Bartosz

Thuiswerken in combinatie met fit en gezond blijven. Hoe pak jij dat aan? Bij Bartosz zijn we daar heel bewust mee bezig. Ons vak is natuurlijk het allerleukste vak om uit te oefenen, maar feit is dat wij veel binnen op onze stoel zitten. En de coronacrisis maakt de situatie er niet beter op. Des te belangrijker is een gezonde levensstijl: veel bewegen en goede voeding. Zo beweert onze eigen softwaretester Yalcin. In deze blog lees je over zijn achtergrond als voedingsspecialist, inclusief een gezond recept!

Van voeding en diëtiek naar de ICT

Ruim drie jaar geleden is de testwereld op zijn pad gekomen en in januari 2020 is Yalcin bij Bartosz in dienst getreden. Het testvak is een enigszins verrassende keuze, omdat hij een studie ‘Voeding en Diëtetiek’ heeft afgerond. Hoewel het onderwerp hem nog steeds boeit, heeft hij tot op de dag van vandaag geen spijt van zijn carrièreswitch.

Een eenvoudig en gezond soep recept

Zijn achtergrond heeft hem aan het denken gezet. “Hoe kan ik mijn collega’s informeren en inspireren en mijn opgedane kennis overdragen?” Met een zittend beroep ligt het gevaar van ongezonde voeding algauw op de loer. Dat weet hij helaas uit eigen ervaring. Bovendien, van een test engineer wordt continue focus en concentratie verwacht. Dat vraagt wat van je lichaam en brein. Om zijn lichaam op werkdagen een boost te geven, is Yalcin begonnen met soepen maken. In ieder soepje dat hij maakt, zit wel 500 of 600 gram groenten en daardoor veel voedingsstoffen. Het recept van zijn favoriete soep deelt hij graag met je in deze blog. Super eenvoudig om te maken en lekker als ontbijt, lunch, tussendoortje of avondeten.

20201055 recept pittige bloemkoolsoep

Wil je vaker een soep recept zien van onze Yalcin? Laat het ons weten in onderstaande poll.

Poll

Vaker een recept van Yalcin?

Bekijk resultaten

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz