Werken bij, Video's, Bartosz

‘Join the winning team!’ De slotzin van onze nieuwe brandmovie en tegelijkertijd een serieuze oproep aan de beste en meest talentvolle test engineers van Nederland. We dagen ze uit om bij Bartosz de Champions League in software testen te komen spelen. Om deze ambitieuze boodschap wijd te verspreiden, hebben we de hulp van onze medewerkers ingeschakeld. Met een interne campagne willen we hen – als belangrijkste schakel in ons recruitmentproces – op een leuke en interactieve manier betrekken bij het aanboren van nieuw talent. In deze blog vertel ik je daar meer over.

Talent unlocken

Samen op zoek naar nieuw talent, samen de organisatie nóg mooier maken. Dat is het doel van de interne campagne die we begin dit jaar gestart zijn. Met als basis een ‘New Talent Wall’ waarop alle joiners komen te staan met daarbij een foto van de Bartoszian die hem of haar heeft aangedragen. Tijdens maandmeetings, maar ook op de werkvloer, geven we geregeld een update over deze ‘wall’ en dagen we medewerkers uit om de resterende slotjes samen te ‘unlocken’. En dat kan op veel verschillende manieren. Iedere inspanning wordt gewaardeerd en laten we niet onopgemerkt voorbijgaan.

New talent wall maart 2022

Sessies & events

Door het jaar heen organiseren we verschillende activiteiten om collega’s te motiveren en enthousiasmeren om een bijdrage te leveren. Van workshops netwerken tot aan de organisatie van leuke events waar ze hun relaties mee naartoe kunnen nemen. Maar ook bieden we handvatten en geven we tips & tricks. Want niet iedereen weet hoe je netwerken het beste kunt aanpakken. Het allerbelangrijkste is dat we het samen doen en er plezier in hebben. Daar draait het uiteindelijk om!

Het betrekken van medewerkers

Waarom is de bijdrage van onze medewerkers zo waardevol? Allereerst omdat zij bij uitstek weten wie Bartosz is en hoe het is om hier te werken. Ze begrijpen onze bedrijfscultuur als geen ander en zijn dé ideale ambassadeurs. Bovendien kennen ze vaak goede potentiële collega’s. Grote kans dat de beste test engineers van Nederland zich in hun netwerk bevinden. Verder zijn onze medewerkers heel goed in staat om in te schatten of iemand bij Bartosz past. Doordat de pre-selectie beter is en een kandidaat op basis van authentieke verhalen aan tafel komt te zitten, sluit de verwachting beter aan en is er sneller een goede match. Het betrekken van medewerkers bij het aanboren van nieuw talent, is voor Bartosz dus een heel logische keus.

Let’sz connect

Heb je tips voor ons hoe we deze interne ‘Join the winning team’ challenge nóg beter kunnen aanvliegen? Of wil jij zelf ons winnende team joinen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Interne campagne: Join the winning team
Samen op zoek naar nieuw talent, samen de organisatie nóg mooier maken. Dat is het doel van de interne campagne die we begin dit jaar gestart zijn.

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz