Werken bij, Bartosz

Bartosz is opgericht op 1 november 2007. Dat betekent dat we deze maand 10 jaar bestaan! Een bijzondere mijlpaal die natuurlijk gevierd moet worden. En feestjes organiseren kunnen we bij Bartosz. Voor onze medewerkers, hun eventuele achterban, opdrachtgevers en relaties. Events die stuk voor stuk trouw op de gevoelige plaat worden vastgelegd door onze eigen fotoclub Pixelsz. En daarom hebben we alle uitjes en feestjes van de afgelopen 10 jaar gebundeld in een mooi jubileumboek.

Feestjesz, foto’sz en factsz

Onze eigen fotoclub Pixelsz bestaat uit collega’s die naast hun passie voor het testvak ook volledig op kunnen gaan in sluitertijden, ISO-waarden en groothoeklenzen. Met als resultaat een gigantisch archief aan fotomateriaal, waarin dierbare en waardevolle herinneringen zijn opgeslagen. Dus wat konden we beter doen dan een greep uit dit fotoarchief opnemen in een jubileumboek om een mooi beeld te geven van de afgelopen 10 jaar. Foto’sz aangevuld met interessante en ludieke Bartosz-factsz.

Terwijl ik door de eerste proefdruk bladerde werd ik overvallen door een gevoel van trots. Trots op alles wat we als Bartoszians samen gedaan, ervaren en georganiseerd hebben. De hechte vriendschappen die gedurende deze reis ontstaan zijn, de geboortes van tientallen Bartosz-baby’s én trots op het volwassen toonaangevende Agile testbedrijf dat Bartosz nu is. Terugkijkend op de afgelopen 10 jaar kan ik bij mijzelf vaststellen dat ik een stuk grijzer geworden ben. Maar vooral dat we met een mooie club mensen zijn waarmee ik graag de volgende 10 jaar beleef.

Onderstaand een impressie van ons jubileumboek. Wil je graag een exemplaar ontvangen, laat het dan aan me weten.

jubileumboek 1
jubileumboek 2
jubileumboek 3
jubileumboek 4
jubileumboek 5
jubileumboek 6
jubileumboek 7
jubileumboek 8
jubileumboek 9
jubileumboek 10
jubileumboek 11
jubileumboek 14

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz