Bartosz

Wie is Maarten?

In 2014 ben ik Bartosz komen versterken als manager. Ik haal veel energie uit samenwerken. Waarbij twee zaken voor mij even belangrijk zijn: gave dingen neerzetten en plezier hebben. Ik kan enorm genieten van vakmanschap. Iemand die met passie over zijn vak kan vertellen, die mij mee kan nemen in zijn of haar belevingswereld rond zijn of haar expertise: geweldig! Daar zit voor mij ook de match met Bartosz. Voor mij is Bartosz een inspirerend bedrijf dat het vakmanschap van haar professionals koestert. Vanuit de overtuiging dat het centraal stellen van dit vakmanschap en betrokkenheid van medewerkers leidt tot het leveren van kwaliteitsdienstverlening lever ik graag mijn bijdrage aan de verdere groei en succes van deze mooie organisatie.

Ooit begon ik mijn carrière als technisch consultant. Sinds 2009 werk ik in het vakgebied testen. Zo was ik verantwoordelijk voor de Testing & Quality management practice binnen CGI Nederland. En was ik tevens chairman van de wereldwijd opererende testing community van CGI.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Als manager binnen Bartosz begeleid ik een team van ongeveer 20 Bartoszians. Ik onderhoud nauw contact met ze. Bijvoorbeeld door elke 8 weken langs te gaan. Daarnaast ben ik accountmanager bij een aantal van onze klanten en probeer ik nieuwe klanten in aanraking te brengen met onze dienstverlening. Verder ben ik verantwoordelijk voor onze interne automatisering (ik ben de IT afdeling van Bartosz) en de facilitaire zaken (zoals pand, schoonmaak en groenvoorziening). Inhoudelijk draag ik bij in het vormgeven van ons agile profiel, het organiseren van technische trajecten (als Java voor Testers en BDD met behulp van programmeerbare robots) en het organiseren van kennisevents (Bijtanken bij Bartosz). En tot slot probeer ik alle Bartoszians in beweging te krijgen door regelmatig hardloop events op de agenda te zetten (Run Bartosz Run!).

"Voor mij is Bartosz een inspirerend bedrijf dat het vakmanschap van haar professionals koestert"

Waar vinden we Maarten in zijn vrije tijd?

Bij mijn gezin! Ik woon met Patricia en Thijs (uit 2004) in Alphen aan den Rijn. Ik ga graag een rondje hardlopen en geniet daarbij van de natuur. En ik ben een echte ICT’er: ik hou van gadgets, computers en gamen. Interesses die ik deel met Thijs, dus er is altijd genoeg te doen in de weekenden.

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Positief, energiek, chaotisch

Leukste aan werken bij Bartosz?

De wijze waarop we met z’n allen vorm geven aan het bedrijf. De lijnen zijn heel kort, iedereen kan echt invloed hebben op besluiten. Dat geeft een heel prettig werkklimaat.

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Één van mijn hobby’s is vogels kijken…

Favoriete quote?

“Behandel anderen zoals je door hen behandeld wilt worden.”

 

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

werkenbij overall

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

Future trends in testing

Sep24

De ontwikkelingen in het testvak volgen elkaar snel op. De professionele tester staat daarmee voor de uitdaging zichzelf steeds opnieuw uit te vinden, nieuwe vaardigheden aan te leren en open te staan voor nieuwe inzichten en samenwerkingsvormen.

Om dit succesvol te kunnen doen, is het cruciaal om je samen met vakgenoten te verdiepen in deze ontwikkelingen. Meld je daarom nu aan voor ons succesvolle online kennisevent Bijtanken bij Bartosz op 24 september! In 1,5 uur wordt je bijgepraat over de future trends in testing en is er ruimte om kennis te delen met vakgenoten. Ben jij erbij?

 

Mijn Paarsz