Werken bij

Goede software testers zijn schaars. Dat is niets nieuws. Hoewel het aantal IT-vacatures tijdens de coronacrisis is afgenomen, blijft er veel vraag naar deze profielen. Maar liefst 14 procent van de meest schaarse functies op de arbeidsmarkt betreft IT-functies. Omdat software testers zeer gewild zijn, staat Bartosz continu voor de uitdaging om nieuw talent aan zich te binden. Consultants met een scherp analytisch denkvermogen en passie voor het testvak. Onlangs zijn we een interne campagne gestart: de Bartosz Got Talent challenge. Om onze medewerkers op een leuke en interactieve manier te betrekken bij het mooier maken van Bartosz. Je leest er meer over in deze blog.

‘Ons kent ons’

Nieuwe medewerkers werven via het netwerk van eigen medewerkers – ook wel het ‘informele circuit’ genoemd – is bewezen één van de beste manieren om het personeelsbestand uit te breiden. Een soort ‘ons-kent-ons’ en daarmee een logisch en vertrouwd kanaal om interessante mensen te spreken. Ook Bartosz ziet in hoe waardevol het netwerk van haar mensen is. Daarnaast, hoe gaaf is het om met elkaar de organisatie nóg mooier te maken. Samen met alle collega’s. Want samen doen we kennis op, samen maken we plezier, samen werken we voor de grootste klanten van Nederland, samen innoveren we, samen tillen we de organisatie naar een hoger niveau. Hoe mooi is het om ons ook samen in te zetten voor het aantrekken van nieuwe collega’s. Waar we vervolgens weer samen van kunnen profiteren.

Talent unlocken

Dit jaar zijn we gestart met de Bartosz Got Talent challenge. Deze challenge hebben we in het leven geroepen om onze medewerkers op een leuke en interactieve manier nog meer te betrekken bij het mooier maken van Bartosz. We hebben een New Talent Wall ontwikkeld waarop alle nieuwe medewerkers komen te staan, inclusief de Bartoszian die hem of haar heeft aangebracht. Op deze New Talent Wall staan onze nieuwe toppers die in januari en februari gestart zijn, en daarnaast heel veel slotjes. Het is de bedoeling dat we samen deze slotjes gaan unlocken. En dat kan op veel verschillende manieren. Iedere inspanning wordt gewaardeerd en zullen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Voor diegene die dit jaar de meeste bijdrage heeft geleverd aan onze Bartosz Got Talent challenge, staat een mooie prijsz te wachten! Naast de aandraagbonus die we sowieso al uitkeren aan medewerkers die een nieuw talent aandragen.

In onderstaande video vertel ik hoe Bartosz Got Talent is ontstaan.

Bartosz Got Talent challenge
Samen nieuw talent unlocken.

Maximale facilitering

Niet alleen willen we de komende tijd aandacht besteden aan het motiveren en enthousiasmeren van collega’s om een bijdrage te leveren. Ook bieden we ze handvatten. Want netwerken is best spannend. En niet iedereen weet hoe je dit het beste kunt aanpakken. Dus daar gaan we onze medewerkers bij helpen. We organiseren diverse activiteiten om te faciliteren, bijvoorbeeld netwerkavonden, tips & tricks en onze Bartosz Meetsz sessies.

Let’sz connect

Wil je meer weten over de Bartosz Got Talent challenge? Of heb je tips voor ons hoe we deze uitdaging nóg beter kunnen aanvliegen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz