Bartosz

Wie is Annejan?

Sinds 2013 werk ik met veel plezier bij Bartosz. Direct na mijn studie Officemanagement heb ik als officemanager gewerkt bij een werving & selectiebureau. Kort daarna ben ik bij Bartosz aan de slag gegaan. In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd, maar ik ontwikkel mijzelf nog steeds. Ik ben een harde werker en vind het belangrijk om mijn werkzaamheden op orde te hebben. Samen met mijn collega’s streven we naar het afleveren van goede kwaliteit en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Ik werk als management assistente met Maarten en John. Mijn werkzaamheden bestaan uit administratieve ondersteuning, de afhandeling van klantadministratie en -contracten en ik denk mee over hoe we nieuwe werkzaamheden en processen kunnen inrichten. Daarnaast organiseren we bij Bartosz regelmatig (klant)events die ik, samen met mijn collega’s tot een groot succes maak.

Ook ben ik wagenparkbeheerder en samen met Raymond verantwoordelijk voor de leaseauto’s van Bartosz. Als wagenparkbeheerder ben ik het aanspreekpunt voor alle zaken die betrekking hebben op de leaseauto’s. Ik onderhoud het contact met de verschillende leasemaatschappijen. Een veelzijdige en uitdagende functie!

Waar vinden we Annejan in haar vrije tijd?

In mijn vrije tijd geniet ik er van om leuke dingen te doen met Niels, vrienden en familie. Ik ga graag paardrijden of sporten en word blij van een mooie vakantie.

"Als wagenparkbeheerder ben ik het aanspreekpunt voor alle zaken die betrekking hebben op de leaseauto’s"

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Behulpzaam, nauwkeurig, sociaal.

Leukste aan werken bij Bartosz?

Het leukste aan werken bij Bartosz vind ik dat je steeds uitgedaagd wordt om nieuwe werkzaamheden op te pakken. Naast het samenwerken met mijn collega’s beleven we ook veel plezier en gezelligheid tijdens de diverse uitjes!

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat ik bloeddonor ben.

Favoriete quote?

“Je kunt beter spijt hebben van dingen die je wel hebt gedaan, dan spijt hebben van dingen die je niet hebt gedaan.”

 

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

werkenbij overall

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz