Bartosz

Wie is Linda?

Sinds 1995 ben ik werkzaam als management assistent. Een functie die ik met veel passie vervul. Ik heb de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij uiteenlopende organisaties en verschillende opleidingen gevolgd. Wat ik vooral leuk vind aan mijn werk, is het aangaan van nieuwe uitdagingen die ik met mijn organisatietalent tot een uitstekend resultaat breng. Het liefst werk ik in teamverband, zodat we gebruik kunnen maken van elkaars talenten en samen – met de nodige dosis humor – veel werk verzetten. Met veel plezier woon ik in Rotterdam, de stad waar ik geboren en getogen ben.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Als management assistent ga ik aan de slag in de nieuwe vestiging in Den Haag. Daar ben ik het eerste aanspreekpunt en ondersteun ik twee managers en bijbehorende teams van consultants. Ik regel, organiseer, denk mee en zorg ervoor dat de consultants hun werk bij de klant zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

"Wat ik vooral leuk vind aan mijn werk, is het aangaan van nieuwe uitdagingen die ik met mijn organisatietalent tot een uitstekend resultaat breng."

Waar vinden we Linda in haar vrije tijd?

Ik ben sportief en volg regelmatig een spinning les in de sportschool, of sla een balletje op de golf- of tennisbaan. Maar ook mountainbiken en skiën doe ik graag, en niet te vergeten: lekker wandelen in de natuur met mijn Labradoodle Harley. Daarnaast hou ik van gezelligheid en breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. Op stap gaan voor een hapje en drankje in de stad of thuis zelf koken. Waarbij mijn voorkeur dan uitgaat naar een Indische rijsttafel.

Kun je jezelf in 3 woorden beschrijven?

Energievol, creatief, sociaal.

Leukste aan werken bij Bartosz?

Al vanaf de eerste dag voel ik mij welkom bij Bartosz. Met een bos bloemen nog voordat ik begon en een gezellige introductiedag kreeg ik een bijzonder warm onthaal. Het is een fijn bedrijf met een open cultuur en korte lijntjes. De werksfeer is prettig en ik heb een goede klik met mijn collega’s. Het kantoor in Den Haag heeft een ideale ligging en een mooie uitstraling. Voor mij een fijne werkplek waar ik met plezier naartoe ga.

1 ding dat weinig mensen over je weten?

Dat ik creatief ben en dol op kunst schilderen. Dit doe ik zowel met acrylverf als met airbrush.

Favoriete quote?

“Do what you love and love what you do!”

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz