Werken bij, Bartosz, Hard & soft skills

Om thought leader binnen ons vakgebied te zijn en blijven, willen wij continu blijven leren: improve your best. En dat beste verbeteren begint voor ons altijd vandaag. Daarom organiseerden we alleen het afgelopen jaar al twintig trainingen voor onze consultants, ontwikkelden zij zelf zeven leergangen en experimenteerden we er op los binnen Bartosz Labsz.

Uitdagend

Het beste blijven verbeteren begint bij ons vandaag en houdt morgen niet op. Daarom hebben we onze trainingsaanbod als volgt opgebouwd:

  • Trainingen op het gebied van ‘proven technology’: dit zijn trainingen die voor ons klaar liggen bij de beste trainingsbureaus en worden gegeven door de beste trainers. Blijkt dat er Bartoszians behoefte hebben aan een bepaalde training, dan stellen we een groep samen en kunnen we snel van start.
  • Leergangen: binnen een leergang gaan we met een groep enthousiaste consultants aan de slag om samen trends en ontwikkelingen in de markt verder uit te diepen. Uitkomst kan nieuwe kennis, een nieuw product of een nieuwe dienst zijn.
  • Bartosz Labz : binnen ons platform Bartosz Labsz innoveren we. Bijvoorbeeld door ons te verdiepen in hypes in de markt. Die verkennen we door te pionieren: wat is nog onontgonnen gebied? Waar kunnen we innoveren? Geen kant-en-klare oplossingen maar experimenteren, durven en ontdekken.

Aansluiten op de ontwikkelingen in de markt

Om ervoor te zorgen dat wij alle Bartoszians altijd state-of te-art trainingen aan kunnen bieden die aansluiten op de ontwikkelingen in de markt volgen wij deze op de voet. Onderzoeken en rapporten van instituten als Gartner nemen we mee als input. Daarnaast mag iedere Bartoszian onbeperkt congressen bezoeken, bijvoorbeeld de Agile Testing Days in Pottsdam. Iets waar we altijd vol ideeën van terug komen! Een andere belangrijke bron van input voor onze trainingen is de vraag van onze klanten. Vandaar dat we als Bartoszians continu met hen in gesprek zijn. Ook betrekken we hen actief bij onze inhoudelijke klantevents zoals Bijtanken bij Bartosz of we vragen of zij deel willen nemen aan onze leergangen. Consultants leveren hun input voor de trainingen en leergangen als we samen de trainings- en leergangkalender vaststellen. Ieders persoonlijke ontwikkelbehoefte bespreken we tijdens de voortgangsgesprekken.

"We verzorgen trainingen, ontwikkelen leergangen en experimenteren binnen Bartosz Labsz."

Hard en soft skills

Is je inhoudelijke kennis op orde dan wil je deze goed in kunnen zetten. Daarom bieden wij ook trainingen in soft skills aan. Zodat iedere Bartoszian zijn inhoudelijke kennis van de laatste stand van zaken met zijn omgeving kan delen. Dankzij uitstekende soft skills waarmee hij overtuigt, beïnvloedt of inspireert. Vind je het bijvoorbeeld lastig om je opdrachtgever aan te spreken om samen eens wat ideeën door te nemen? Misschien helpt een training zakelijk flirten wel, waarbij je leert om uit je comfort zone te komen en gesprekken met onbekenden aan te gaan en te onderhouden. Want een small talk praatje kunnen onderhouden is net zo belangrijk als over de inhoud kunnen praten.

Practice what you preach

Als we weten welke training we willen, is het zaak om de meest geschikte partij te selecteren: we willen dat een trainingspartij als beste in staat is om de meest actuele kennis op de beste wijze over te brengen. Daarnaast verwachten we dat een partij proactief is, meedenkt en zich goed verplaatst in wat voor bedrijf Bartosz is en wat voor type mensen onze consultants zijn. Ook willen we weten wat hun visie op leren is. Wanneer is een training voor hen geslaagd? Zelf geloven we in veel aandacht voor afwisselende werkvormen. Het liefst laten we consultants veel oefenen met situaties toegespitst op de praktijk.

 

 

Trainingen hoeveel verschillende

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz