullen. In de 6 jaar die daarna volgden heb ik meerdere management rollen vervuld, om uiteindelijk binnen Sogeti te eindigen als Head of Automation. Na 10 jaar Sogeti werd ik verantwoordelijk voor het bedrijf WannaFlex en ook dit keer weer binnen het testvakgebied met een sterke focus op recruitment. Je kan dus wel stellen dat testen in mijn DNA zit!

In 2019 ben ik gestart bij Bartosz, waar ik met veel passie en plezier dagelijks het beste uit mijzelf en anderen probeer te halen. Met mijn manier van leidinggeven, probeer ik samen met een team vooruit werk naar een mooi resultaat vol vernieuwde ideeën.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Groei is eigenlijk altijd een rode draad geweest in mijn loopbaan. Naast mijn eigen carrière heb ik altijd een sterke focus gehad om organisaties, teams of individuen een stapje verder te brengen. Aangezien ik ruime ervaring heb  binnen recruitment is het een logische keuze dat dit ook mijn specialisatie binnen Bartosz is geworden. Dit houdt in: Nóg meer potentiële Bartozians inspireren en enthousiasmeren om voor dit mooie bedrijf te werken. En daardoor Bartosz stapje voor stapje verder laten groeien.

"Aangezien ik ruime ervaring heb  binnen recruitment is het een logische keuze dat dit ook mijn specialisatie binnen Bartosz is geworden."

Waar vinden we Marc in zijn vrije tijd?

Het liefst met een goed glas wijn, voor de open haard, buiten achter mijn Green Egg of in de keuken. Daar bereid ik meerdere gerechten voor mijn vrouw en twee dochters en voor mijn familie en vrienden. Om dat bourgondische leven een beetje te compenseren, zie je mij geregeld hardlopen of vind je mij op zondag op de voetbalvelden. De rest van mijn vrije tijd geniet ik met ons gezin op een mooie (wintersport) vakantie of heerlijk in ons huis in Zwolle.

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Enthousiast, resultaatgericht en pragmatisch.

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat ik stiekem op de terugweg in de auto naar Nederlandstalige piraten muziek luister.

Favoriete quote?

“Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.”

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz