Bartosz, Trendsz

Het afgelopen jaar hebben we 34 blogs gepubliceerd, geschreven door 30 verschillende enthousiaste Bartoszians. Van medewerker interviews, tot aan blogs over testtools en ons traineeship. En van klantsamenwerkingen tot aan blogs over interessante testprojecten en onze mobiliteitsvergoeding. We schreven over van alles en nog wat én kregen daar hele leuke reacties op. Ben jij benieuwd welke vijf blogs in 2023 het állerbest best bekeken en gelezen zijn? Zie hieronder!

1.

Overbodige tests automatisch detecteren

Het is normaal voor test suites om te groeien, maar verwijderen van testen is zeldzaam. Hierdoor worden sommige testen elke keer uitgevoerd zonder waarde toe te voegen. Het enige dat deze testen doen, is tijd verspillen en onderhoud kosten. Met dit in gedachten, is collega Sander op zoek gegaan naar een automatische manier om overbodige testen te detecteren met de kracht van mutatie testen.

Lees de blog

2.

Heb je even? Dit is Humphrey! 

Heb je even? Dit keer zetten we onze Humphrey in de spotlights. Deze 54-jarige Bartoszian uit Leiderdorp werkt al ruim 21 jaar in het testvak, waarvan bijna 9 jaar bij Bartosz. Naar eigen zeggen heeft hij niet voor het testvak gekozen, maar heeft het testvak hem gekozen! Tijdens een online interview vertelt Humphrey dat hij sinds de coronaperiode geen standaard werkdag meer heeft, hij in het verleden vaak in Parijs zat voor een project, en dat hij naast zijn werk als testconsultant weleens optreedt voor 250 man! Benieuwd wat hij ons nog meer heeft verteld over zichzelf? Lees dan snel verder.

Lees de blog

3.

Labsz-experimenten uitgelicht: blikjes teller en anonimiseren van testdata

Bartosz Labsz is het kloppende hart van onze innovaties. Ieder Labsz-experiment begint vanuit een idee, aangedragen door een collega. Dit idee wordt vervolgens tijdens de Labsz-bijeenkomsten door een groepje Bartoszians verder uitgewerkt. Dat wil zeggen: samen verdiepen, discussiëren en experimenteren. In dit blogartikel licht Koen twee Labsz experimenten toe. Welke oplossing bedachten we voor de vele lege blikjes op het aanrecht van beide Bartosz-kantoren? En, hoe kunnen we klanten helpen met het anonimiseren van testdata?

Lees de blog

4.

Trainee aan het woord: Snel klaargestoomd voor het testvak

Begin dit jaar – op maandag 2 januari om precies te zijn – begon Iris met het Agile testengineer traineeship bij Bartosz. Van tevoren kende ze het beroep software tester nog niet en consultancy was voor haar ook onbekend terrein. Maar toen ze eenmaal begon, maakte haar zenuwen als snel plaats voor plezier én vertrouwen. Wil je weten wat Iris de doorslag gaf om voor Bartoz te gaan, bij welke klant ze nu aan de slag is en welke trainingen ze naast het traineeship al heeft gevolgd? Lees dan snel verder!

Lees de blog

5.

Aan de slag met Playwright: onze tips

Playwright is wat collega Ho Wah betreft de nummer één testautomatiseringtool voor het automatiseren van browsers. Dit relatief nieuwe framework voor end-to-end testen is ontworpen om ontwikkelaars en testers te helpen bij het moeiteloos automatiseren van webbrowsers. In dit blogartikel licht Ho Wah de voor- en nadelen toe en geeft hij een aantal tips die jou op weg helpen wanneer je er zelf mee aan de slag gaat.

Lees de blog

 

Poll

Welke categorie blogs wil jij graag terugzien in 2024?

Bekijk resultaten

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz