Werken bij, Bartosz

Na een succesvolle sollicitatieprocedure bij ons op kantoor, ga jij naar huis met een mooi aanbod op zak. En dan? Eenmaal die handtekening gezet, start de inwerkperiode. Dat klink misschien wat zwaar. Wat we eigenlijk doen, is het creëren van een warm welkom. Zodat jij je meteen thuis voelt. Benieuwd hoe de eerste weken bij Bartosz eruitzien? Je leest het hier!

Je hoort er direct bij

Die arbeidsovereenkomst eenmaal ondertekend, dan hoor je er direct bij. Diezelfde dag maken we nog een e-mailaccount voor je aan, krijg je toegang tot ons intranet en word je betrokken bij meetings, trainingen en uitjes. Ook al start je pas over twee maanden, jij en je eventuele gezin zijn van harte uitgenodigd voor het familieweekend dat voor die tijd plaatsvindt. En ook onze maandmeetings en events mag je alvast bijwonen. Graag zelfs!

Manager & mentor

Ruim voor de startdatum (die je overigens zelf mag bepalen) word je gekoppeld aan een manager én mentor. Jouw manager – dat is Maarten, Rein, Koen, Raymond, Kamiel, Marc óf Jochem – neemt direct contact met je op om samen in kaart te brengen welke werkzaamheden en klanten het beste bij jou passen. Bovendien koppelen we jouw ambities aan de trainingen, kennissessies en innovatieplatforms die we binnen Bartosz organiseren. Goede begeleiding in combinatie met een persoonlijke benadering is wat jullie samenwerking vanaf dag één typeert.

Als nieuwe collega krijg je ook een mentor toegewezen. Een zorgvuldig geselecteerde Bartosz collega die fungeert als een soort buddy en ervoor zorgt dat jij je welkom voelt. Hij of zij maakt je wegwijs binnen Bartosz en beantwoordt al jouw vragen. Erg belangrijk, want in het begin is alles wellicht overweldigend, ken je nog niet al je collega’s en ben je misschien nog niet bekend met hoe bepaalde processen ingericht zijn. Jouw mentor neemt nog voor de indiensttreding contact met je op voor een koffiedate of lunchafspraak. .

Infographic_inwerkperiode

De introductiedag

Jouw allereerste werkdag bij Bartosz is altijd een uitgebreide introductiedag, met een vast programma:

  • Na een warm en persoonlijk welkom van Vincent – onze directeur – begint Brigitta – management assistente – met een korte uitleg over administratieve zaken. Hoe regel je bepaalde zaken, wie zijn de juiste contactpersonen, waar vind je informatie.
  • Hierna vertelt iemand van Vallei Autolease – een van de leasemaatschappijen waarmee wij samenwerken – over de leasemogelijkheden. Iedereen krijgt namelijk standaard een auto van de zaak.
  • Vervolgens vertelt een onafhankelijke adviseur over de collectieve zorgverzekering en de premievrije pensioenregeling van Bartosz. Wat zijn de vergoedingen en mogelijkheden, en passen die bij jouw persoonlijke situatie?
  • Als afsluiting van het informatieve gedeelte, is er de Bartosz gadgetsz uitreiking: een tas gevuld met paarse artikelen. Van een strandlaken, handige dopper en stevige paraplu, tot aan een hoodie, schrijfblok en USB stick. Omdat wij blij zijn met iedere nieuwe Bartoszian en dat graag laten blijken!
  • Daarna is het tijd voor een lekkere lunch buiten de deur. Zodat we elkaar als collega’s wat beter leren kennen. Jouw manager gaat mee, net zoals de managementassistente die bij het team hoort.
  • Na de lunch staat er nog een afspraak bij de fotograaf op de planning. Want iedere nieuwe Bartoszian wordt meteen vastgelegd voor onze wall-of-fame die je tegemoet schittert als je onze kantoren binnenloopt.

Vliegende start

Meestal hebben we meteen een gave testopdracht voor jou bij een van onze klanten waar je direct mee de slag kan. Is dat niet het geval, dan betrekken we je die eerste dagen bij interne projecten, of je gaat aan de slag met e-learning. Vervelen hoef jij je in ieder geval niet!

Met jouw manager heb je iedere 4 tot 6 weken een bijpraatmoment. Je bespreekt jouw huidige opdracht, je persoonlijke ambities, de te volgen opleidingen, maar ook de alledaagse dingen die jou bezighouden. Door intensief contact weten we wat er speelt voor zowel jou als voor Bartosz. Waar en wanneer jullie met elkaar in gesprek gaan, bepaal jij. Dat kan tijdens een wandeling bij jou thuis, op locatie van de klant of tijdens een lunch op een externe locatie.

Evalueren tijdens een OnBoarding

Na ongeveer 12 maanden vindt er met alle nieuwe medewerkers van dat afgelopen jaar een afsluiting van de OnBoarding plaats. Op een mooie locatie gaan we uitgebreid dineren, samen met de managers, mentoren en managementassistentes. We blikken terug op het eerste half jaar, wisselen ervaringen uit en heffen het glas op (hopelijk) een mooie, langdurige carrière bij Bartosz.

Kort samengevat: bij Bartosz hoor je er vanaf dag één helemaal bij. Je wordt meteen opgenomen door de groep. We zorgen ervoor dat je niets te kort komt! Heb je naar aanleiding van deze blog nog vragen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz