Bartosz

Wie is Vincent?

Als algemeen directeur van Bartosz vind ik de uitdaging in het verder uitbouwen van een mooi, jong bedrijf en het samenwerken met ambitieuze en getalenteerde collega’s. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Bartosz en daarvoor ben ik vooral actief geweest in diverse management rollen bij Logica(CMG). Mijn stevige basis in de ICT heb ik gelegd in de jaren hiervoor als consultant. Ik heb het traditionele ICT carrière pad gevolgd van ontwikkelaar, analist, projectleider en projectmanager. Energie krijg ik van het gezamenlijk realiseren van uitdagende doelstellingen. Daarbij probeer ik altijd het beste uit de mens naar boven te halen.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Op de eerste plaats ben ik natuurlijk eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Bartosz. Daarnaast heb ik als extra aandachtsgebied, samen met Sanne Muskens, de marketing en communicatie binnen Bartosz onder mijn hoede. In deze rol probeer ik op creatieve en verrassende wijze Bartosz positief voor het voetlicht te brengen. Daarbij ligt de nadruk, als kennisintensief bedrijf, op het inhoudelijk vlak. Het delen van onze kennis en ervaring met onze opdrachtgevers via publicaties, presentaties en boeken. Maar ook op de diverse klantevents die we binnen Bartosz organiseren. Denk daarbij aan de ‘Bijtanken bij Bartosz’ sessies, het Paarsz magazine en deze website.

“Ik krijg energie van het gezamenlijk realiseren van uitdagende doelstellingen”

Waar vinden we Vincent in zijn vrije tijd?

Met een jong gezin zijn de weekenden gezellig druk. Daarnaast probeer ik met tennis, golfen en fitness in conditie te blijven. Dit is ook wel nodig omdat ik ook erg blij word van borrelen, jaarlijkse zeiltripjes en etentjes met dierbare vrienden.

Leukste aan werken bij Bartosz?

Fijne collega’s waarmee het, naast samenwerken, ook leuk is om tijdens onze weekendjes weg een biertje te drinken.

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Weloverwogen, ambitieus, sociaal

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat ik na het VWO beroepsmilitair wilde worden, ik had mijzelf zelfs al aangemeld voor het korps mariniers. Mijn ouders, vooral mijn moeder, zijn er gelukkig voor gaan liggen. Anders was ik waarschijnlijk niet bij Bartosz terecht gekomen!

Favoriete quote?

“Whatever you are, be a good one” (Abraham Lincoln)

 

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz