Werken bij, Bartosz

Ready Set Go. Met trots presenteren we onze nieuwe brandmovie. Hierin vertellen we in iets meer dan 1,5 minuut wie Bartosz is en waar we voor staan. Daarvoor gebruiken we topsport als metafoor. Bij Bartosz spelen medewerkers namelijk de Champions League in software testen. Dat wil zeggen, software testen op het hoogste niveau. Iedere dag weer. Wil je weten waarom en hoe we dat doen? Lees dan snel verder.

Metafoor topsport

Algemeen directeur Vincent Verhelst trekt in zijn presentaties over de organisatie regelmatig de parallel tussen werken bij Bartosz en voetballen op topniveau. Want, zo legt hij dan uit, er zijn veel overeenkomsten tussen het uitoefenen van het testvak bij Bartosz en het voetballen op topniveau. Lessen uit de topsport zijn heel bruikbaar voor het bedrijfsleven. Zowel in het benutten van elkaars talenten als in het bereiken van het gemeenschappelijke doel. Het onderwerp en de boodschap van onze brandmovie komt dus niet uit de lucht vallen. In de video hebben we het ‘verhaal’ van Vincent visueel gemaakt en zetten we onze medewerkers in de spotlights.

Join the winning team
Bij Bartosz spelen medewerkers namelijk de Champions League in software testen. Dat wil zeggen, software testen op het hoogste niveau. Iedere dag weer.

Join the winning team

De video eindigt met: ‘join the winning team’. Hiermee doen we een oproep aan de allerbeste software testers van Nederland, om zich bij Bartosz aan te sluiten. Om onderdeel te worden van onze cultuur, onze organisatie. Wil jij ‘sporten’ voor je plezier, bij de lokale vereniging om de hoek? Of kies je ervoor om te ‘sporten’ op topniveau, samen met de beste spelers. Wij dagen je uit om bij Bartosz de Champions League in software testen te spelen!

Grote betrokkenheid bij totstandkoming

Veel medewerkers van Bartosz hebben een bijdrage geleverd aan deze brandmovie. Alle shots zijn opgenomen tijdens een lange draaidag op onze kantoren in Den Haag en Veenendaal. Ongeveer 40 verschillende medewerkers komen in beeld en spelen een rol in een of meerdere scènes. De betrokkenheid bij de totstandkoming was groot! We zijn trots op het eindresultaat en hopen je met deze video een nog beter beeld te geven van wie we zijn, waar we voor staan en wat onze bedrijfscultuur is.

Heb je vragen over de video of wil je meer weten over onze bedrijfscultuur? Laat dan van je horen!

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz