Bartosz

Wie is Kamiel?

Ik ben iemand die graag dingen goed doet, zowel privé als in mijn werk. Daarnaast ben ik een ‘aanpakker’ en kom ik graag in actie als ik mogelijkheden zie tot verbetering. Nadat ik in Engeland klaar was met mijn middelbare school heb ik in Londen twee studies afgerond: Bedrijfskunde (Greenwich University) en Informatica (University of London). Vervolgens heb ik 10 jaar bij CMG gewerkt in verschillende rollen, van programmeur en testanalist tot programmamanager. Daarnaast heb ik bij Siemens en later Atos verschillende management rollen vervuld. Met veel plezier ben ik per oktober 2016 een nieuwe uitdaging aangegaan bij Bartosz.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Bij Bartosz zorg ik voor een team van 20 testprofessionals. Naast het vinden van leuke opdrachten begeleid ik de consultants bij het vormgeven van hun carrière. Verder ben ik het eerste aanspreekpunt voor een aantal (nieuwe) klanten om te helpen bij het zoeken naar oplossingen op het vlak van testen.

Waar vinden we Kamiel in zijn vrije tijd?

Ik ben erg actief in mijn vrije tijd, je zult me dan ook weinig achter de TV vinden. In de weekenden kijk ik graag naar de sportwedstrijden van mijn zoon Mads, hij doet aan honkbal en voetbal. Ik vertel graag met trots over mijn dochter die in Rotterdam Bedrijfskunde studeert. Met mijn vriendin Malika vind ik het leuk om te koken en daarnaast hou ik ervan om een flinke fietstocht op mijn racefiets te maken. Verder heb ik thuis een muziek studio waar ik muzikanten ontvang om vervolgens voor hen een track te produceren.

"Nooit heb ik bij een bedrijf gewerkt waar zo’n sterk teamgevoel is, gecombineerd met een drang naar professionaliteit"

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Open, resultaatgericht, creatief

Leukste aan werken bij Bartosz?

Bartosz is een heel bijzonder bedrijf. Dat merkte ik vanaf het moment dat ik in Veenendaal het kantoor binnenstapte. Nooit heb ik bij een bedrijf gewerkt waar zo’n sterk teamgevoel is. Gecombineerd met een drang naar professionaliteit: Bartoszians streven altijd naar de allerbeste oplossing voor haar klanten!

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat ik ervan hou om tijdens het koken te dansen in de keuken

Favoriete quote?

“Be the change that you wish to see in the world” (Mahatma Gandhi)

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz