Werken bij, Traineeship, Bartosz

Als grensverleggend specialist in testen en testmanagement geloven wij in kwaliteit. Iedere Bartoszian – jong, oud, junior of senior – is dan ook het kwaliteitsgeweten binnen zijn team. We geloven ook in kennisdelen: we trainen hard om steeds beter te worden en delen de kennis die we onderweg opdoen. Voor ons traineeship zoeken we jong, fris bloed dat met ons mee wil werken, trainen en reizen om zo samen grenzen te verleggen op weg naar een Quality Infected Team.

Gezocht: zes onervaren Bartoszians

We hebben eerder trainees gehad. Omdat dat zo’n succes was, beginnen we vanaf september met ons eerste échte traineeship waarin we plaats hebben voor zes nieuwe, onervaren Bartoszians. Ons test engineer traineeship duurt een jaar en bestaat uit een mix van trainen en werken bij onze klanten. We zorgen voor uitdagende opdrachten zodat je daar lang kunt blijven leren. Vanaf dag één verdien je als trainee een goed salaris, heb je een vast dienstverband en ben je onderdeel van het team. We willen het liefst mensen die 40 uur willen werken, maar 36 of 32 uur is in overleg ook mogelijk. Wij investeren graag in jou als nieuwkomer dus we’re in it for the long run! Jij ook?

"Iedereen die bij ons werkt, mag daarom ongelimiteerd gebruik maken van trainingen, opleidingen of coachingen"

Je bent junior en je bedenkt wat

Als trainee ben je niet alleen vanaf dag één onderdeel van jouw team bij de klant. Je bent ook meteen onderdeel van ons team bij Bartosz. En als junior binnen een team breng je vaak nieuwe ideeën en initiatieven mee. Daar staan we erg voor open! Een initiatief dat zo is ontstaan en alleen maar meer initiatieven voortbrengt is Bartosz Labsz. Kom experimenteren en innoveren! Of wil je net als wij je kennis van het test vak delen via een blog of ons eigen magazine Paarsz? Laat van je horen. Wij zijn er klaar voor.

Basis, beter, best

Natuurlijk gooien we je niet helemaal in het diepe. Je mentor binnen Bartosz – iedere startende Bartoszian heeft er één, dus jij ook – helpt je bij het vinden van je weg binnen Bartosz. Als trainee start je met een basistraining die ongeveer twee weken duurt. Tijdens deze basistraining:

  • haal je je testcertificaat,
  • leer je alles over agile werken; de agile foundation,
  • leer je hoe je een goede intake doet.

Vervolgens ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers zodat je je opgedane kennis meteen in de praktijk kunt brengen.

"Wij investeren graag in jou als nieuwkomer dus we’re in it for the long run! Jij ook?"

Analytische, creatieve en nieuwsgierige geesten

Ervaring hoef je als trainee niet te hebben. Wel verwachten we een analytische, creatieve en nieuwsgierige geest; een Bartoszian is namelijk een echte onderzoeker. Iedereen die bij ons werkt, mag daarom ongelimiteerd gebruik maken van trainingen, opleidingen of coachingen. Voor onze trainees hebben we een aantal trainingen al uitgezocht, maar er is altijd ruimte voor eigen initiatief. De trainingen die wij in gedachten hebben zijn:

  1. Testtechnieken.
  2. Agile: agile foundation, scrum trainingen.
  3. Techniek, afhankelijk van je profiel: denk aan SQL, HTML, basisvaardigheden programmeren, testautomatisering, etc. Als tester moet je met andere technische teamleden samen kunnen werken in de zoektocht naar de snelst mogelijke feedback op werkende software.
  4. Klantgerelateerde training, afhankelijk van waar je aan de slag gaat: denk aan specifieke tools passend bij het Java of Microsoft platform.
  5. Soft Skills: onze mensen zijn communicatief sterk, sociaal vaardig en echte teamspelers. Onze soft skills trainingen helpen hen daarbij.
    Tijdens je werk kom je uiteraard voor nieuwe uitdagingen te staan. In overleg met je manager bepaal je eventuele aanvullende training, opleiding of coaching die past bij je opdracht en jouw ontwikkeling als tester.

Interesse?

Bekijk de vacature voor ons junior agile test engineer en laat van je horen!

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz