Testadvies, Testautomatisering

Waarom Maturity Model Geautomatiseerd Testen?

Veel  van onze klanten willen gebruik maken van de voordelen van geautomatiseerd testen. Het implementeren van geautomatiseerd testen vraagt echter de nodige inspanning van de bestaande organisatie. Vaak zijn organisaties op onderdelen ook nog niet gereed om te starten. Bartosz heeft daarom een Maturity Model opgezet om een zorgvuldig beeld te krijgen van de uitgangssituatie. Naar aanleiding van een eerste meting kan worden geconcludeerd in hoeverre de klantorganisatie gereed is om te starten met een succesvolle implementatie van geautomatiseerd testen.

Welke aanpak kiest Bartosz?

Op basis van een bijbehorend implementatieplan worden noodzakelijke aanpassingen doorgevoerd met als doel een optimale uitgangssituatie te creëren. Op deze wijze wordt het implementeren van geautomatiseerd testen ook daadwerkelijk een haalbare kaart en wordt dit op een effectieve en efficiënte wijze ingericht en uitgevoerd. Bovenal is ook het daadwerkelijke gebruik en onderhoud van de geautomatiseerde test gewaarborgd.

Bartosz onderkent een viertal focusgebieden bij het analyseren van de uitgangssituatie:

Organisatie – Proces – Product – Infrastructuur

 

Op basis van een kort en gedegen onderzoek wordt voor ieder focusgebied een score bepaald en ontstaat een compleet beeld van de uitgangssituatie en de benodigde verbeteringen. De (eind)resultaten worden in overzichtelijke grafieken getoond.

Hoe kan Bartosz helpen?

Bartosz consultants zijn uitstekend in staat om op basis van het Bartosz Maturity Model Geautomatiseerd Testen onze klanten te adviseren en het vervolgtraject in te richten. Samen met onze klanten werken we aan het succesvol implementeren van geautomatiseerd testen. En bovenal aan het maximaal laten renderen van de voordelen hiervan.

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz