Bartosz

Wie is Charissa?

Ik ben ruim 10 jaar werkzaam als management assistent. In 2012 ben ik aan de slag gegaan bij Bartosz. De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel geleerd. Met name op organisatorisch vlak. Wij hebben namelijk regelmatig leuke events waar je als management assistent een grote rol bij speelt.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Binnen Bartosz ondersteun ik twee managers en teams van testconsultants. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van alle opleidingen, trainingen en leergangen binnen Bartosz. Ik houd mij onder andere bezig met de planning, facilitaire zaken en ik beantwoord vragen van collega’s en opleidingspartijen. Ook het organiseren van events is een onderdeel van mijn functie. Daarnaast maak ik aftermovies van Bartosz events. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken!

Waar vinden we Charissa in haar vrije tijd?

Mijn doordeweekse ontspanning vind ik in het afspreken met vrienden en familie. Daarnaast ben ik dol op (verre) reizen. Wij proberen wel een aantal keer per jaar een leuke trip te plannen. Mijn laatste verre bestemming? IJsland! Heerlijk met de camper touren, back to basic. Daar houd ik van!

“Ik houd mij bezig met de planning en ik beantwoord vragen van collega’s en opleidingspartijen”

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Sociaal, Creatief, Onafhankelijk

Leukste aan werken bij Bartosz?

Dat je gestimuleerd wordt om uit je comfortzone te komen. Een goed voorbeeld daarvan is dat ik mij nu actiever bezighoud met video. Daarnaast vind ik erg leuk dat we zoveel aandacht besteden aan social events. Met het hele bedrijf naar Rome! Hoe gaaf is dat?!

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat mijn werkauto is omgebouwd tot mini-camper.

Favoriete quote?

Lastig! Op dit moment: “Collect moments not things”

 

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Bartosz_Header_004

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

Delivery Pipelines

Mei21

Steeds meer organisaties willen gebruik maken van delivery pipelines, waarbij software geautomatiseerd naar omgevingen gedeployd wordt. Hoe voorkom je dat de delivery pipeline een heel efficiënte manier wordt om fouten naar productie te brengen? Hoe zorg je ervoor dat je nog steeds de juiste risico’s afdekt? Hoe zorg je ervoor dat je je team en de omliggende organisatie meeneemt in de totstandkoming van de delivery pipeline? Hoe krijg je de gewenste feedback?

Tijdens deze Bijtanken bij Bartosz sessie belichten we de verschillende aspecten van een delivery pipeline. We lichten toe welke rol we als testers kunnen spelen in het proces van de totstandkoming van een kwalitatief goede delivery pipeline. Hiervoor is het niet alleen van belang om software efficiënt en effectief naar volgende omgevingen te deployen, maar ook om stakeholders en het acceptatieproces hierin mee te nemen.

Mijn Paarsz