Werken bij, Bartosz

Work hard, play hard: dát is waar Bartosz voor staat! Natuurlijk willen we kwaliteit leveren en een goede opdracht doen bij de klant, maar we vinden het ook belangrijk om samen plezier te maken. Samen herinneringen te maken en elkaar écht goed te leren kennen. We zijn een jong, snelgroeiend bedrijf en vieren graag samen successen. Zo vieren we jaarlijks onze verjaardag met alle medewerkers tijdens een legendarisch weekend weg naar een leuke stad in binnen- óf buitenland.  Ook organiseren we ieder jaar een familieweekend voor medewerkers én hun partners en kinderen. We vieren uitgebreid Sinterklaasz en Kerszt, we organiseren in januari een Nieuwjaarszfeest voor het hele gezin in een museum, pretpark of dierentuin, en we doen met een grote groep collega’s mee aan de Run for Kika. Maar dat is nog niet alles… Bartosz organiseert ook zogenoemde Teamuitjes. Hoe, wat, waar en waarom, vertel ik je in deze blog.

Teamuitjes

De testconsultants van Bartosz zijn opgedeeld in 8 teams van ongeveer 15 consultants en ieder team heeft een eigen manager. Om de teams regelmatig samen te brengen, persoonlijk contact te stimuleren en de onderlinge band te verstreken, worden er jaarlijks uitjes georganiseerd per team. Regelmatig trekken we eropuit, bijvoorbeeld voor een sportief dagje watersporten, buggyrijden of een workshop tapas maken. Dat zijn wat mij betreft uitgelezen momenten voor teambuilding en vooral veel fun! Een greep uit de teamuitjes van de afgelopen jaren:

bootje varen admin team 2018

2018 – Admin team – Boottocht door Amsterdam

Eerst een hapje eten bij Happy happy Joy Joy om vervolgens te gaan varen met onze privé sloep. Heerlijk genieten van het mooie weer! Je ziet niet alleen de prachtige grachtengordel van dichtbij, het is ook een leuke manier om drijvend op het water de stad te ontdekken.

the hunt team 2 2018

2018 – Team 2 – Hunt Game

City Hunt was een spannende game waarbij teams verschillende taken moesten volbrengen, zoals het maken van ludieke foto’s of het vinden van graffitikunstwerken in de stad. Het team dat het succesvolst samenwerkte, kwam uiteindelijk als winnaar uit de strijd.

tapas workhop team 6 2016
tapas workshop team 4 2017

2016/2017 – Team 6 & 7- Workshop tapas maken

Onder begeleiding van een chefkok waanden we ons een paar uur in Spaanse sferen. Uiteraard mochten we de zelfgemaakte tapas aan het einde gezamenlijk opsmikkelen. Lekker en gezellig!

Escape room team 6 2016

2016 – Team 6 – Prison Island

Opgesloten worden in een ruimte samen met je teamgenoten en aan de hand van puzzels en raadsels een uitweg zien te vinden. Dat is pas teambuilding! Prison Island is een uitdagend uitje met fysieke, technische en tactische spellen. Samenwerken was daarbij de sleutel tot succes, zeker gezien de pittige opdrachten.

pizza workshop team 2 2015
pizza workshop team 3 2015
Pizzaworkshop team 5 2015

2015 – Team 1 & 2 en team 3 – Workshop pizza maken

Tijdens dit teamuitje vlogen de zelfgemaakte pizza’s door de lucht. Net alleen leuk, maar vooral ook heel erg lekker. Een geslaagde workshop pizza maken bij La Lotta in Utrecht die uiteindelijk drie teams gevolgd hebben.

buggy rijden team 6 2015
buggy rijden team 1 2014

2014/2015 – Team 1 & team 5 – Buggyrijden over de Veluwe

Met het team lekker crossen over onverharde wegen in het buitengebied. Weer eens een andere manier om elkaar beter te leren kennen.

city game team 4 2014

2014 – Team 4 – Citygame

Een spannende city game door Utrecht met hilarische opdrachten. De rol van een marktkraamverkoper overnemen of achterstevoren de roltrap op in een groot warenhuis… Hoezo uit je comfortzone komen?

sterrenslag team 3 en 4 2013

2013 – Team 3 vs team 4 – Sterrenslag

Tijdens deze hilarische sterrenslag streden Team 3 en 4 tegen elkaar. Lasergamen, een hindernisbaan, voetballen terwijl je vast zit aan een elastiek, zo snel mogelijk door een opblaasbare stormbaan… het kwam allemaal voorbij. Veel gelachen met elkaar en uiteindelijk is team 4 met de beker naar huis gegaan.

watersurfen team 5 2013
Watersurfen team 2 2012

2012/2013 – Team 2 & Team 5 – Waterskiën

Waterskiën is een uitdagende en bruisende sport, waarbij het een hele kunst is om met snelheden van 30 kilometer per uur in evenwicht te blijven. En dat met 16 graden… Voor herhaling vatbaar! Of niet?

kleiduifschieten team 3 2011
Kleiduifschieten team 4 2012

2011 – Team 3 & team 4 – Kleiduifschieten

Een (ont)spannende dag hagel schieten op een kleiduif, een soort schoteltje. Met natuurlijk de nodige onderlinge competitie om te zien wie de meeste kleiduiven kon raken.

Spreekt onze bedrijfscultuur jou aan? Bekijk dan onze vacatures.

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz