Werken bij, Bartosz

Heb je even? Deze keer stellen we je voor aan Brigitta! Zij is al ruim 7 jaar werkzaam bij Bartosz als management assistente en inmiddels een onmisbare kracht binnen onze organisatie. Voor wie weleens een bezoekje brengt aan ons kantoor in Veenendaal, is Brigitta een bekend en vertrouwd gezicht. Samen met haar man en twee zoontjes (Fedde en Floris) woont Brigitta in Lunteren. Drie dagen per week reist ze – op de fiets! – af naar Veenendaal. Om daar met veel enthousiasme haar diverse takenpakket uit te voeren. In deze blog vertelt ze meer over haar verantwoordelijkheden, waarom ze wordt beschouwd als een échte Bartoszian, en hoe ze haar vrije tijd graag doorbrengt.

Wat zijn je precieze werkzaamheden?

Mijn takenpakket bestaat momenteel uit het ondersteunen van manager Kamiel en de 20 consultants die in zijn team zitten. Onder andere controleer ik de urenadministratie, verwerk ik de declaraties en maak en verstuur ik de facturen voor ‘mijn’ team. Daarnaast ben ik betrokken bij diverse HR-gerelateerde werkzaamheden. Zo regel ik alles met betrekking tot de indiensttreding en uitdiensttreding van medewerkers en ben ik het aanspreekpunt voor verzuim, pensioenen en de ziektekostenverzekeringen.

Ten slotte organiseer ik verschillende evenementen, waaronder recentelijk het medewerkersweekend naar Groningen. Andere events waar ik regelmatig bij betrokken ben (geweest), zijn: het Sinterklaasevent, de Kerstmeeting, het Nieuwjaarszfeest en een Bijtanken bij Bartosz event. Mijn takenpakket is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid. Dit zorgt ervoor dat ik deze functie nog steeds boeiend en uitdagend vind.

Hoe herken jij de Bartoszian in jezelf?

Goede vraag! Ik herken de Bartoszian in mijzelf wanneer ik bijdraag aan de goede sfeer hier op kantoor. Verder ben ik heel loyaal en probeer ik bij ieder event of maandmeeting aanwezig te zijn. In mijn rol heb je toch een soort van voorbeeldfunctie daarin.

"Nieuwe ideeën worden serieus genomen en er is ontzettend veel mogelijk."

Wat maakt het werken bij Bartosz leuk?

Ik moet zeggen dat vooral de mensen om mij heen het werk leuk maken. Met mijn collega management assistentes bijvoorbeeld kan ik lezen en schrijven, en dat is gewoon écht fijn samenwerken. Ik ga eigenlijk altijd met plezier naar kantoor. Dat komt ook door de vrijheid en flexibiliteit, wat met twee jonge kinderen heel fijn is. Daarnaast staat Bartosz altijd open voor eigen inbreng. Nieuwe ideeën worden serieus genomen en er is ontzettend veel mogelijk.

Wat was je laatste vakantiebestemming?

We zijn in de zomer twee weken naar Mallorca geweest. Ik hoorde er goede verhalen over en het is niet al te lang vliegen. We hebben het daar heel goed gehad en ik kan Mallorca dus zeker aanraden! Het is mooi, toegankelijk en geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Ik wil er zeker nog eens naartoe.

Wat zijn jouw hobby’s?

Ik ben dol op interieur en styling. Ik bezoek leuke woonwinkels en kijk naar verschillende woonprogramma’s. Ook besteed ik graag mijn tijd aan neuzen op Funda. Niet omdat we willen verhuizen, maar om interieur-inspiratie op te doen 😉 Het verbaast je dan misschien ook niet, dat ik vóór Bartosz zeven jaar in de makelaardij heb gewerkt.

Hoe sportief is Brigitta?

Sinds dit jaar fiets ik drie dagen in de week naar het kantoor van Bartosz in Veenendaal. Weliswaar met een elektrische fiets, maar toch maak ik ruim 30 kilometer per dag. Daarnaast sta ik iedere maandagavond op de tennisbaan. En heb ik de ambitie om ooit nog eens de Nijmeegse vierdaagse te lopen, samen met mijn zusje.

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz