Werken bij, Bartosz

Wie is Berdine?

Per 1 mei 2022 ben ik onderdeel van het admin team en vervul ik de rol van management assistent. Samen met Linda ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestiging in Den Haag. Het kantoor ligt op steenworpafstand van mijn woonplaats Leidschendam. Daar woon ik samen met mijn twee kinderen: Miguel (2009) en Nora (2011).

De afgelopen jaren heb ik bij uiteenlopende organisaties gewerkt. Mijn carrière begon ik als gastvrouw in de horeca. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang. Van overblijfmedewerker groeide ik in 10 jaar tijd door naar manager van 4 opvanglocaties. Toen ik ervoor koos om weer terug te gaan naar de horeca, heb ik gewerkt als front office manager bij een hotel. Onder andere was ik verantwoordelijk voor alle feesten en partijen. Van een vergadering tot bruiloft of bedrijfsevent. Corona zorgde ervoor dat ik de zakelijke wereld wilde verkennen en ik kwam terecht bij een financiële instelling. Hoewel de werkzaamheden mij absoluut aanspraken, bleek ik minder affiniteit te hebben met het financiële aspect. Toen ik voor de keuze stond om een opleiding tot hypotheek adviseur te volgen, kwam Bartosz onverwachts op mijn pad. Hoewel ik op dat moment niet op zoek was naar een andere baan, werd ik enorm enthousiast van de verhalen over de werkcultuur bij Bartosz. Mijn nieuwsgierigheid leidde tot een gesprek en voor ik het wist had ik – zonder enige kennis van software testen – mijn contract ondertekend. Super blij met deze overstap, ik zit hier helemaal op mijn plek.

Wat is jouw specialisatie binnen Bartosz?

Als management assistent ondersteun ik een manager en bijbehorend team van consultants. Verder verzorg ik de facturatie en help ik bij het organiseren van de verschillende uitjes en events.

"Ik vind het belangrijk om 100% mezelf te kunnen zijn op een werkplek. En dat is hier absoluut het geval."

Waarom ben jij een goede match met Bartosz?

Bartosz is een warme organisatie. De open sfeer past goed bij mij en hoe ik in het leven sta. Of het nu een consultant, manager of de directeur is, iedereen is hier gelijk aan elkaar. Verder vind ik het belangrijk om 100% mezelf te kunnen zijn op een werkplek. En dat is hier absoluut het geval.

Kun je jezelf in 3 woorden omschrijven?

Gezellig, open en eerlijk.

Waar vinden we Berdine in haar vrije tijd?

In de weekenden sta ik naast het voetbalveld om Miguel en Nora aan te moedigen. Om te ontspannen maak ik graag lange wandelingen met onze twee honden, of lees ik een boek. Verder geniet ik van lekker eten met een goed glas wijn en ik hou van borrelen en kletsen samen met mijn vriendinnen. Regelmatig ben ik te vinden in Just Meet en Sabor, de twee restaurants waar mijn man mede-eigenaar van is.

1 ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat ik heel Nederland, België en Duitsland doorrij met onze twee Rhodesian Ridgebacks om mee te doen aan hondenshows. En nee, ik ben niet het type dat met krulspelden, strikjes en speciale hondenkleding in de weer is 😉  Ik loop alleen een rondje met ze door de ring om ze aan de jury tentoon te stellen.

Favoriete quote?

“Als hadden komt, is hebben te laat.”

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz