Werken bij, Bartosz, Hard & soft skills

Opstaan, sportkleding aan en gaan; dat is het idee. Tijdens onze weekendjes weg of voor het goede doel. Zo legden we voor ons plezier als Bartoszians al hardloop kilometers af in Rome, Rotterdam, Noordwijk, Oosterbeek en straks in New York. Maar we rennen ook voor geld. Zodat we dat kunnen doneren; maar liefst € 15.000,- in 2016 voor Kika en € 12.400 in 2017 voor Kika en Make a wish. Run Bartosz Run!

Rennen voor het goede doel

Bij Bartosz staan onze mensen centraal. Zij vormen de motor van onze dienstverlening, onze innovaties en onze groei. Omdat Testen Topsport  is, trekken we zelfs tijdens onze weekendjes weg graag de hardloopschoenen aan om in vorm te blijven. Of we organiseren een Futszal Cup, tennisworkshop of golfwedstrijd. Daarnaast kijken we graag naar sport: het ABN AMRO World Tennis Tournament of de wedstrijd Vitesse – AJAX. Maar nog leuker is het natuurlijk om te gaan rennen voor het goede doel.

Tijd of geld

Ieder jaar kiezen we een goed doel waar een Bartoszian op de een of andere manier bij betrokken is, als vrijwilliger, via familie, vrienden of vanwege eigen omstandigheden. Elke deelnemer brengt vervolgens zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar of doneert vakantieuren of gemaakte overuren. Voor ieder gedoneerd uur maakte Bartosz een bedrag over naar het gekozen goede doel.

 

Bartosz voor het goede doel

Van laptop tot hart

Afgelopen jaar renden we met een team van bijna zestig lopers mee met de Run for Kika in Utrecht en zamelden we geld in voor Make a Wish. Behalve voor Kika zamelden we de afgelopen jaren laptops in voor Dutch Water Limited, doneerden we aan Stichting Mekane Hiwot zodat kinderen uit Eritrea met hartproblemen geopereerd konden worden, renden we mee met de Roparun en fietsten we de Tour for Life voor Artsen zonder Grenzen. We zijn benieuwd waar we volgend jaar aan bij mogen dragen!

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Bartosz_Header_004

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Bijtanken bij Bartosz

Gamification

Jan25

Software testen is geen handwerk maar keihard denkwerk. We maken een mentaal model van hetgeen we aan het testen zijn en aan de hand daarvan gaan we op zoek naar hoe we dat model kunnen kraken. Belangrijke skills die je hierbij nodig hebt zoals Critical Thinking en Problem Solving kun je ontwikkelen.

Ben je in staat om je analytische vaardigheden in te zetten om een puzzel op te lossen of een algoritme te kraken? Kun je onder woorden brengen wat de oplossing was? En wat was je aanpak was om de uitdaging aan te gaan?

Zo kennen we verschillende vormen van Gamification binnen het testvak. De eerste Bijtanken bij Bartosz van 2019 laat zien welke spelvormen we daarbij inzetten en waarom we daar zoveel waarde aan hechten. Maar we gaan vooral ook doen!

Mijn Paarsz