Bartosz

Vers van de pers: Paarsz editie 3! Inmiddels hét visitekaartje van Bartosz dat onze huisstijlkleur eer aan doet. We hebben deze Paarsz wederom met veel passie en plezier gemaakt voor iedereen die met Bartosz begaan is of interesse heeft in het vakgebied testen.

Delen door te schrijven

Onze kennis delen wij graag met iedereen die net als ons liefde heeft voor het vak software testen. Zodat ook zij zichzelf kunnen blijven verbeteren in ons mooie ambacht. Dat kennisdelen doen we via onze blog, onze kennisevents en nu ook voor de derde keer via ons magazine Paarsz.

Bij Bartosz nemen we mensen aan vanwege hun kennis. Eenmaal in dienst verwachten we van hen dat zij zich blijven ontwikkelen. Daarvoor mogen zij ongelimiteerd leergangen, traningen en workshops volgen. Maar al die kennis moet vervolgens wel die hoofden uit! Het zou bijna verspilling zijn om deze niet te delen met de buitenwereld. Om onze consultants te helpen bij het schrijven, bieden we schrijftrainingen of schrijfcoaching aan. Zodat zij vervolgens hun verhaal toegankelijk op papier kunnen zetten. Op deze manier leveren we kennis met kwaliteit; inhoudelijk sterk en toegankelijk verwoord. Zo laten we met Paarsz graag aan klanten zien dat onze consultants verder denken dan software testen. Tegelijkertijd is het schrijven voor Paarsz een manier om onze mensen uit te blijven dagen.

 

"Een vakblad waarmee vakgenoten of klanten hun kennis kunnen bijspijkeren. Zodat we samen het software testen kunnen blijven verbeteren."

Improving

Het thema van Paarsz 3 is improving. Hierbij leggen we niet alleen de link naar de snel opvolgende ontwikkelingen binnen het testvak, maar ook naar de innovaties en verbeteringen die plaatsvinden binnen onze eigen organisatie. Want als toonaangevende testspecialist staan wij nooit stil. Het beste verbeteren begint vandaag!

Improving hebben we in het hart van onze organisatie geplaatst en innovatie is ons belangrijkste uitgangspunt in de wijze waarop we Bartosz vormgeven. We zien het vakgebied constant veranderen en we zijn het aan onszelf en aan onze klanten verplicht om steeds mee te bewegen met de laatste marktontwikkelingen. Zo lees je in deze Paarsz welke testtools volgens ons hot or not zijn en leggen we je uit hoe je visual thinking kunt toepassen. We praten je bij over de ontwikkelingen binnen testautomatisering, benadrukken het belang van fast feedback en testen in productie en, last but not least, geven we je in twee vakinhoudelijke artikelen een update over de ontwikkelingen op het gebied van agile testen.

Maar er is meer! In deze Paarsz informeren we je ook over onze interne improvements. Zo hebben we de afgelopen periode ‘de koppen bij elkaar gestoken’ en onze visie, strategie en aanpak verbeterd door deze te visualiseren in een alomvattende praatplaat. Met als passende titel: Improving@Bartosz. En kennen jullie Bartosz Labsz al? Hét innovatieplatform dat centraal staat binnen Bartosz. We experimenteren met nieuwe ideeën en ontdekken wat werkt en wat niet. Bovendien vertellen we je in deze Paarsz alles over ons traineeship waar we in september 2017 mee zijn gestart. Ons test engineer traineeship organiseren we twee keer per jaar, duurt een jaar en bestaat uit een mix van opleiding en opdrachten uitvoeren bij onze klanten. Een mooie improvement omdat we op die manier pas afgestudeerde talenten een eerste stap binnen een uitdagende carrière bieden en de meer ervaren Bartoszians de kans geven hun kennis en ervaring te delen met deze nieuwe generatie testprofessionals.

181112 – Paarsz editie 3 – afbeelding

Tips of suggesties?

En naast bovengenoemde improvements hebben we, uiteraard, ook kritisch gekeken naar verbeterpunten voor deze nieuwe Paarsz. Met het nóg persoonlijker maken van de artikelen hopen we als mensenbedrijf met een inspirerende interne cultuur, je een nog beter beeld te geven van wie Bartosz is. Onder andere door de toevoeging van drie diepte-interviews. Benieuwd hoe dat geworden is? Bekijk dan onze Paarsz editie 3 online. Of, nog leuker, ontvang een fysiek exemplaar van Paarsz in je brievenbus. Laat je gegevens achter via het formulier onderaan deze pagina en wij sturen graag een exemplaar naar je op!

Heb je improvements, suggesties of tips voor onze volgende editie? Stuur mij dan een mail (sanne.muskens@bartosz.nl). Veel leesplezier!

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz