Werken bij, Bartosz

In deze nieuwe ‘Mijn klant & Ik’ aan het woord: Jessica Meijer (Teammanager domein inkomen, Wigo4it) en Narin Kanhai (Testconsultant, Bartosz ICT). Onder de naam van Wigo4it hebben de sociale diensten van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht (de G4) sinds 2007 de handen ineengeslagen. Zij werken samen aan de verbetering van de dienstverlening aan burgers op het brede werkgebied van werk, inkomen en zorg. Wigo4it vertaalt wet- en regelgeving naar betrouwbare informatievoorziening, die gemeenteambtenaren en burgers ondersteunt bij hun werk in het sociaal domein. Sinds 2010 is Bartosz binnen het Linkit Consortium de vaste leverancier van Wigo4it op het gebied van software testen. Een fijne opdrachtgever waar een groot aantal van onze consultants met veel plezier werken of gewerkt hebben.

Jessica over Narin

Hoe ziet jullie samenwerking er uit?

Domein inkomen bestaat uit 5 scrumteams die steeds meer zelf organiserend zijn. Het team waar Narin als tester deel van uitmaakt is hier een heel goed voorbeeld van. Als teammanager word ik vooral geïnformeerd over (verbeter-)initiatieven die door het team zijn opgepakt, of in geval van zaken waar betrokkenheid van het management echt wenselijk of noodzakelijk is.

Waarom vormen jullie zo’n goede combinatie?

Narin is een stabiele factor en stille kracht in het team. Hij zorgt er samen met de andere senior tester in het team voor dat grote en kleine wijzigingen goed getest naar productie gaan. De klant wordt hier steeds eerder in betrokken. Beide testers gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en voor een adequate testdekking. Hierdoor kunnen we met een gerust hart naar productie gaan.

Hoe herken je de Bartoszian in Narin?

Kwaliteit, solide inhuur en een fijne persoonlijkheid.

Hoe ziet een werkdag er voor jullie uit bij Wigo4it?

Bij de afdeling ontwikkeling (100+ medewerkers) werken we grotendeels scrum-based. We werken dus samen in multidisciplinaire teams en ook wij als MT Ontwikkeling werken volgens de scrum methode aan onze managementdossiers.

190206 – Mijn klant en ik WiGo4it – header 2

Narin over Jessica

Hoe ziet jullie samenwerking er uit?

Jessica is de teammanager van het domein Inkomen. Binnen onze team wordt steeds gekeken naar de toepasbaarheid van nieuwe en efficiënt toepasbare ontwikkelingen. Niet alleen voor de bouw van de applicatie, maar ook voor het testen van de applicatie. De ideeën delen we eerst met Jessica en als zij daar akkoord mee gaat dan passen we de initiatieven toe. Ik ervaar Wigo4it als een inspirerende en dynamische klant. Er wordt continu gewerkt aan verbeteringen, groei en ontwikkelingen.

Waarom vormen jullie zo’n goede combinatie?

Jessica is iemand die van aanpakken houdt en ze staat open voor nieuwe ideeën, innovatieve ontwikkelingen en verbeteringen. Tevens is ze een prettig persoon om mee samen te werken en te sparren. Mede door deze eigenschappen past en klikt het heel goed en daardoor zijn we samen in staat om kwalitatief en efficiënt geteste producten op te leveren.

Wat is jouw toegevoegde waarde voor Jessica?

Binnen het team ondersteun ik met testautomatisering in SpecFlow. Hier kan ik de kennis toepassen die ik opdoe via de trainingen en leergangen bij Bartosz. Binnen mijn functie kan ik meedenken in het veranderen van testprocessen, bovendien kijk ik samen met de andere testers in de Testgilde naar testtools en testverbeteringen. Samen met de andere tester binnen het team spreken we regelmatig de klant, met name de functioneel beheerders en acceptatie testers. Vooral om de kwaliteit en testdekking niet uit het oog te verliezen.

Hoe ziet een werkdag er voor jullie uit bij Wigo4it?

Binnen het domein zijn er vijf teams die volgens de Scrum methode werken. Ons team is steeds bezig nieuwe ideeën en verbeteringen toe te passen en we zijn ook recent overgestapt van scrum naar  een combinatie van scrum en KanBan. Hierdoor kunnen we veel sneller en ​makkelijker door onze backlog taken heengaan, qua bouw, test en delivery. Daarnaast ‘pairen’ we regelmatig en zien we ook de successen die hieruit voortkomen.

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz