Bartosz

Meet Linda! De management assistent van de vestiging Bartosz Den Haag. Linda woont in Rotterdam, waar ze is geboren en getogen en samenwoont met haar 12-jarige Labradoodle Harley. Al 3 jaar is zij het warme welkom voor managers, consultants, sollicitanten, leveranciers en klanten wanneer zij een bezoek brengen aan ons kantoor in Den Haag. Tijdens een online interview vertelt ze over hoe ze bij Bartosz terecht is gekomen, haar grote passie voor schilderen, en hoe een standaard werkdag er voor haar uitziet. Lees je mee?

Hoe ben je bij Bartosz terecht gekomen?

Ik werk al sinds 1995 als management assistent. Een functie die ik altijd met veel passie vervul. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan bij uiteenlopende organisaties en verschillende opleidingen gevolgd. In 2019 had mijn beste vriend, die als ZZP’er werkt via Bartosz, een voortgangsgesprek met één van mijn managers Maarten. Tijdens deze afspraak kwam het opstarten van een nieuwe Bartosz vestiging in Den Haag ter sprake en de behoefte aan een ervaren management assistent. Mijn naam werd genoemd en omdat Maarten mij al kende vanuit zijn periode bij CMG/CGI, mocht ik direct op sollicitatiegesprek komen.

Vanaf de allereerste dag voel ik me thuis bij Bartosz. Nog voordat ik begon, werd er een bos bloemen bezorgd! Ik hielp bij het opzetten en inrichten van de nieuwe vestiging. Dit was een mega gaaf project en iets wat ik erg leuk vond om te doen. Als eerste aanspreekpunt in Den Haag coördineer ik sindsdien alle facilitaire zaken. Ik ondersteun twee managers en de bijbehorende teams van consultants en ik houd me bezig met de facturatie. Verder organiseer ik de maandmeetings, teammeetings, traineeships en – als hoogtepunt – het medewerkersweekend naar Lissabon dat plaatsvond in september 2022. Wat was dat een groot succes!

Ontwerp zonder titel (6)

Hoe ziet een standaard werkdag er voor jou uit?

Er bestaat geen standaard werkdag voor een management assistent! 😉 Het is een allround functie en er gebeuren veel ad-hoc zaken. Ik heb wel mijn vaste takenlijst, maar het gebeurt zeer regelmatig dat ik taken niet kan afhandelen, omdat er andere onverwachte zaken tussenkomen. Dit maakt de functie juist spannend en uitdagend! Het is zeker geen lopende band werk. Bartosz is een mensenbedrijf en daar heb ik bewust voor gekozen. Wat ik vooral leuk vind aan mijn werk, is het aangaan van nieuwe uitdagingen die ik vervolgens met mijn organisatietalent tot een uitstekend resultaat weet te brengen. Het liefst werk ik in teamverband, zodat we gebruik kunnen maken van elkaars talenten en samen – met de nodige dosis humor – veel werk verzetten.

Omschrijf jezelf in 3 woorden?

Energiek, creatief en sociaal. Het sociale in mij komt heel erg tot uiting in mijn rol bij Bartosz. Naast inhoudelijk goed werk leveren, is het vooral ook belangrijk om collega’s het gevoel van een warm welkom te geven. Zodat zij met plezier naar Den Haag komen en daar het ‘thuisgevoel’ ervaren. Mijn verzorgende kant komt daarbij ook naar boven en nét dat beetje extra doen om echt de sfeer te maken. Als er een sollicitant is tijdens lunchtijd doe ik extra mijn best om er iets moois van te maken.

Hoe omschrijf je Bartosz?

Bartosz is een fijn bedrijf met een open cultuur. Transparant, betrokken en korte lijntjes. Iedereen is hier gelijk, het voelt oprecht als een groep vrienden of familie. Vooral met de weekendjes weg komt dat tot uiting. Omdat ik in de organisatie van het medewerkersweekend naar Lissabon zat, vond ik het een leuke uitdaging om collega’s te helpen hen ook in het buitenland dat veilige Bartosz ‘thuisgevoel’ te geven. Corona heeft binnen Bartosz voor wat meer afstand gezorgd. Met name de collega’s die in die periode in dienst zijn gekomen, hebben daar ‘last’ van gehad. Ze hadden geen benul van de hechte cultuur. Gelukkig zijn we de schade nu ruimschoots aan het inhalen. 

Noem één ding dat weinig mensen over jou weten?

Dat ik in mijn vrije tijd graag schilder, zowel met acrylverf als airbrush. De meeste mensen verwachten dat niet van mij. Het is een grote passie waar ik helaas te weinig tijd voor heb. Ik schilder graag vrouwen, tijgers, leeuwen, landschappen en ik had ook best wat opdrachten. Zo hing er in de bibliotheek van Rotterdam een schilderij van mij van een landschap in Italië. Ik heb daar zelfs een prijs mee gewonnen!

Wat is je ultieme vakantiebestemming en waarom?

Dat is momenteel Curaçao. Omdat het daar 80% van de tijd mooi weer is en omdat het ook in coronatijd mogelijk was om daar naartoe te gaan. Het is daar gewoon relaxed, de mensen spreken er Nederlands en het eten is lekker. Verder ben ik fan van Ischgl in Oostenrijk. Lekker actief bezig zijn op de latten, naar de wellness, heerlijk eten en dan op tijd naar bed. Spanje en Italië zijn ook leuk voor stedentrips. Eigenlijk heb ik dus meerdere favoriete vakantiebestemmingen 😉

Hoe ziet jouw ideale zondag eruit?

Leuke, sportieve dingen doen en relaxen. Samen met mijn vriend, mijn familie en mijn hond. Wandelen door weer en wind, fietsen, varen in de zomer, uitwaaien op het strand, kortom alles wat rust geeft. En dan het liefst onder het genot van een hapje en een drankje, want ik hou van lekker eten. Ik ben erg gesteld op mijn familie. Mijn ouders zijn mijn alles en ook mijn peetoom en tante.

 

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz