Werken bij, Bartosz

Als iemand kiest voor ons, willen wij ook zonder voorwaarden voor diegene kiezen. Daarom krijgt iedere nieuwe collega bij Bartosz meteen een vast contract. Dus ook al geldt er een wettelijke proeftijd van twee maanden, voor ons hoor je er gewoon meteen bij! Met alle voordelen van dien: een collectieve ziektekostenverzekering, goed geregeld pensioen, leaseauto, maar bovenal: uitdagende projecten en onbeperkte mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Maximum nooit bereikt

Omdat het al moeilijk genoeg is om goede mensen te vinden nemen we hen altijd meteen aan als ze bij ons solliciteren. We hebben daar geen maximum aan zitten. Als ze zich aandienen, willen we hen houden! Vandaar dat iedereen meteen een vast contract krijgt bij ons. Vrijwel iedere maand starten er nieuwe collega’s. Daarbij hebben we weinig verloop; we blijven groeien. Dankzij initiatieven als ons Salesz Offensief kunnen we al onze nieuwe collega’s vrijwel meteen bij leuke klanten op uitdagende projecten plaatsen. Lukt dat niet, dan zijn er genoeg trainingen om in de tussentijd te volgen. Daarnaast zijn alle randvoorwaarden zoals leaseauto, zorgverzekering en pensioen bij Bartosz vanaf het begin dat je bij ons komt werken goed geregeld.

Auto, zorgverzekering, pensioen: check

Je eerste werkdag bij Bartosz is altijd een uitgebreide introductiedag. Tijdens deze dag hebben we een vast programma. Het eerste deel is het informatieve deel:

  • We beginnen met een korte uitleg over administratieve zaken: hoe regel je bepaalde zaken, wie zijn de juiste contactpersonen, waar vind je informatie. Dat soort dingen. Nuttig en nodig zodat iedereen hetzelfde vertrekpunt heeft.
  • Na dit administratieve gedeelte komt iemand van de lease maatschappij vertellen over de leasemogelijkheden. Iedereen krijgt namelijk standaard een auto van de zaak. Omdat je als testconsultant vaak naar klanten verspreid door het land moet reizen, heb je die wel nodig. Daarbij proberen we wel altijd om voor iedere consultant een opdracht dicht bij huis  te vinden.
  • Iedereen bij Bartosz mag gebruikmaken van onze collectieve zorgverzekering. Bovendien is het pensioen goed geregeld. Onafhankelijke adviseurs vertellen tijdens de introductiedag welke mogelijkheden er zijn op het gebied van een collectieve zorgverzekering en pensioen, zodat onze nieuwe collega goed geïnformeerd een keuze kan maken.
  • Als afsluiting van het informatieve gedeelte, is er de Bartosz gadgetsz uitreiking: een tas gevuld met een zacht strandlaken, handige dopper, stevige paraplu, warme hoodie en nog wat kleine extra’s. Omdat wij blij zijn met iedere nieuwe Bartoszian en dat graag laten blijken!
"Behalve dat alle praktische zaken goed geregeld zijn bij Bartosz, zijn er natuurlijk ook nog de feestjes, (familie)weekendjes weg, teamdagen en verre reizen."

Food & photography

Als het informatieve deel voorbij is, is het tijd voor een lekkere lunch buiten de deur. Zodat we elkaar als collega’s wat beter leren kennen. De manager van onze nieuwe collega gaat altijd mee. Net zoals de management assistente die bij het team hoort. Aan ons vooral de taak om onze nieuwe collega’s op hun gemak te stellen want je merkt toch dat mensen nog wat afwachtend zijn. Ze willen een goede indruk maken. Logisch. Dat gevoel is helemaal wederzijds! Juist omdat je altijd voor langere tijd met elkaar gaat samenwerken. Na de lunch staat er nog een afspraak bij de fotograaf op de planning want iedere nieuwe Bartoszian wordt meteen vastgelegd voor onze wall-of-fame die je tegemoet schittert als je ons kantoor in Veenendaal binnenloopt. Na de fotoshoot zit de introductiedag erop en is iemand er helemaal klaar voor om als kersverse Bartoszian bij een van onze opdrachtgevers aan de slag te gaan.

Work hard, play hard

Behalve dat alle praktische zaken goed geregeld zijn bij Bartosz, zijn er natuurlijk ook nog de feestjes, (familie)weekendjes weg, teamdagen en verre reizen. Zoals onze jubileum trip naar New York die op de planning staat! Work hard, play hard is niet voor niks ons motto. Klinkt dat alles wel als iets waar jij je thuis bij voelt? Wij zijn altijd op zoek naar ondernemende testconsultants die meer doen dan alleen maar hun lopende opdracht bij de klant. Lijkt dit je wat? Kijk dan eens hoe het is om te werken bij Bartosz. Of past ons traineeship beter bij jou? Ook daarvoor zoeken we nog enthousiaste maar onervaren deelnemers. Als trainee verdien je ook meteen vanaf dag één een goed salaris, heb je een vast dienstverband en ben je onderdeel van je team.

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz