Bartosz

Vanuit onze kantoren in Veenendaal en Den Haag werken we voor de top 250 van Nederlandse bedrijven. Voor hen zetten onze toegewijde testconsultants nét dat stapje extra. Onze klanten bevinden zich in verschillende sectoren. Onderstaand de logo’s van de opdrachtgevers waarvoor wij op dit moment werken.

Financiële instellingen

Al sinds de oprichting is het meerendeel van onze klanten een financiële instelling. Bartosz werkt voor diverse banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

Onderwijs, industrie, ICT, energie en retail

Van Cito en Bol.com tot aan Enexis en Vanderlande. Deze en andere interessante opdrachtgevers maken het mogelijk dat onze medewerkers hun kennis en skills kunnen toepassen in uitdagende testopdrachten.

Zorg, zakelijke dienstverlening, sociaal werk en recreatie

Onze test engineers analyseren high impact applicaties en systemen, leggen risico’s bloot en nemen barrières weg met maar één doel: een bijdrage leveren aan de dienstverlening van onze klanten. Deze klanten bevinden zich onder andere in de zorg, zakelijke dienstverlening, social werk en recreatie.

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz