Werken bij, Bartosz

Medux biedt hulpmiddelen en diensten aan zorginstellingen en eindgebruikers om de bewegingsvrijheid van mensen met een bewegingsbeperking te vergroten. Zo biedt Medux kwaliteit van leven, in elke fase van het bestaan. Ook Bartosz mag, op haar manier, een steentje daaraan bijdragen. Joey van Hoek (test automatiseerder bij Bartosz) werkt al 1,5 jaar dagelijks samen met Ashwinie Gopie (Product Owner Integratie bij Medux). Samen tillen zij de IT binnen het bedrijf naar een hoger level. In dit interview vertellen ze over het succes van hun samenwerking.

Ashwinie over Joey

Hoe ziet jullie samenwerking eruit?

Bij Medux vervul ik de functie van product owner. Ik werk samen met mijn collega’s nieuwe user stories uit voor het team en Joey ondersteunt mij met name in de quality assurance. Van ontwikkeling tot beheer, Joey draagt bij aan het leveren van beheersbare functionaliteit. Hij neemt mij veel taken uit handen! Zo heb ik meer tijd om me op andere zaken binnen het bedrijf te focussen.

Waarom vormen jullie zo’n goede combinatie?

Joey begrijpt direct wat ik bedoel als ik iets uitleg. Hij is goed in het borgen en valideren dat iets ook daadwerkelijk werkt. Samen zorgen wij voor goedwerkende functionaliteit van de producten.

Hoe ziet een werkdag voor jullie eruit?

’s Ochtends starten we met het team en nemen we de ruimte om elkaar op de hoogte te brengen van de voortgang van de werkzaamheden die er liggen. Wanneer ik tijdens een werkdag nieuwe features of user stories uitwerk, helpt Joey meedenken met de testbaarheid van deze stories. Verder gebeurt het regelmatig dat ik de werking van functionaliteit wil toetsen om zo het juiste gesprek aan te gaan met de business. Joey speelt hier vaak ook een rol in omdat hij een goed beeld heeft van testdata en testmogelijkheden.

“Joey begrijpt direct wat ik bedoel als ik iets uitleg. Samen zorgen wij voor goedwerkende functionaliteit van de producten.”

Joey over Ashwinie

Hoe ziet jullie samenwerking eruit?

We lopen samen het gehele ontwikkelproces door: van het vooraf bedenken van de user stories en bijbehorende acceptatiecriteria, het testen van de opgeleverde functionaliteiten tot het onderzoeken van incidenten in de productie-omgeving. We werken dus nauw samen!

Wat maakt Medux een leuke klant?

De afgelopen jaren heeft de IT afdeling bij Medux steeds meer aandacht gekregen. Om maar een voorbeeldje te noemen: we hebben het team in één jaar tijd uitgebreid met 10 testers! Hierdoor kunnen we het gehele testproces optuigen en stroomlijnen. En het is heel interessant om hier een bijdrage aan te mogen leveren. Daarnaast help ik collega’s met het opzetten van test automation en dat zorgt voor een leuke afwisseling. Ook heeft Medux een enorme maatschappelijke betrokkenheid. Onder de labels Medipoint en Harting-Bank leveren zij allerlei hulpmiddelen aan particulieren, gemeenten en zorginstellingen. Hierdoor kunnen mensen met fysieke beperkingen zo comfortabel mogelijk leven. De mindset om mensen zo goed mogelijk te helpen zie je binnen de gehele organisatie terug, ook bij IT! 

Wat is jouw toegevoegde waarde voor Ashwinie?

Als tester ben ik continu aan het bedenken welke uitzonderingen en randscenario’s er op kunnen treden. Deze moeten tijdens het development proces ook afgedekt worden. Ashwinie is heel goed in het verwoorden van de wensen van de business en met mijn kritische blik en het bedenken van foutpaden zorgen we er samen voor dat er functionaliteit wordt ontwikkeld die bijdraagt aan een soepeler bedrijfsproces.

thumbnail_Joey en Ash

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz