Bartosz

Wie is Brigitta?

Een van de laatste aanwinsten van Bartosz. Na zeven jaar in de makelaardij te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging om mijzelf verder te ontwikkelen. Deze uitdaging heb ik sinds juni 2016 gevonden bij Bartosz!

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Als secretaresse bij Bartosz ben ik voor mijn eigen twee teams en managers het eerste aanspreekpunt. Ik ondersteun, denk mee en zorg ervoor dat de consultants hun werk bij de klant zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Daarnaast ben ik de vaste back-up voor de facturatie en urenregistratie en ben ik betrokken bij de organisatie van diverse events.

Waar vinden we Brigitta in haar vrije tijd?

In mijn vrije tijd ga ik graag de stad in om te shoppen of te eten met vrienden en familie. Twee keer per week ga ik een rondje hardlopen en in de tijd die dan nog over is, vind ik het ook heerlijk om een boek te lezen.

"Ik ondersteun, denk mee en zorg ervoor dat de consultants hun werk bij de klant zo goed mogelijk kunnen uitvoeren"

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Nauwkeurig, opgewekt, doordacht

Leukste aan werken bij Bartosz?

De goede sfeer onderling maakt dat het elke dag gezellig is. Juist in een klein team is het persoonlijke aspect heel belangrijk. Mede daardoor is iedereen gemotiveerd en altijd bereid elkaar te helpen. Verder staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel en krijg je hiervoor de mogelijkheid door het volgen van verschillende cursussen en trainingen. Uiteraard zijn ook de events en uitjes elke keer weer iets om naar uit te kijken!

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

In de vier jaar tijd dat ik samenwoon zijn de keren dat ik gekookt heb op twee handen te tellen…

Favoriete quote?

“Beauty begins the moment you decide to be yourself” (Coco Chanel)

 

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Bartosz_Header_004

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

Delivery Pipelines

Mei21

Steeds meer organisaties willen gebruik maken van delivery pipelines, waarbij software geautomatiseerd naar omgevingen gedeployd wordt. Hoe voorkom je dat de delivery pipeline een heel efficiënte manier wordt om fouten naar productie te brengen? Hoe zorg je ervoor dat je nog steeds de juiste risico’s afdekt? Hoe zorg je ervoor dat je je team en de omliggende organisatie meeneemt in de totstandkoming van de delivery pipeline? Hoe krijg je de gewenste feedback?

Tijdens deze Bijtanken bij Bartosz sessie belichten we de verschillende aspecten van een delivery pipeline. We lichten toe welke rol we als testers kunnen spelen in het proces van de totstandkoming van een kwalitatief goede delivery pipeline. Hiervoor is het niet alleen van belang om software efficiënt en effectief naar volgende omgevingen te deployen, maar ook om stakeholders en het acceptatieproces hierin mee te nemen.

Mijn Paarsz