Bartosz

Wie is Maarten?

In 2014 ben ik Bartosz komen versterken als manager. Ik haal veel energie uit samenwerken. Waarbij twee zaken voor mij even belangrijk zijn: gave dingen neerzetten en plezier hebben. Ik kan enorm genieten van vakmanschap. Iemand die met veel enthousiasme over zijn vak kan vertellen, die mij mee kan nemen in zijn of haar belevingswereld rond zijn of haar expertise: geweldig! Daar zit voor mij ook de match met Bartosz. Voor mij is Bartosz een inspirerend bedrijf dat het vakmanschap van haar professionals koestert. Vanuit de overtuiging dat het centraal stellen van dit vakmanschap en betrokkenheid van medewerkers leidt tot het leveren van kwaliteitsdienstverlening lever ik graag mijn bijdrage aan de verdere groei en succes van deze mooie organisatie.

Ooit begon ik mijn carrière als technisch consultant. Sinds 2009 werk ik in het vakgebied testen. Zo was ik verantwoordelijk voor de Testing & Quality management practice binnen CGI Nederland. En was ik tevens chairman van de wereldwijd opererende testing community van CGI.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Als manager binnen Bartosz begeleid ik een team van ongeveer 20 Bartoszians. Ik onderhoud nauw contact met ze. Bijvoorbeeld door elke 8 weken langs te gaan. Daarnaast ben ik accountmanager bij een aantal van onze klanten en probeer ik nieuwe klanten in aanraking te brengen met onze dienstverlening. Verder houd ik me bezig met de financiën van Bartosz en samen met Linda met de facilitaire zaken van ons kantoor in Den Haag (zoals pand, schoonmaak en groenvoorziening). Inhoudelijk draag ik bij in het vormgeven van ons agile profiel, het uitvoeren van experimenten in Labsz en het organiseren van kennisevents (Bijtanken bij Bartosz).

"Voor mij is Bartosz een inspirerend bedrijf dat het vakmanschap van haar professionals koestert"

Waar vinden we Maarten in zijn vrije tijd?

Bij mijn gezin! Ik woon met Patricia en Thijs (uit 2004) in Alphen aan den Rijn. Ik ga graag een rondje hardlopen en geniet daarbij van de natuur. En ik ben een echte ICT’er: ik hou van gadgets, computers en gamen. Interesses die ik deel met Thijs, dus er is altijd genoeg te doen in de weekenden.

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Positief, energiek, chaotisch

Leukste aan werken bij Bartosz?

De wijze waarop we met z’n allen vorm geven aan het bedrijf. De lijnen zijn heel kort, iedereen kan echt invloed hebben op besluiten. Dat geeft een heel prettig werkklimaat.

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Één van mijn hobby’s is vogels kijken…

Favoriete quote?

“Behandel anderen zoals je door hen behandeld wilt worden.”

 

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz