Bartosz

Wie is Kamiel?

Ik ben iemand die graag dingen goed doet, zowel privé als in mijn werk. Daarnaast ben ik een ‘aanpakker’ en kom ik graag in actie als ik mogelijkheden zie tot verbetering. Nadat ik in Engeland klaar was met mijn middelbare school heb ik in Londen twee studies afgerond: Bedrijfskunde (Greenwich University) en Informatica (University of London). Vervolgens heb ik 10 jaar bij CMG gewerkt in verschillende rollen, van programmeur en testanalist tot programmamanager. Daarnaast heb ik bij Siemens en later Atos verschillende management rollen vervuld. Met veel plezier ben ik per oktober 2016 een nieuwe uitdaging aangegaan bij Bartosz.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Bij Bartosz zorg ik voor een team van 20 testprofessionals. Naast het vinden van leuke opdrachten begeleid ik de consultants bij het vormgeven van hun carrière. Verder ben ik het eerste aanspreekpunt voor een aantal (nieuwe) klanten om te helpen bij het zoeken naar oplossingen op het vlak van testen.

Waar vinden we Kamiel in zijn vrije tijd?

Ik ben erg actief in mijn vrije tijd, je zult me dan ook weinig achter de TV vinden. In de weekenden kijk ik graag naar de sportwedstrijden van mijn zoon Mads, hij doet aan honkbal en voetbal. Ik vertel graag met trots over mijn dochter die in Rotterdam Bedrijfskunde studeert. Met mijn vriendin Malika vind ik het leuk om te koken en daarnaast hou ik ervan om een flinke fietstocht op mijn racefiets te maken. Verder heb ik thuis een muziek studio waar ik muzikanten ontvang om vervolgens voor hen een track te produceren.

"Nooit heb ik bij een bedrijf gewerkt waar zo’n sterk teamgevoel is, gecombineerd met een drang naar professionaliteit"

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Open, resultaatgericht, creatief

Leukste aan werken bij Bartosz?

Bartosz is een heel bijzonder bedrijf. Dat merkte ik vanaf het moment dat ik in Veenendaal het kantoor binnenstapte. Nooit heb ik bij een bedrijf gewerkt waar zo’n sterk teamgevoel is. Gecombineerd met een drang naar professionaliteit: Bartoszians streven altijd naar de allerbeste oplossing voor haar klanten!

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat ik ervan hou om tijdens het koken te dansen in de keuken

Favoriete quote?

“Be the change that you wish to see in the world” (Mahatma Gandhi)

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Bartosz_Header_004

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

Delivery Pipelines

Mei21

Steeds meer organisaties willen gebruik maken van delivery pipelines, waarbij software geautomatiseerd naar omgevingen gedeployd wordt. Hoe voorkom je dat de delivery pipeline een heel efficiënte manier wordt om fouten naar productie te brengen? Hoe zorg je ervoor dat je nog steeds de juiste risico’s afdekt? Hoe zorg je ervoor dat je je team en de omliggende organisatie meeneemt in de totstandkoming van de delivery pipeline? Hoe krijg je de gewenste feedback?

Tijdens deze Bijtanken bij Bartosz sessie belichten we de verschillende aspecten van een delivery pipeline. We lichten toe welke rol we als testers kunnen spelen in het proces van de totstandkoming van een kwalitatief goede delivery pipeline. Hiervoor is het niet alleen van belang om software efficiënt en effectief naar volgende omgevingen te deployen, maar ook om stakeholders en het acceptatieproces hierin mee te nemen.

Mijn Paarsz