Bartosz

Omdat ons vakgebied niet stilstaat, doen wij dat ook niet. Want de wereld van software testen is continu volop in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar op de voet. Om bij te blijven trainen we, volgen we leergangen en organiseren we onze Bijtanken bij Bartosz sessies. Daarnaast geldt: work hard, play hard. Die mentaliteit gebruik ik tijdens het testen en tijdens het sporten wat ik tot voor kort op hoog niveau deed. Een belangrijke reden voor mij om voor Bartosz te kiezen was dan ook de drive en energie die de collega’s hier hebben.

Meedoen en winnen

Geen scherpe geest zonder een gezond lichaam. Dus tennissen, golfen, rennen en fietsen we wat af bij Bartosz! Soms voor het goede doel, soms gewoon voor de fun. Zelfs tijdens onze weekendjes weg trekken we – of in ieder geval enkelen van ons – graag de hardloopschoenen aan. Of we nu in Rome, Rotterdam of Oosterbeek zijn. Tijdens teammeetings gaan we dan weer liever buggyrijden, waterskiën of paintballen. Zelf werd ik in 2014 Nederlands kampioen mountainbiken (marathon discipline) in de categorie masters 30+. Bij de cross country discipline haalde ik zilver en brons.

“Goed is niet goed genoeg als je beter kunt zijn.”

Belasting

Inmiddels rijd ik geen wedstrijden meer en heb ik de trainingsintensiteit flink teruggeschroefd. Maar ik fiets nog wel graag en veel! Twee keer per week fiets ik in totaal vier uur op en neer vanuit mijn woonplaats Arnhem naar de Belastingdienst in Apeldoorn waar ik momenteel als tester zit. In het weekend mountainbike ik zo’n twee tot drie uur door de bossen van Arnhem. Heerlijk om lekker buiten te zijn, te genieten van de omgeving en m’n hoofd leeg te maken. Het ontdekken van gave paadjes en wegen geeft daarentegen weer een adrenaline rush.

Improve your best

De drive die ik had en heb voor het sporten zet ik ook in bij mijn werk. Op beide gebieden kun je het maximale uit jezelf halen door veel aandacht te besteden aan training, voeding en je materiaal, oftewel je tools. Daarnaast helpt goede zelfreflectie je bij het verbeteren van je prestaties. Bovendien zijn mensen om je heen die je ondersteunen – of dat nu mede-sporters of collega’s zijn – onmisbaar! Zelf probeer ik mijn prestaties altijd te blijven verbeteren door open te staan voor andere materiaalsoorten of tooling, door te leren van ervaringen en steeds weer te bekijken welke training op dit moment bij me past. Improve your best past bij me.

 

“Bij Bartosz als grensverleggend groeiplatform waar talent de ruimte krijgt, kan ik terecht met mijn drive.”

Communities

Binnen het testvak is er een steeds grotere community die dankzij creatieve en innovatieve ideeën goede oplossingen bedenkt voor bestaande vraagstukken en problemen. Bartosz Labsz is hier een voorbeeld van. Dit initiatief was naast de drive en energie van collega’s ook een reden voor mij om destijds voor Bartosz te kiezen: het delen van ideeën tijdens de Labsz avonden, waarna de echt goede ook in de praktijk gebracht worden geeft veel creatieve vrijheid en ruimte om impact te hebben. In mijn sport vind ik dit in de community waarin iedereen dezelfde passie heeft voor het fietsen: voor de romantiek rondom de koers, het afzien, de heroïek en de techniek.

Ingehaald worden

In het sporten en in het testvak geldt: als je blijft doen wat je altijd deed, word je ingehaald door de concurrenten. Dus hechten wij er bij Bartosz waarde aan dat je feedback kunt geven en ontvangen, openstaat voor ideeën van anderen en eerlijk bent tegen jezelf en je team. Of zoals een online sportvoeding webwinkel het verwoordt:  ‘Goed is niet goed genoeg als je beter kunt zijn.’ Bij Bartosz als grensverleggend groeiplatform waar talent de ruimte krijgt – zoals bij ons traineeship  – kan ik mijn beste blijven verbeteren.

 

Nick van den Heuvel

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz