Werken bij, Bartosz

Vitaal zijn, betekent dat je zowel fysiek als emotioneel gezond en sterk bent. Investeren in je vitaliteit en gezondheid verhoogt niet alleen je productiviteit op de werkvloer, het verhoogt ook je algehele welzijn en geluksgevoel. Bij Bartosz vinden we het belangrijk dat medewerkers simpelweg ‘lekker in hun vel zitten. Daarom zijn we begin dit jaar gestart met het Bartosz Vitality programma. In deze blog vertellen we je daar meer over.

Waarom een vitaliteitsprogramma?

Uit onderzoek blijkt dat de mentale gezondheid op de arbeidsmarkt achteruitgaat. Dit komt onder andere door de snel veranderende wereld, de hoge werkdruk door de personeelstekorten en de algehele prestatiedruk in onze maatschappij. Daarnaast geldt specifiek voor medewerkers van Bartosz dat het testvak veel mentale concentratie en continue focus eist. Een ‘zittend beroep’ vraagt om extra aandacht voor beweging en goede voeding. Een goede balans tussen lichaam en geest om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Uit deze onderdelen bestaat het Bartosz Vitality programma

  • De ASR vitality app

Alle medewerkers kunnen op kosten van Bartosz een abonnement nemen op het vitaliteitsprogramma van ASR. Inclusief een handige app waarmee deelnemers beloond worden voor hun gezonde keuzes. Via de app verdien je namelijk punten door stappen te zetten of je hartslag te verhogen. En die punten kun je inwisselen voor de leukste week-, maand- en jaarbeloningen, zoals Bol.com-cadeaubonnen of een Apple Watch! En dat niet alleen, op basis van vragen kun je een gezondheidscheck doen en krijg je inzicht krijgt in jouw vitaliteit en hoe je deze kunt verbeteren. Iedere week start je met een nieuw weekdoel en kun je sportlessen of stappen boeken via de app.

  • Sportieve events

Daarnaast organiseren we binnen Bartosz gedurende het jaar verschillende sportieve events. Voor ieder wat wils! Zo staat er op zaterdag 8 april de Toerklassieker Veenendaal – Veenendaal gepland. Een fietstocht over de Utrechtse Heuvelrug waar de fietsfanaten binnen Bartosz aan mee kunnen doen. Op zondag 26 maart doen we mee aan  aan de hardloopwedstrijd KLM Urban trail in Breda. Een populair hardloopconcept waarbij je Nederlandse steden kunt ontdekken via een avontuurlijke- en stedelijke run door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Verder staat er een gezamenlijke dag boulderen op de planning en is er aandacht voor activiteiten die zich richten op de balans in lichaam en geest zoals mindfulness, yoga en wandelen in prachtige natuurgebieden.

  • Gezonde voeding op kantoor en tijdens meetings

Naast bewegen, besteden we ook aandacht aan gezonde voeding. Hoe kunnen we dit op kantoor en tijdens meetings nóg beter doen? Door bijvoorbeeld naast de snoeppotten gezondere alternatieven aan te bieden met natuurlijke suikers. Breng jij een bezoek aan ons kantoor in Veenendaal of Den Haag? Dan bieden we je graag vers fruit aan, een gezonde smoothie of notenreep.

Een belangrijk uitgangspunt van ons Vitality programma is dat we het samen doen. We willen dat alle medewerkers zich betrokken voelen en meedenken over vitaliteit verhogende activiteiten. Heb jij tips of suggesties? Laat het ons dan weten!

 

 

Logo Bartosz Vitality logo

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz