Bartosz

Wie is Annejan?

Sinds 2013 werk ik met veel plezier bij Bartosz. Na mijn studie Officemanagement aan Hogeschool Schoevers in Arnhem heb ik als officemanager gewerkt bij een werving & selectiebureau. Kort daarna ben ik bij Bartosz aan de slag gegaan.

De afgelopen jaren heb ik mij sterk ontwikkeld als all round management assistent en daag ik mijzelf nog steeds uit om nieuwe uitdagingen op te pakken. Ik ben een harde werker en vind het belangrijk om mijn werkzaamheden met de ‘Bartosz kwaliteit’ op orde te hebben en af te kunnen ronden.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

In de rol van management assistente bestaan mijn werkzaamheden uit het ondersteunen van het management en een team van testconsultants. Verder houd ik mij bezig met de afhandeling van klantadministratie en -contracten en ik denk mee over hoe we (nieuwe) werkzaamheden en processen kunnen inrichten. Daarnaast ben ik wagenparkbeheerder; het aanspreekpunt en de verantwoordelijke voor alle leaseauto’s van Bartosz.

Met trots heb ik meegewerkt aan de totstandkoming van alweer de 4e editie van ons magazine Paarsz. Een hele nieuwe uitdaging waar ik met veel plezier aan heb gewerkt.

Naast dit veelzijdige takenpakket organiseren we bij Bartosz regelmatig (klant)events die ik, samen met mijn collega’s, tot een groot succes maak! Op dit moment zijn we druk bezig met de organisatie van ons 15 jarig jubileum, dat we gaan vieren in Lissabon! De events zijn wat mij betreft de meest bijzondere werkzaamheden binnen mijn functie.

Al met al een heel veelzijdige en uitdagende functie!

Waar vinden we Annejan in haar vrije tijd?

In mijn vrije tijd geniet ik er van om leuke dingen te doen met mijn man Niels en onze zoon Lucas (2018). Denk aan een uitje naar de dierentuin, pretpark of uitwaaien op de hei. Daarnaast ga ik er graag op uit met vriendinnen en familie, naar een leuke stad, restaurant of kroeg. Ik ontspan door het maken van een mooie buitenrit te paard en een zonnige (wintersport)vakantie met mijn gezin. Italië is altijd een goed idee, maar we gaan ook graag weer eens terug naar het prachtige Zuid Afrika!

"Als wagenparkbeheerder ben ik het aanspreekpunt voor alle zaken die betrekking hebben op de leaseauto’s"

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Sociaal, behulpzaam, team player.

Leukste aan werken bij Bartosz?

Het leukste/fijnste aan het werken bij Bartosz vind ik het hechte team waarin ik werk. Wij weten precies wat we aan elkaar hebben en we hebben aan een half woord genoeg om alle werkzaamheden en met name de mooie events tot een groot succes te maken. En we beleven veel plezier en gezelligheid tijdens die events!

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat ik het nummer “Even aan mijn moeder vragen” woord voor woord mee kan blèren (maar ik weet niet of ik daar nou trots op moet zijn… 😉).

Favoriete quote?

“Je kunt beter spijt hebben van dingen die je wel hebt gedaan, dan spijt hebben van dingen die je niet hebt gedaan.”

 

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz