Werken bij, Bartosz

Bartosz is een mensenbedrijf en daarnaast zeer sportief. Twee eigenschappen die mooi samenkomen in onze (jaarlijkse) deelname aan de Run for Kika! Wat is er fijner dan sportief bezig  zijn en anderen daarmee helpen? Ook dit jaar zijn we weer van de partij op 16 juni in Utrecht om samen flink wat hardloopkilometers te maken. Met een grote groep Bartoszians en relaties rennen we voor kinderen met kanker. Doe jij mee?

Mensenbedrijf en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Bartosz is een mensenbedrijf waar de medewerkers centraal staan. We realiseren ons dat we een bevoorrechte groep mensen zijn: jong, gezond en werkend in een uitdagend beroep. We vinden het belangrijk om mensen die minder bevoorrecht zijn een helpende hand te bieden. Daarom steunen we ieder jaar een goed doel. De afgelopen jaren hebben we geld ingezameld voor bijvoorbeeld Dutch Water Limited, Make a wish, RoPaRun en de Tour for Life. Goede doelen steunen is een belangrijk onderdeel van ons MVO-beleid. We vinden het belangrijk om aandacht te besteden aan het milieu en sociaal-ethische kwesties.

Stichting Kinderen Kankervrij

Eén van de goede doelen die Bartosz steunt is stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Stichting KiKa zet zich in om de genezingskans van kinderen met kanker omhoog te krijgen. In de afgelopen jaren is het genezingspercentage van kinderkanker, mede door Kika, gestegen van 70 naar 75 procent.

Run for KiKa is hét hardloopevent voor de stichting en Bartosz doet dit jaar voor de 4e keer mee. En met succes! Want in 2017 én in 2018 hebben we de bokaal voor de hoogste sponsorbijdrage onder bedrijventeams gewonnen. Een prestatie waar we zeer trots op zijn.

Run for KiKa op zondag 16 juni

De Run for Kika wordt op 6 verschillende locaties georganiseerd en je kunt individueel deelnemen of in groepsverband. Team Bartosz loopt mee in het Máximapark in Utrecht. De sportievelingen kunnen kiezen voor de 5 of 10 kilometer. Het doel van onze deelname is zoveel mogelijk geld ophalen voor stichting KiKa. De inschrijfkosten voor het hardloopevenement betaalt Bartosz, ook voor de vrienden en/of familie van Bartoszians die graag willen meedoen. Want iedereen is welkom! Wel wordt van iedere hardloper verwacht dat hij of zij – naast het hebben van een goed humeur en een brok enthousiasme – zich inzet voor het werven van sponsoren. Het geld dat we samen ophalen wordt door stichting KiKa goed besteed. Dit gaat namelijk naar onderzoek, verbeteren van de kwaliteit van de behandeling, vermindering van de bijwerkingen en voorlichting. Slechts 1% van het opgehaalde geld gaat naar administratie- en beheerkosten. Kortom: een mooi goed doel waar wij ons als Bartoszians heel graag voor inzetten.

Feesztje

Sportieve prestaties moeten uiteraard beloond worden! En we zouden Bartosz niet zijn, al we er geen feestje van zouden maken. Work Hard, Play Hard! Daarom krijgt iedere loper die meedoet met ‘team Bartosz’ een paarsz hardloopshirt en mooie hardloopsokken. Daarnaast organiseren we voor alle hardlopers en supporters na afloop een gezellige borrel. We gaan er samen een feestelijke dag van maken.

Wil jij ook s(up)porten?

Enthousiast geworden? Inschrijven voor de Run for Kika op zondag 16 juni kan nog steeds! Iedereen mag meelopen met team Bartosz! Hoe meer ziel, hoe meer gezelligheid. Meedoen is belangrijker dan winnen. Maar vind jij het prettig om, naast een hoop gezelligheid en het steunen van stichting Kika, ook nog een goede tijd te lopen? Volg dan de Bartosz haasz. Wanneer jij je de 16e aansluit bij onze haasz, dan ren jij de 10 kilometer onder de 50 minuten. Wat natuurlijk een topprestatie is.

Ben je zelf niet in de gelegenheid om mee te lopen, maar wil je wel je steentje bijdragen? Dan is jouw sponsorbijdrage voor ‘team Bartosz’ meer dan welkom! Iedere bijdrage wordt zeer gewaardeerd en komt goed terecht.

Wil je ons nieuwste Paarsz magazine per post ontvangen? Laat dan je gegevens achter.

Ontwerp zonder titel (19)

Werken bij Bartosz?

Vincent Verhelst

Geïnteresseerd in Bartosz? Dan ga ik graag met jou in gesprek. We kunnen elkaar ontmoeten met een kop koffie bij ons op kantoor. Of tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner op een plek die jou het beste uitkomt. Jij mag het zeggen.

Mijn Paarsz