Bartosz

Wie is Charissa?

Ik ben ruim 10 jaar werkzaam als management assistent. In 2012 ben ik aan de slag gegaan bij Bartosz. De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel geleerd. Met name op organisatorisch vlak. Wij hebben namelijk regelmatig leuke events waar je als management assistent een grote rol bij speelt.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Binnen Bartosz ondersteun ik twee managers en teams van testconsultants. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van alle opleidingen, trainingen en leergangen binnen Bartosz. Ik houd mij onder andere bezig met de planning, facilitaire zaken en ik beantwoord vragen van collega’s en opleidingspartijen. Ook het organiseren van events is een onderdeel van mijn functie. Daarnaast maak ik aftermovies van Bartosz events. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken!

Waar vinden we Charissa in haar vrije tijd?

Mijn doordeweekse ontspanning vind ik in het afspreken met vrienden en familie. Daarnaast ben ik dol op (verre) reizen. Wij proberen wel een aantal keer per jaar een leuke trip te plannen. Mijn laatste verre bestemming? IJsland! Heerlijk met de camper touren, back to basic. Daar houd ik van!

“Ik houd mij bezig met de planning en ik beantwoord vragen van collega’s en opleidingspartijen”

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Sociaal, Creatief, Onafhankelijk

Leukste aan werken bij Bartosz?

Dat je gestimuleerd wordt om uit je comfortzone te komen. Een goed voorbeeld daarvan is dat ik mij nu actiever bezighoud met video. Daarnaast vind ik erg leuk dat we zoveel aandacht besteden aan social events. Met het hele bedrijf naar Rome! Hoe gaaf is dat?!

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat mijn werkauto is omgebouwd tot mini-camper.

Favoriete quote?

Lastig! Op dit moment: “Collect moments not things”

 

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz